[ajax?]Broncode doorsturen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »
Niek s

niek s

11/03/2007 16:22:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben nu weer bezig gegaan aan pygo, maar nu heb ik weeeeeeeeeeeeeeer een probleem.
Wat ik wil doen, is, ieder website die wordt bezocht (ieder tabblad dus eigenlijk) moet in een sessie var komen te staan.

$_SESSION['tabs'][<id>] hier staat eenurl in
$_SESSION['data'][<id>] hier staat de html source in.

Wat ik nu wil maken, dat iedere keer als iemand in het iframe op een link klikt, de html source van die pagina waar ze dan zojuist op gelikt hadden, wordt doorgestuurd naar handler.pygo, zodat de $_SESSION['data'][<id>] vervangen kan worden.

Ik denk dat ik iets met een refresh van het iframe moet doen, maar het lukt niet.
Iemand die het wel lukt?

Gr,
Niek
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek s
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:32:05
 
Jelmer -

Jelmer -

11/03/2007 18:27:00
Quote Anchor link
Mijn idee van hoe je het het beste zou kunnen doen, in volgorde!
1. Gebruiker tikt URL in
2.1 Pygo haalt de broncode van die pagina op (file_get_contents bijv.)
2.2 Pygo vervangt alle links met 'http://handler.pygo.be/?url=urlencode($oude-url)'
2.3 (optioneel) Pygo slaat de pagina ergens even lokaal op
2.3 Pygo serveert de pagina aan de gebruiker

Tabbladen zou ik via Javascript doen. Dat is niet alleen veel minder ingewikkeld, maar ook nog eens vele malen sneller, en jij hoeft niet alle pagina's in een sessie op te slaan (die daardoor ook enorm log worden)
 
Jelmer -

Jelmer -

11/03/2007 18:29:00
Quote Anchor link
Even achteraf: het idee van Pygo was toch dat je als het ware 'annoniem' op internet kon zitten, oftewel, dat jouw browser eigenlijk alleen praat met pygo, en pygo met de rest van internet?
 
Niek s

niek s

11/03/2007 18:29:00
Quote Anchor link
Ik zal even de handler posten, dan zie je misschien dat dat niet gaat werken :(

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
session_start();
include 'lang.pygo';
if(isset($_GET['act'])) {
    $url = $_SESSION['tabs'][$_GET['act']];
    if(substr($url,0,8) == "https://") {
        echo $_LANG['nohttps'];
    }
else {
        if(substr($url,0,7) != "http://") {
            $url = "http://".$url;
        }

        if(!empty($url) && $url != "http://1") {
            $data = @file_get_contents($url);
            if(!$data) {
                echo "<img align=\"left\" src=\"images/warning.png\" alt=\"\" />".$_LANG['wrongpage'];
            }
elseif((isset($_SESSION['data'][$_GET['act']])) && (!empty($_SESSION['data'][$_GET['act']]))) {
                echo $_SESSION['data'][$_GET['act']];
            }
else {
                if(substr($url,-1) != "/") { $url = $url.'/'; }
                $check = str_replace("<head>",'<head><base href="'.$url.'" target="_self">',$data);
                $check = str_replace("target=\"_new\"","target=\"_self\"",$check);
                $check = str_replace("target=\"_blank\"","target=\"_self\"",$check);
                $check = str_replace("target=\"_parent\"","target=\"_self\"",$check);
                $check = str_replace("src=\"/","src=\"",$check);
                $check = str_replace("src=\"","src=\"".$url."",$check);
                echo $check;
                $_SESSION['data'][$_GET['act']] = $check;
            }
        }
    }
}

?>
 
Niek s

niek s

11/03/2007 18:56:00
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 11.03.2007 18:29:
Even achteraf: het idee van Pygo was toch dat je als het ware 'annoniem' op internet kon zitten, oftewel, dat jouw browser eigenlijk alleen praat met pygo, en pygo met de rest van internet?


ja, klopt.
 
Niek s

niek s

12/03/2007 16:42:00
Quote Anchor link
Hmm. Ik kom er echt niet uit. Is er niemand anders die weet hoe ik dit moet oplossen? Wat ik nu heb staat in de broncode (JS, dus kunnen jullie zien) van mijn pygo.
http://www.pygo.be/update
En dan staat er in handler.pygo eens tukje die dan een file_get_contents() over die url geeft, die dan met ?pp=<url> binnenkomt.
Echter, als de url verranderd, dan geeft om de 200 miliseconden mijn firebug 1 error erbij. Hoe kan dit? En beter. Hoe los ik dit op?? Of is er een andere manier om dit te doen?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/03/2007 17:48:00
Quote Anchor link
geen problemen hiero
 
Niek s

niek s

12/03/2007 19:14:00
Quote Anchor link
Maar het werkt ook niet, wel?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/03/2007 19:18:00
Quote Anchor link
Ik kan nieuwe tabs openen, alleen wordt iedere pagina die ik open in de eerste tab geopend
 
Niek s

niek s

12/03/2007 19:28:00
Quote Anchor link
Dus het werkt niet ;)
 
Niek s

niek s

14/03/2007 15:23:00
Quote Anchor link
Is er niemand met een oplossing? :(
 
Niek s

niek s

17/03/2007 17:56:00
Quote Anchor link
*BUMP* :(
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.