[ajax?]Broncode doorsturen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »
Niek s

niek s

11/03/2007 16:22:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben nu weer bezig gegaan aan pygo, maar nu heb ik weeeeeeeeeeeeeeer een probleem.
Wat ik wil doen, is, ieder website die wordt bezocht (ieder tabblad dus eigenlijk) moet in een sessie var komen te staan.

$_SESSION['tabs'][<id>] hier staat eenurl in
$_SESSION['data'][<id>] hier staat de html source in.

Wat ik nu wil maken, dat iedere keer als iemand in het iframe op een link klikt, de html source van die pagina waar ze dan zojuist op gelikt hadden, wordt doorgestuurd naar handler.pygo, zodat de $_SESSION['data'][<id>] vervangen kan worden.

Ik denk dat ik iets met een refresh van het iframe moet doen, maar het lukt niet.
Iemand die het wel lukt?

Gr,
Niek
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek s
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:20:44
 
Jelmer -

Jelmer -

11/03/2007 18:27:00
Quote Anchor link
Mijn idee van hoe je het het beste zou kunnen doen, in volgorde!
1. Gebruiker tikt URL in
2.1 Pygo haalt de broncode van die pagina op (file_get_contents bijv.)
2.2 Pygo vervangt alle links met 'http://handler.pygo.be/?url=urlencode($oude-url)'
2.3 (optioneel) Pygo slaat de pagina ergens even lokaal op
2.3 Pygo serveert de pagina aan de gebruiker

Tabbladen zou ik via Javascript doen. Dat is niet alleen veel minder ingewikkeld, maar ook nog eens vele malen sneller, en jij hoeft niet alle pagina's in een sessie op te slaan (die daardoor ook enorm log worden)
 
Jelmer -

Jelmer -

11/03/2007 18:29:00
Quote Anchor link
Even achteraf: het idee van Pygo was toch dat je als het ware 'annoniem' op internet kon zitten, oftewel, dat jouw browser eigenlijk alleen praat met pygo, en pygo met de rest van internet?
 
Niek s

niek s

11/03/2007 18:29:00
Quote Anchor link
Ik zal even de handler posten, dan zie je misschien dat dat niet gaat werken :(

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
session_start();
include 'lang.pygo';
if(isset($_GET['act'])) {
    $url = $_SESSION['tabs'][$_GET['act']];
    if(substr($url,0,8) == "https://") {
        echo $_LANG['nohttps'];
    }
else {
        if(substr($url,0,7) != "http://") {
            $url = "http://".$url;
        }

        if(!empty($url) && $url != "http://1") {
            $data = @file_get_contents($url);
            if(!$data) {
                echo "<img align=\"left\" src=\"images/warning.png\" alt=\"\" />".$_LANG['wrongpage'];
            }
elseif((isset($_SESSION['data'][$_GET['act']])) && (!empty($_SESSION['data'][$_GET['act']]))) {
                echo $_SESSION['data'][$_GET['act']];
            }
else {
                if(substr($url,-1) != "/") { $url = $url.'/'; }
                $check = str_replace("<head>",'<head><base href="'.$url.'" target="_self">',$data);
                $check = str_replace("target=\"_new\"","target=\"_self\"",$check);
                $check = str_replace("target=\"_blank\"","target=\"_self\"",$check);
                $check = str_replace("target=\"_parent\"","target=\"_self\"",$check);
                $check = str_replace("src=\"/","src=\"",$check);
                $check = str_replace("src=\"","src=\"".$url."",$check);
                echo $check;
                $_SESSION['data'][$_GET['act']] = $check;
            }
        }
    }
}

?>
 
Niek s

niek s

11/03/2007 18:56:00
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 11.03.2007 18:29:
Even achteraf: het idee van Pygo was toch dat je als het ware 'annoniem' op internet kon zitten, oftewel, dat jouw browser eigenlijk alleen praat met pygo, en pygo met de rest van internet?


ja, klopt.
 
Niek s

niek s

12/03/2007 16:42:00
Quote Anchor link
Hmm. Ik kom er echt niet uit. Is er niemand anders die weet hoe ik dit moet oplossen? Wat ik nu heb staat in de broncode (JS, dus kunnen jullie zien) van mijn pygo.
http://www.pygo.be/update
En dan staat er in handler.pygo eens tukje die dan een file_get_contents() over die url geeft, die dan met ?pp=<url> binnenkomt.
Echter, als de url verranderd, dan geeft om de 200 miliseconden mijn firebug 1 error erbij. Hoe kan dit? En beter. Hoe los ik dit op?? Of is er een andere manier om dit te doen?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/03/2007 17:48:00
Quote Anchor link
geen problemen hiero
 
Niek s

niek s

12/03/2007 19:14:00
Quote Anchor link
Maar het werkt ook niet, wel?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/03/2007 19:18:00
Quote Anchor link
Ik kan nieuwe tabs openen, alleen wordt iedere pagina die ik open in de eerste tab geopend
 
Niek s

niek s

12/03/2007 19:28:00
Quote Anchor link
Dus het werkt niet ;)
 
Niek s

niek s

14/03/2007 15:23:00
Quote Anchor link
Is er niemand met een oplossing? :(
 
Niek s

niek s

17/03/2007 17:56:00
Quote Anchor link
*BUMP* :(
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.