Ajax/JS load probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »
Bart Roelofs

Bart Roelofs

24/03/2012 21:21:35
Quote Anchor link
Beste scripters,

Een tijdje terug heb ik hier op het forum gevraagd hoe ik het beste een website kon maken waar enkel de content refreshed, en niet de gehele pagina. Daar kreeg ik de .load van Ajax aangeraden. Ik ben hiermee verder gegaan, maar nu loop ik tegen een probleem aan. Ik heb al om hulp gevraagd in mijn omgeving, en google hielp mij ook niet verder...

Wellicht jullie wel.

de website is: nikehautvastpuntnl/prev

Alles werkt zoals het hoort (bij iedereen die gecheckt heeft, behalve 1). Maar als je naar de pagina schilderwerk of naar de pagina videowerk gaat, dan zie je dat het niet werkt zoals het moet werken... Videowerk geeft géén content weer, en schilderwerk geeft teveel content weer...

Het is de bedoeling dat het menu 'Tekst 1 2 3 4 5 6' ook een menu word, maar die moet dan enkel op de pagina schilderwerk worden weergegeven. Daarom heb ik het op de onderstaande manier gedaan...

Hopelijk kunnen jullie me vertellen waarom de links niet werken (Tekst 1 2 3 etc), en waarom er geen content op videowerk en teveel content op schilderwerk staat... Want ik kom er niet meer uit...

De codes:
index.html:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<script type="text/javascript" src="http://jqueryjs.googlecode.com/files/jquery-1.2.6.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="menu.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />
<title>Under construction</title>
</head>

<body>

<div id="container">

<div id="menu">
<table>
<tr><td id="left_menu_naam" class="left_menu">NIK HAUTVAST</td><td id="right_menu_naam" class="right_menu">GALERIE</td></tr>
<tr><td id="home" class="left_menu">Home</td><td id="schilderwerk" class="right_menu">Schilderwerk</td></tr>
<tr><td id="intro" class="left_menu">Intro</td><td id="videowerk" class="right_menu">Videowerk</td></tr>
<tr><td id="exposities" class="left_menu">Exposities</td><td id="videoinstallaties" class="right_menu">Videoinstallaties </td></tr>
<tr><td id="cv" class="left_menu">Cv</td><td id="overigwerk" class="right_menu">Overig werk</td></tr>
<tr><td id="links" class="left_menu">Links</td></tr>
<tr><td id="contact" class="left_menu">Contact</td></tr>
</table>
</div><!-- menu -->

<div id="content">

<h2>Home</h2>

*content even weggehaald om dit gedeelte in te korten*

</div><!-- content -->

</div><!-- container -->

</body>
</html>

De menu.js:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
$(document).ready(function(){
    //References
    var sections = $("#menu td");
    var loading = $("#loading");
    var content = $("#content");
    
    //Manage click events
    sections.click(function(){
        //show the loading bar
        showLoading();
        //load selected section
        switch(this.id){
            case "home":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_home", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
            case "intro":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_intro", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
            case "exposities":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_exposities", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
            case "cv":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_cv", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "links":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_links", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "contact":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_contact", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "schilderwerk":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_schilderwerk", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "videowerk":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #videowerk", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "videoinstallaties":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_videoinstallaties", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "overigwerk":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_overigwerk", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "schilderwerk1":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_schilderwerk1", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "schilderwerk2":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_schilderwerk2", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "schilderwerk3":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_schilderwerk3", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "schilderwerk4":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_schilderwerk4", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "schilderwerk5":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_schilderwerk5", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "schilderwerk6":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_schilderwerk6", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
            default:
                //hide loading bar if there is no selected section
                hideLoading();
                break;
        }
    });

    //show loading bar
    function showLoading(){
        loading
            .css({visibility:"visible"})
            .css({opacity:"1"})
            .css({display:"block"})
        ;
    }
    //hide loading bar
    function hideLoading(){
        loading.fadeTo(1000, 0);
    };
});

De sections.html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
<div id="section_home">
    <h2>Home</h2>
        Welkom op de website van Nik Hautvast! Klik op een linkje hierboven om meer te zien!

</div>

<div id="section_intro">
    <h2>Intro</h2>
    Ik werk vanuit de overtuiging van in hokjes denken. De kunst is dat je van hokjes kunt blijven wisselen, zodat je met telkens een nieuwe blik naar de dingen, de mensen en het leven kunt kijken. Hiertoe wil ik je verleiden en de vorm van mijn werk maakt dat duidelijk. Er is altijd sprake van meerdere gezichtspunten, soms door de verschillende lagen, soms door waar je fysiek staat en soms door de tijd die verstrijkt. Je kiest zelf waar je je op concentreert.

Mijn werk vertelt niet een eenduidig verhaal, maar roept een sfeer op, laat de verstilde kant zien in de onderlaag, de onderstroom, gekaderd in een strakke ruimte. <br /><br />

</div>

<div id="section_exposities">
    <h2>Exposities</h2>
    <p>
         '50 koppen  50 kunstenaars'<br />
Villa Lila | Nijmegen, 12 juni t/m 26 juli 2005<br />
50 kunstenaars uit binnen- en buitenland portretteren 50 lokale en landelijke kopstukken uit homobeweging en politiek.<br /><br />

'Vrijheid/Bevrijding 2005'<br />
Villa Lila | Nijmegen, 10 april t/m 8 juni 2005<br />
Groepsexpositie<br /><br />

Afstudeerexpositie <br />
HKA |Arnhem, juni 2001<br />
Videoperfomances<br /><br />
</div>
<div id="section_cv">
<h2>Cv</h2>
Nik Hautvast<br />
Geboren: 30 april 1975 <br />
Geboorteplaats: Maastricht<br /><br />

Ik woon in Nijmegen, samen met Karin en onze dochter Juna.<br />
Ik  heb een atelier in Klein Berlijn aan de Waalbanddijk 22, 6541 AJ in Nijmegen. <br /><br />

Opleiding :<br />
Docentenopleiding wiskunde 2de graads<br />
HU | 2005  2009<br /><br />

Docentenopleiding tekenen 1ste graads<br />
HKA | 1997  2003<br /><br />

Havo<br />
Stedelijke Scholengemeenschap Maastricht | 1987 - 1993<br /><br />
</div>

<div id="section_links">
    <h2>Links</h2>
   <a href="www.kleinberlijn.nl">www.kleinberlijn.nl</a>
   <br /><br />
</div>

<div id="section_contact">
    <h2>Contact</h2>
    <table>
   <tr><td>Werkadres:</td>            <td>Klein Berlijn</td></tr>
    <tr><td></td>                    <td>Waalbanddijk 22</td></tr>
    <tr><td></td>                    <td>6541 AJ  Nijmegen</td></tr>
    <tr><td>e-mailadres:</td>        <td>[email protected]</td></tr>
    <tr><td>telefoonnummer:</td>     <td>(+31) 06 27443952</td></tr>
    <tr><td>website:</td>             <td>www.nikehautvast.nl</td></tr>
</table>
   <br /><br />
</div>

<div id="section_schilderwerk">
    <h2>Schilderwerk</h2>
   De vereenvoudigde  vormen en lijnen op de voorgrond vormen een contrast met de verstilde vervaagde achtergrond en geven de suggestie van ruimte. Diepte en wisseling van perspectief komt in mijn werk terug.  Laag voor laag. Waar leg je je focus?
   <div id="menu">
   <table>
           <tr>
            <td id="schilderwerk" class="submenu">Tekst</td>
            <td id="schilderwerk1" class="submenu">1</td>
            <td id="schilderwerk2" class="submenu">2</td>
            <td id="schilderwerk3" class="submenu">3</td>
            <td id="schilderwerk4" class="submenu">4</td>
            <td id="schilderwerk5" class="submenu">5</td>
            <td id="schilderwerk6" class="submenu">6</td>
        </tr>
   </table>
   <br /><br />
</div>

<div id="section_videowerk">
    <h2>Videowerk</h2>
   Mijn vroegere videowerken laten een donkere kant zien in de vorm van performances. Er is geen gedachte, geen geluid. Er is sprake van een beklemmende sfeer , verstilling. We zien een intiem moment en tevens de donkere, verborgen kant van een individu. <br />
Mijn huidige werk is in ontwikkeling. Herin wil de suggestie van ruimte, zoals gecreerd in mijn schilderwerk, verwerken.

   <br /><br />
</div>

<div id="section_videoinstallaties">
    <h2>Videoinstallaties </h2>
  In mijn videoinstallaties komt de wisseling van perspectief en een actieve rol van de kijker terug. Waar je staat bepaalt wat je ziet. Niemand ziet tegelijk hetzelfde.  In hokjes denken en daar weer buiten gaan is wat ik wil bewerkstelligen; tunnelvisie en de ontsnapping daaraan. Misschien moet je een tweede keer kijken, een derde keer en dan een oordeel vormen. En daar dan weer vanaf stappen.
   <br /><br />
</div>

<div id="section_overigwerk">
    <h2>Overig werk</h2>
   Deze pagina volgt later nog.
   <br /><br />
</div>

<div id="section_schilderwerk1">
<img src="images/schilderwerk1.jpg" alt="Schilderij door Nik Hauvast"/>
<table>
           <tr>
            <td id="schilderwerk" class="submenu">Tekst</td>
            <td id="schilderwerk1" class="submenu">1</td>
            <td id="schilderwerk2" class="submenu">2</td>
            <td id="schilderwerk3" class="submenu">3</td>
            <td id="schilderwerk4" class="submenu">4</td>
            <td id="schilderwerk5" class="submenu">5</td>
            <td id="schilderwerk6" class="submenu">6</td>
        </tr>
   </table>
</div>
<div id="section_schilderwerk2">
<img src="images/schiderwerk2.jpg" alt="Schilderij door Nik Hautvast" />
<table>
           <tr>
            <td id="schilderwerk" class="submenu">Tekst</td>
            <td id="schilderwerk1" class="submenu">1</td>
            <td id="schilderwerk2" class="submenu">2</td>
            <td id="schilderwerk3" class="submenu">3</td>
            <td id="schilderwerk4" class="submenu">4</td>
            <td id="schilderwerk5" class="submenu">5</td>
            <td id="schilderwerk6" class="submenu">6</td>
        </tr>
   </table>
</div>
<div id="section_schilderwerk3">
<img src="images/schilderwerk3.jpg" alt="Schilderij door Nik Hautvast" />
<table>
           <tr>
            <td id="schilderwerk" class="submenu">Tekst</td>
            <td id="schilderwerk1" class="submenu">1</td>
            <td id="schilderwerk2" class="submenu">2</td>
            <td id="schilderwerk3" class="submenu">3</td>
            <td id="schilderwerk4" class="submenu">4</td>
            <td id="schilderwerk5" class="submenu">5</td>
            <td id="schilderwerk6" class="submenu">6</td>
        </tr>
   </table>
</div>
<div id="section_schilderwerk4">
<img src="images/schilderwerk4.jpg" alt="schilderij door Nik Hautvast" />
<table>
           <tr>
            <td id="schilderwerk" class="submenu">Tekst</td>
            <td id="schilderwerk1" class="submenu">1</td>
            <td id="schilderwerk2" class="submenu">2</td>
            <td id="schilderwerk3" class="submenu">3</td>
            <td id="schilderwerk4" class="submenu">4</td>
            <td id="schilderwerk5" class="submenu">5</td>
            <td id="schilderwerk6" class="submenu">6</td>
        </tr>
   </table>
</div>
<div id="section_schilderwerk5">
<img src="images/tekening1.jpg"  alt="tekening door Nik Hautvast"/>
<table>
           <tr>
            <td id="schilderwerk" class="submenu">Tekst</td>
            <td id="schilderwerk1" class="submenu">1</td>
            <td id="schilderwerk2" class="submenu">2</td>
            <td id="schilderwerk3" class="submenu">3</td>
            <td id="schilderwerk4" class="submenu">4</td>
            <td id="schilderwerk5" class="submenu">5</td>
            <td id="schilderwerk6" class="submenu">6</td>
        </tr>
   </table>
</div>
<div id="section_schilderwerk6">
<img src="images/tekening2.jpg" alt="tekening door Nik Hauvast"/>
<table>
           <tr>
            <td id="schilderwerk" class="submenu">Tekst</td>
            <td id="schilderwerk1" class="submenu">1</td>
            <td id="schilderwerk2" class="submenu">2</td>
            <td id="schilderwerk3" class="submenu">3</td>
            <td id="schilderwerk4" class="submenu">4</td>
            <td id="schilderwerk5" class="submenu">5</td>
            <td id="schilderwerk6" class="submenu">6</td>
        </tr>
   </table>
</div>


Sorry voor het lange bericht...

Vriendelijke groeten,
B. Roelofs
Gewijzigd op 24/03/2012 22:10:20 door Bart Roelofs
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 23:22:55
 
Reshad F

Reshad F

24/03/2012 22:04:44
Quote Anchor link
ik zie een lege website waar staat under construction:P
 
Bart Roelofs

Bart Roelofs

24/03/2012 22:09:28
Quote Anchor link
Ow, helemaal gelijk! Er moet een slash en dan prev achter, dus: /prev

Zal het even aanpassen.

B. Roelofs
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.