Ajax/JS load probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »
Bart Roelofs

Bart Roelofs

24/03/2012 21:21:35
Quote Anchor link
Beste scripters,

Een tijdje terug heb ik hier op het forum gevraagd hoe ik het beste een website kon maken waar enkel de content refreshed, en niet de gehele pagina. Daar kreeg ik de .load van Ajax aangeraden. Ik ben hiermee verder gegaan, maar nu loop ik tegen een probleem aan. Ik heb al om hulp gevraagd in mijn omgeving, en google hielp mij ook niet verder...

Wellicht jullie wel.

de website is: nikehautvastpuntnl/prev

Alles werkt zoals het hoort (bij iedereen die gecheckt heeft, behalve 1). Maar als je naar de pagina schilderwerk of naar de pagina videowerk gaat, dan zie je dat het niet werkt zoals het moet werken... Videowerk geeft géén content weer, en schilderwerk geeft teveel content weer...

Het is de bedoeling dat het menu 'Tekst 1 2 3 4 5 6' ook een menu word, maar die moet dan enkel op de pagina schilderwerk worden weergegeven. Daarom heb ik het op de onderstaande manier gedaan...

Hopelijk kunnen jullie me vertellen waarom de links niet werken (Tekst 1 2 3 etc), en waarom er geen content op videowerk en teveel content op schilderwerk staat... Want ik kom er niet meer uit...

De codes:
index.html:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<script type="text/javascript" src="http://jqueryjs.googlecode.com/files/jquery-1.2.6.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="menu.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />
<title>Under construction</title>
</head>

<body>

<div id="container">

<div id="menu">
<table>
<tr><td id="left_menu_naam" class="left_menu">NIK HAUTVAST</td><td id="right_menu_naam" class="right_menu">GALERIE</td></tr>
<tr><td id="home" class="left_menu">Home</td><td id="schilderwerk" class="right_menu">Schilderwerk</td></tr>
<tr><td id="intro" class="left_menu">Intro</td><td id="videowerk" class="right_menu">Videowerk</td></tr>
<tr><td id="exposities" class="left_menu">Exposities</td><td id="videoinstallaties" class="right_menu">Videoinstallaties </td></tr>
<tr><td id="cv" class="left_menu">Cv</td><td id="overigwerk" class="right_menu">Overig werk</td></tr>
<tr><td id="links" class="left_menu">Links</td></tr>
<tr><td id="contact" class="left_menu">Contact</td></tr>
</table>
</div><!-- menu -->

<div id="content">

<h2>Home</h2>

*content even weggehaald om dit gedeelte in te korten*

</div><!-- content -->

</div><!-- container -->

</body>
</html>

De menu.js:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
$(document).ready(function(){
    //References
    var sections = $("#menu td");
    var loading = $("#loading");
    var content = $("#content");
    
    //Manage click events
    sections.click(function(){
        //show the loading bar
        showLoading();
        //load selected section
        switch(this.id){
            case "home":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_home", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
            case "intro":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_intro", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
            case "exposities":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_exposities", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
            case "cv":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_cv", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "links":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_links", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "contact":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_contact", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "schilderwerk":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_schilderwerk", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "videowerk":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #videowerk", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "videoinstallaties":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_videoinstallaties", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "overigwerk":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_overigwerk", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "schilderwerk1":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_schilderwerk1", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "schilderwerk2":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_schilderwerk2", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "schilderwerk3":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_schilderwerk3", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "schilderwerk4":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_schilderwerk4", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "schilderwerk5":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_schilderwerk5", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
                case "schilderwerk6":
                content.slideUp();
                content.load("sections.html #section_schilderwerk6", hideLoading);
                content.slideDown();
                break;
            default:
                //hide loading bar if there is no selected section
                hideLoading();
                break;
        }
    });

    //show loading bar
    function showLoading(){
        loading
            .css({visibility:"visible"})
            .css({opacity:"1"})
            .css({display:"block"})
        ;
    }
    //hide loading bar
    function hideLoading(){
        loading.fadeTo(1000, 0);
    };
});

De sections.html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
<div id="section_home">
    <h2>Home</h2>
        Welkom op de website van Nik Hautvast! Klik op een linkje hierboven om meer te zien!

</div>

<div id="section_intro">
    <h2>Intro</h2>
    Ik werk vanuit de overtuiging van in hokjes denken. De kunst is dat je van hokjes kunt blijven wisselen, zodat je met telkens een nieuwe blik naar de dingen, de mensen en het leven kunt kijken. Hiertoe wil ik je verleiden en de vorm van mijn werk maakt dat duidelijk. Er is altijd sprake van meerdere gezichtspunten, soms door de verschillende lagen, soms door waar je fysiek staat en soms door de tijd die verstrijkt. Je kiest zelf waar je je op concentreert.

Mijn werk vertelt niet een eenduidig verhaal, maar roept een sfeer op, laat de verstilde kant zien in de onderlaag, de onderstroom, gekaderd in een strakke ruimte. <br /><br />

</div>

<div id="section_exposities">
    <h2>Exposities</h2>
    <p>
         '50 koppen  50 kunstenaars'<br />
Villa Lila | Nijmegen, 12 juni t/m 26 juli 2005<br />
50 kunstenaars uit binnen- en buitenland portretteren 50 lokale en landelijke kopstukken uit homobeweging en politiek.<br /><br />

'Vrijheid/Bevrijding 2005'<br />
Villa Lila | Nijmegen, 10 april t/m 8 juni 2005<br />
Groepsexpositie<br /><br />

Afstudeerexpositie <br />
HKA |Arnhem, juni 2001<br />
Videoperfomances<br /><br />
</div>
<div id="section_cv">
<h2>Cv</h2>
Nik Hautvast<br />
Geboren: 30 april 1975 <br />
Geboorteplaats: Maastricht<br /><br />

Ik woon in Nijmegen, samen met Karin en onze dochter Juna.<br />
Ik  heb een atelier in Klein Berlijn aan de Waalbanddijk 22, 6541 AJ in Nijmegen. <br /><br />

Opleiding :<br />
Docentenopleiding wiskunde 2de graads<br />
HU | 2005  2009<br /><br />

Docentenopleiding tekenen 1ste graads<br />
HKA | 1997  2003<br /><br />

Havo<br />
Stedelijke Scholengemeenschap Maastricht | 1987 - 1993<br /><br />
</div>

<div id="section_links">
    <h2>Links</h2>
   <a href="www.kleinberlijn.nl">www.kleinberlijn.nl</a>
   <br /><br />
</div>

<div id="section_contact">
    <h2>Contact</h2>
    <table>
   <tr><td>Werkadres:</td>            <td>Klein Berlijn</td></tr>
    <tr><td></td>                    <td>Waalbanddijk 22</td></tr>
    <tr><td></td>                    <td>6541 AJ  Nijmegen</td></tr>
    <tr><td>e-mailadres:</td>        <td>[email protected]</td></tr>
    <tr><td>telefoonnummer:</td>     <td>(+31) 06 27443952</td></tr>
    <tr><td>website:</td>             <td>www.nikehautvast.nl</td></tr>
</table>
   <br /><br />
</div>

<div id="section_schilderwerk">
    <h2>Schilderwerk</h2>
   De vereenvoudigde  vormen en lijnen op de voorgrond vormen een contrast met de verstilde vervaagde achtergrond en geven de suggestie van ruimte. Diepte en wisseling van perspectief komt in mijn werk terug.  Laag voor laag. Waar leg je je focus?
   <div id="menu">
   <table>
           <tr>
            <td id="schilderwerk" class="submenu">Tekst</td>
            <td id="schilderwerk1" class="submenu">1</td>
            <td id="schilderwerk2" class="submenu">2</td>
            <td id="schilderwerk3" class="submenu">3</td>
            <td id="schilderwerk4" class="submenu">4</td>
            <td id="schilderwerk5" class="submenu">5</td>
            <td id="schilderwerk6" class="submenu">6</td>
        </tr>
   </table>
   <br /><br />
</div>

<div id="section_videowerk">
    <h2>Videowerk</h2>
   Mijn vroegere videowerken laten een donkere kant zien in de vorm van performances. Er is geen gedachte, geen geluid. Er is sprake van een beklemmende sfeer , verstilling. We zien een intiem moment en tevens de donkere, verborgen kant van een individu. <br />
Mijn huidige werk is in ontwikkeling. Herin wil de suggestie van ruimte, zoals gecreerd in mijn schilderwerk, verwerken.

   <br /><br />
</div>

<div id="section_videoinstallaties">
    <h2>Videoinstallaties </h2>
  In mijn videoinstallaties komt de wisseling van perspectief en een actieve rol van de kijker terug. Waar je staat bepaalt wat je ziet. Niemand ziet tegelijk hetzelfde.  In hokjes denken en daar weer buiten gaan is wat ik wil bewerkstelligen; tunnelvisie en de ontsnapping daaraan. Misschien moet je een tweede keer kijken, een derde keer en dan een oordeel vormen. En daar dan weer vanaf stappen.
   <br /><br />
</div>

<div id="section_overigwerk">
    <h2>Overig werk</h2>
   Deze pagina volgt later nog.
   <br /><br />
</div>

<div id="section_schilderwerk1">
<img src="images/schilderwerk1.jpg" alt="Schilderij door Nik Hauvast"/>
<table>
           <tr>
            <td id="schilderwerk" class="submenu">Tekst</td>
            <td id="schilderwerk1" class="submenu">1</td>
            <td id="schilderwerk2" class="submenu">2</td>
            <td id="schilderwerk3" class="submenu">3</td>
            <td id="schilderwerk4" class="submenu">4</td>
            <td id="schilderwerk5" class="submenu">5</td>
            <td id="schilderwerk6" class="submenu">6</td>
        </tr>
   </table>
</div>
<div id="section_schilderwerk2">
<img src="images/schiderwerk2.jpg" alt="Schilderij door Nik Hautvast" />
<table>
           <tr>
            <td id="schilderwerk" class="submenu">Tekst</td>
            <td id="schilderwerk1" class="submenu">1</td>
            <td id="schilderwerk2" class="submenu">2</td>
            <td id="schilderwerk3" class="submenu">3</td>
            <td id="schilderwerk4" class="submenu">4</td>
            <td id="schilderwerk5" class="submenu">5</td>
            <td id="schilderwerk6" class="submenu">6</td>
        </tr>
   </table>
</div>
<div id="section_schilderwerk3">
<img src="images/schilderwerk3.jpg" alt="Schilderij door Nik Hautvast" />
<table>
           <tr>
            <td id="schilderwerk" class="submenu">Tekst</td>
            <td id="schilderwerk1" class="submenu">1</td>
            <td id="schilderwerk2" class="submenu">2</td>
            <td id="schilderwerk3" class="submenu">3</td>
            <td id="schilderwerk4" class="submenu">4</td>
            <td id="schilderwerk5" class="submenu">5</td>
            <td id="schilderwerk6" class="submenu">6</td>
        </tr>
   </table>
</div>
<div id="section_schilderwerk4">
<img src="images/schilderwerk4.jpg" alt="schilderij door Nik Hautvast" />
<table>
           <tr>
            <td id="schilderwerk" class="submenu">Tekst</td>
            <td id="schilderwerk1" class="submenu">1</td>
            <td id="schilderwerk2" class="submenu">2</td>
            <td id="schilderwerk3" class="submenu">3</td>
            <td id="schilderwerk4" class="submenu">4</td>
            <td id="schilderwerk5" class="submenu">5</td>
            <td id="schilderwerk6" class="submenu">6</td>
        </tr>
   </table>
</div>
<div id="section_schilderwerk5">
<img src="images/tekening1.jpg"  alt="tekening door Nik Hautvast"/>
<table>
           <tr>
            <td id="schilderwerk" class="submenu">Tekst</td>
            <td id="schilderwerk1" class="submenu">1</td>
            <td id="schilderwerk2" class="submenu">2</td>
            <td id="schilderwerk3" class="submenu">3</td>
            <td id="schilderwerk4" class="submenu">4</td>
            <td id="schilderwerk5" class="submenu">5</td>
            <td id="schilderwerk6" class="submenu">6</td>
        </tr>
   </table>
</div>
<div id="section_schilderwerk6">
<img src="images/tekening2.jpg" alt="tekening door Nik Hauvast"/>
<table>
           <tr>
            <td id="schilderwerk" class="submenu">Tekst</td>
            <td id="schilderwerk1" class="submenu">1</td>
            <td id="schilderwerk2" class="submenu">2</td>
            <td id="schilderwerk3" class="submenu">3</td>
            <td id="schilderwerk4" class="submenu">4</td>
            <td id="schilderwerk5" class="submenu">5</td>
            <td id="schilderwerk6" class="submenu">6</td>
        </tr>
   </table>
</div>


Sorry voor het lange bericht...

Vriendelijke groeten,
B. Roelofs
Gewijzigd op 24/03/2012 22:10:20 door Bart Roelofs
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 16:02:06
 
Reshad F

Reshad F

24/03/2012 22:04:44
Quote Anchor link
ik zie een lege website waar staat under construction:P
 
Bart Roelofs

Bart Roelofs

24/03/2012 22:09:28
Quote Anchor link
Ow, helemaal gelijk! Er moet een slash en dan prev achter, dus: /prev

Zal het even aanpassen.

B. Roelofs
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.