Alert venster

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

19/12/2010 12:56:10
Quote Anchor link
Mitchel V op 19/12/2010 11:50:56:
fancybox ziet er leuk uit!
Maar ik heb nu url write en dan doet hij het niet :S
wel in voorbeeld.php maar niet in /voorbeeld
de pagina ziet er wel het zelfde uit, maar als ik op een plaatje klik dan opent hij hem in een nieuwe tab blad o.O

:S:S:SS:S:S:S: Hij doet het niet :S:S:S:S:S :S

Misschien vind je hier wat.
Edit: Misschien heb je hier, hier of misschien hier ook wat aan.
Gewijzigd op 19/12/2010 13:03:07 door Dalando De Zuil
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:59:39
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2010 13:29:29
Quote Anchor link
Mitchel V op 19/12/2010 11:50:56:
fancybox ziet er leuk uit!
Maar ik heb nu url write en dan doet hij het niet :S
wel in voorbeeld.php maar niet in /voorbeeld
de pagina ziet er wel het zelfde uit, maar als ik op een plaatje klik dan opent hij hem in een nieuwe tab blad o.O

Doe eens met relevante code komen? En met een voorbeeld komen?

Mijn glazen bol geeft sneeuw aan. Waarschijnlijk omdat het DVB-t signaal verstoord wordt, welke normaal vanuit de Lopik-toren in IJsselstein de juiste beelden uit de sterren opvangt en door mijn glazen bol opgevangen wordt ;-)
Gewijzigd op 19/12/2010 13:33:46 door - Ariën -
 
Mitchel V

Mitchel V

19/12/2010 13:46:59
Quote Anchor link
ik gebruik hun voorbeeld code..
ook gebruik ik hele url's zodat hij altijd het path vindt want ik gebruik url rewrite.

voorbeeld.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" />
    <title>FancyBox 1.3.4 | Demonstration</title>
    <script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4/jquery.min.js"></script>
    <script>
        !window.jQuery && document.write('<script src="http://www.website.net/betaalbaar/jquery-1.4.3.min.js"><\/script>');
    </script>
    <script type="text/javascript" src="http://www.website.net/betaalbaar/fancybox/jquery.mousewheel-3.0.4.pack.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="http://www.website.net/betaalbaar/fancybox/jquery.fancybox-1.3.4.pack.js"></script>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.website.net/betaalbaar/fancybox/jquery.fancybox-1.3.4.css" media="screen" />
    <script type="text/javascript">
        $(document).ready(function() {
            /*
            *   Examples - images
            */

            $("a#example1").fancybox();

            $("a#example2").fancybox({
                'overlayShow'    : false,
                'transitionIn'    : 'elastic',
                'transitionOut'    : 'elastic'
            });

            $("a#example3").fancybox({
                'transitionIn'    : 'none',
                'transitionOut'    : 'none'    
            });

            $("a#example4").fancybox({
                'opacity'        : true,
                'overlayShow'    : false,
                'transitionIn'    : 'elastic',
                'transitionOut'    : 'none'
            });

            $("a#example5").fancybox();

            $("a#example6").fancybox({
                'titlePosition'        : 'outside',
                'overlayColor'        : '#000',
                'overlayOpacity'    : 0.9
            });

            $("a#example7").fancybox({
                'titlePosition'    : 'inside'
            });

            $("a#example8").fancybox({
                'titlePosition'    : 'over'
            });

            $("a[rel=example_group]").fancybox({
                'transitionIn'        : 'none',
                'transitionOut'        : 'none',
                'titlePosition'     : 'over',
                'titleFormat'        : function(title, currentArray, currentIndex, currentOpts) {
                    return '<span id="fancybox-title-over">Image ' + (currentIndex + 1) + ' / ' + currentArray.length + (title.length ? ' &nbsp; ' + title : '') + '</span>';
                }
            });

            /*
            *   Examples - various
            */

            $("#various1").fancybox({
                'titlePosition'        : 'inside',
                'transitionIn'        : 'none',
                'transitionOut'        : 'none'
            });

            $("#various2").fancybox();

            $("#various3").fancybox({
                'width'                : '75%',
                'height'            : '75%',
                'autoScale'            : false,
                'transitionIn'        : 'none',
                'transitionOut'        : 'none',
                'type'                : 'iframe'
            });

            $("#various4").fancybox({
                'padding'            : 0,
                'autoScale'            : false,
                'transitionIn'        : 'none',
                'transitionOut'        : 'none'
            });
        });
    </script>
</head>
<body>
<div id="content">
    <h1>fancybox <span>v1.3.4</span></h1>

    <p>This is a demonstration. <a href="http://fancybox.net">Home page</a></p>

    <hr />

    <p>
        Different animations<br />

        <a id="example1" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/1_b.jpg"><img alt="example1" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/1_s.jpg" /></a>

        <a id="example2" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/2_b.jpg"><img alt="example2" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/2_s.jpg" /></a>

        <a id="example3" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/3_b.jpg"><img alt="example3" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/3_s.jpg" /></a>
        
        <a id="example4" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/4_b.jpg"><img class="last" alt="example4" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/4_s.jpg" /></a>
    </p>

    <p>
        Different title positions<br />

        <a id="example5" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/5_b.jpg" title="Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit."><img alt="example4" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/5_s.jpg" /></a>
        
        <a id="example6" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/6_b.jpg" title="Etiam quis mi eu elit tempor facilisis id et neque. Nulla sit amet sem sapien. Vestibulum imperdiet porta ante ac ornare. Vivamus fringilla congue laoreet."><img alt="example5" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/6_s.jpg" /></a>

        <a id="example7" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/7_b.jpg" title="Cras neque mi, semper at interdum id, dapibus in leo. Suspendisse nunc leo, eleifend sit amet iaculis et, cursus sed turpis."><img alt="example6" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/7_s.jpg" /></a>

        <a id="example8" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/8_b.jpg" title="Sed vel sapien vel sem tempus placerat eu ut tortor. Nulla facilisi. Sed adipiscing, turpis ut cursus molestie, sem eros viverra mauris, quis sollicitudin sapien enim nec est. ras pulvinar placerat diam eu consectetur."><img class="last" alt="example7" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/8_s.jpg" /></a>
    </p>

    <p>
        Image gallery (ps, try using mouse scroll wheel)<br />

        <a rel="example_group" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/9_b.jpg" title="Lorem ipsum dolor sit amet"><img alt="" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/9_s.jpg" /></a>

        <a rel="example_group" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/10_b.jpg" title=""><img alt="" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/10_s.jpg" /></a>

        <a rel="example_group" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/11_b.jpg" title=""><img alt="" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/11_s.jpg" /></a>
        
        <a rel="example_group" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/12_b.jpg" title=""><img class="last" alt="" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/12_s.jpg" /></a>
    </p>

    <p>
        Various examples
    </p>

    <ul>
        <li><a id="various1" href="#inline1" title="Lorem ipsum dolor sit amet">Inline</a></li>
        <li><a id="various2" href="ajax.txt">Ajax</a></li>
        <li><a id="various3" href="http://google.ca">Iframe</a></li>
        <li><a id="various4" href="http://http://www.adobe.com/jp/events/cs3_web_edition_tour/swfs/perform.swf">Swf</a></li>
    </ul>

    <div style="display: none;">
        <div id="inline1" style="width:400px;height:100px;overflow:auto;">
            Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam quis mi eu elit tempor facilisis id et neque. Nulla sit amet sem sapien. Vestibulum imperdiet porta ante ac ornare. Nulla et lorem eu nibh adipiscing ultricies nec at lacus. Cras laoreet ultricies sem, at blandit mi eleifend aliquam. Nunc enim ipsum, vehicula non pretium varius, cursus ac tortor. Vivamus fringilla congue laoreet. Quisque ultrices sodales orci, quis rhoncus justo auctor in. Phasellus dui eros, bibendum eu feugiat ornare, faucibus eu mi. Nunc aliquet tempus sem, id aliquam diam varius ac. Maecenas nisl nunc, molestie vitae eleifend vel, iaculis sed magna. Aenean tempus lacus vitae orci posuere porttitor eget non felis. Donec lectus elit, aliquam nec eleifend sit amet, vestibulum sed nunc.
        </div>
    </div>

    <p>
        Ajax example will not run from your local computer and requires a server to run.
    </p>
    <p>
        Photo Credit: <a href="http://http://www.flickr.com/people/kharied/">Katie Harris</a>
    </p>
</div>
</body>
</html>


zo doet hij het.
maar als ik het include in mijn index.php dan doet hij het niet.
ik heb geprobeerd om alle styles en script in de voorbeeld.php te zetten, maar dan doet hij het gewoon.
ik snap niet wat ik fout doe.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2010 14:19:58
Quote Anchor link
Als je het includeert, dan moet je wel de paden aanpassen naar de plek daar waar je het vandaan includeert.
 
Mitchel V

Mitchel V

19/12/2010 15:10:56
Quote Anchor link
over welke paden heb je het nu?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2010 17:39:29
Quote Anchor link
nvm, dacht dat je relatieve paden gebruiktte.

maar goed, kom eens met een tastbaar voorbeeld aan?
Gewijzigd op 19/12/2010 17:39:41 door - Ariën -
 
Mitchel V

Mitchel V

19/12/2010 20:43:36
Quote Anchor link
ok hier het volgende:

voorbeeld.php
http://verschoof.net/Webdesign/betaalbaar/voorbeeld.php
include voorbeeld.php
http://verschoof.net/Webdesign/betaalbaar/voorbeeld

het klopt dat hij niet midden in het venster komt omdat ik hem niet in de content waarde mee geeft.
Maar dat is nu niet belangrijk.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2010 20:48:14
Quote Anchor link
Waarom voeg je de jQuery lib 2x toe?
In jquesy-latest.js, en de minified versie later.
 

19/12/2010 20:48:20
Quote Anchor link
http://verschoof.net/Webdesign/betaalbaar/voorbeeld
Uncaught exception: TypeError: '$("a#example1").fancybox' is not a function

Error thrown at line 7, column 3 in <anonymous function>() in http://verschoof.net/Webdesign/betaalbaar/voorbeeld:
$("a#example1").fancybox();
called from line 29, column 165 in <anonymous function: ready>(j) in http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4/jquery.min.js:
j.call(t,b);
called via Function.prototype.call() from line 37, column 7 in <anonymous function: u>() in http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4/jquery.min.js:
b.ready()

<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4/jquery.min.js"></script>

En Aar is mij voor.
Gewijzigd op 19/12/2010 20:49:33 door
 
Mitchel V

Mitchel V

19/12/2010 21:46:10
Quote Anchor link
Nou, dat gebeurt omdat voorbeeld.php anders niet zou werken.
en omdat in de index.php het script ook moet.

Maar zal dat het probleem zijn?
en welke zou ik dan moeten verwijderen?
 

19/12/2010 21:51:51
Quote Anchor link
Ja, dat is het probleem.
En maakt op zich niet zoveel uit welke je weghaalt.
 
Mitchel V

Mitchel V

19/12/2010 22:10:57
Quote Anchor link
als ik :

<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4/jquery.min.js"></script>

weg haal doet hij het nog niet
 

19/12/2010 22:14:06
 
Mitchel V

Mitchel V

19/12/2010 22:15:20
Quote Anchor link
haha precies toen jij hebt gekeken heb ik 1sec hem uit mijn index.php gehaald:

<!-- <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script> -->

Bedankt!
Gewijzigd op 19/12/2010 22:19:19 door Mitchel V
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.