Algemene voorwaarden opstellen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »
Jasper DS

Jasper DS

06/06/2011 20:06:06
Quote Anchor link
Hoi,

omdat ik mijn site binnenkort wil lanceren wil ik me toch nog eens goed informeren over de zogenoemde "Algemene voorwaarden". Leden kunnen registreren op mijn site en zelf content aanmaken die ze kunnen verspreiden via hun url. Ik neem aan indien ik geen Algemene voorwaarden laat goed keuren ik volledig aansprakelijk ben voor de content op die pagina's. Dat wil ik dus vermijden.

Is hier iemand dat ervaring heeft met het maken van zo'n document. Ik zou dit eventueel kunnen laten opstellen door een advocaat of iets dergelijks maar ik heb hier geen budget voor dus ik hoop het toch zelf te kunnen.

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 00:44:14
 
- SanThe -

- SanThe -

06/06/2011 20:10:36
Quote Anchor link
Kijk eens rond bij interessante sites wat die in hun algemene voorwaarden hebben staan.
 
Jasper DS

Jasper DS

06/06/2011 20:14:13
Quote Anchor link
Dat lijkt me een goed begin.. Ik ga aan de slag.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

06/06/2011 20:17:27
Quote Anchor link
Het is, lijkt mij, niet voor niets een beroep op zichzelf. Mijn zus leert er nu voor :)
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

06/06/2011 20:17:29
Quote Anchor link
Probeer het eerst voor je zelf in dummytaal op te schrijven (doe ik altijd eerst)

Bijvoorbeeld:

- Niet aansprakelijk voor schade aan computer.
- We streven naar een up-to-date website.
- Altijd de mogelijkheid voorwaarden aan te passen.

En als je dan alles denkt te hebben ga je het mooi en formeel schrijven.
 
Dennis meijer

dennis meijer

06/06/2011 20:29:01
Quote Anchor link
@Jasper,

Misschien heb je ook iets aan deze website Link
 
Michael -

Michael -

06/06/2011 21:51:45
Quote Anchor link
Misschien handig om je tekst op de website eens na te lezen?
Valt me gelijk deze zin op: Iedereen kent ongetwijfeld zoekmachienens als google
zoekmachienens
>
zoekmachines
 
Jasper DS

Jasper DS

06/06/2011 22:32:52
Quote Anchor link
ja dat moet nog gebeuren.. Nu komt de afwerking aan de beurt en daarna de lancering.. Misschien laat ik hem eerst wel eens reviewen hier (het design niet wat dat is gekocht) maar dan vooral het systeem.
 
Dennis de Swart

Dennis de Swart

12/06/2011 16:40:35
Quote Anchor link
Actieplan

1) a) Zoals boven genoemd: neem standaard voorwaarden van de KvK, daar is over nagedacht. En dekt dus al een hoop ellende.

Er blijven dan nog wel wat gaatjes over, voor jouw specifieke geval bijvoorbeeld
1b) Mogen bedrijven ook sites maken?
1c) Levert dat hun schade op die zij op jouw kunnen verhalen? Het feit dat jij de diensten gratis levert, betekent niet dat jij niet aansprakelijk bent voor downtime! Heb je een verzekering nodig?
1d) Voldoe jij of je medewerkers aan de criteria voor ondernemerschap (urencriterium bijv.) dan moet je je verplicht aanmelden als ondernemer. Of je het nu leuk vindt of niet. Laat je informeren door de KvK. Vraag of je een boekhouder nodig hebt.

2) Ga eens langs bij het Juridisch Loket en laat de voorwaarden nakijken. Dit is kosteloos en onafhankelijk, namelijk gefinancierd door het Ministerie van Justitie. Zij kunnen een inschatting maken of je professionele hulp nodig hebt en zo ja, wie.

3) Als ik zo naar de site kijk, zou ik het onderverdelen in een "Community" versie en een betaalde "Pro" versie. Niet alleen vergroot je de kans om je bedrijf te laten groeien, je ondervangt een hoop van de dingen die ik boven heb genoemd.

4) Indien je geen onderscheid wil maken tussen "Community" en bedrijven, zou ik voorlopig bedrijven verbieden sites aan te maken. Anders heb je teveel hooi op je vork.
Gewijzigd op 12/06/2011 16:46:22 door Dennis de Swart
 
Pim -

Pim -

12/06/2011 16:45:21
Quote Anchor link
Aan gebruik van deze dienst kunnen geen rechten worden ontleend?
 
Dennis de Swart

Dennis de Swart

12/06/2011 17:03:37
Quote Anchor link
Pim - op 12/06/2011 16:45:21:
Aan gebruik van deze dienst kunnen geen rechten worden ontleend?


Ik zie een site waarbij een bedrijf gratis een website mag neerzetten. Ik zie geen datalimiet, geen advertentie/spam verbod, geen verbod op x-rated etc. Niet iedereen in deze wereld is lief en aardig. Het is niet onaardig om mensen op de huisregels te attenderen, voordat Jasper ze binnen laat.
 
Pim -

Pim -

12/06/2011 17:09:34
Quote Anchor link
+ [de site] houdt zich het recht voor zonder opgaaf van reden sites te verwijderen en gebruikers de toegang te ontzegggen.

Beetje bruut, maar dekt voldoende, toch?
 
Jasper DS

Jasper DS

12/06/2011 17:19:18
Quote Anchor link
Ja, ik moet me hier nog eens goed over gaan informeren voor ik de site volledig lanceer.
 
Dennis de Swart

Dennis de Swart

12/06/2011 17:38:08
Quote Anchor link
PHP Jasper op 12/06/2011 17:19:18:
Ja, ik moet me hier nog eens goed over gaan informeren voor ik de site volledig lanceer.


Ik wil je lol niet verpesten of zo. Bovendien, de KvK en Juridisch Loket zijn volkomen gratis, het kost alleen tijd. Dus check AV, check je ondernemer status, check je financien.

Het zou jammer zijn dat je de site naderhand moet sluiten omdat iemand het systeem misbruikt. Persoonlijk vindt ik ook dat bedrijven gewoon moeten betalen, door abbonement of advertenties. Begin eerst rustig met particulieren/vrienden. Bouw het op. Neem genoeg tijd voor service. Als het een paar weken of maanden stabiel draait, introduceer je "Pro" voor bedrijven en bijbehorende AV.
Gewijzigd op 12/06/2011 17:42:34 door Dennis de Swart
 
Jasper DS

Jasper DS

12/06/2011 18:09:33
Quote Anchor link
Bedankt Dennis, dit advies ga ik zeker gebruiken!
 
Dennis de Swart

Dennis de Swart

12/06/2011 21:26:12
Quote Anchor link
PHP Jasper op 12/06/2011 18:09:33:
Bedankt Dennis, dit advies ga ik zeker gebruiken!


En houdt ons op de hoogte. Als er wat te programmeren valt, dan horen we het wel.
Gewijzigd op 12/06/2011 21:37:05 door Dennis de Swart
 
Allan de Bruin

Allan de Bruin

12/06/2011 21:58:55
Quote Anchor link
@PHP Jasper kijk even bij disclaimers van websites waar bezoekers zelf content kunnen posten. Je zou dan deze als draad kunnen gebruiken. lang leve het vrije internet! :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.