align probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/02/2008 13:51:00
Quote Anchor link
Hoi,

ik ben bezig met het maken van een site:
klik hier

maar ik heb een probleempje in dit deel van de site.. het bericht moet bovenin de container staan, maar het komt in het midden. Hoe komt dit en hoe verhelp ik het?


stukje html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<td id="container">
<div id="header_container">
<img src="./images/Nieuws.png"/>
</div>
<div id="main_container">
<fieldset class="nieuwstitel">
<legend>
</legend>
We zijn al een heel eind met de site, vandaag is alles online gezet, alleen het ingelogde deel moet nog gemaakt worden. Het inloggen is ook nog niet zoals het hoort, maar het komt allemaal zo snel mogelijk in orde.
<br/>
<br/>
Grtz TheAdmin
</fieldset>
<br/>
</div>
</td>

hier zit wel een goede table omheen enzo..

de css die erbij hoort:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
#container{
width: 600px;
}
.nieuwstitel{
color: darkred;
font-size: 16;
font-family: comic sans ms, arial, times;
}
.nieuwsbericht{
color: darkred;
font-size: 12;
font-family: comic sans ms, arial, times;
}

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 15:56:23
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/02/2008 13:57:00
Quote Anchor link
Dit probleem ontstaat doordat je tabellen voor je layout gebruikt, die zijn daar helemaal niet voor bedoeld! Een layout bouw je op met behulp van div's en CSS, ga je daar dus eens in verdiepen...

Als lapmiddel zou je de valign van die cel eens op 'top' kunnen proberen te zettten. Maar je zou er verstandig aan doen om opnieuw te beginnen en je layout op een goede manier met enkel div's en CSS op te zetten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Chris

Chris

10/02/2008 14:00:00
Quote Anchor link
Met CSS is het nog best wel moeilijk om tekst in een div verticaal uit te lijnen.. of bestaat daar een commando voor? Zat ik zelf namelijk laatst mee :-)
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/02/2008 14:03:00
Quote Anchor link
en dan alle div's positions mee te geven? ik kan dan toch nooit gemakkelijk bv zo'n layout krijgen klikklikklik

?? is dat niet veel makkelijker te doen met tables dan met div's:S?

Quote:
edit: valign='top' werkt ook niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Joordens
 
Wouter K

Wouter K

10/02/2008 14:07:00
Quote Anchor link
Neen Div's is makkelijker !.
Je moet het alleen een beetje inschatten. Hier heb je namelijk wel veel div's nodig en met een beetje nadenken heb je meteen een resultaat !.

Ga weg van tabbelen dat is uitgevonden voor informatie in te stoppen !.

grtz

(ps je kleuren gebruik trekt op niks.)
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/02/2008 14:16:00
Quote Anchor link
over de kleuren.. i know.. maar daar gaat het nou nie over :P

ik kan nou wel alles in div's gaan zetten, maar hoe krijg ik die op de goede plaats, zonder dat alle positions absolute zijn?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/02/2008 14:20:00
Quote Anchor link
Ga je verdiepen in CSS en ga er gewoon eens mee spelen. Kijk wat de verschillende instellingen en attributen doen en probeer zo je site op te bouwen.

Als je een specifieke vraag hebt, kun je die hier natuurlijk altijd stellen. Maar het is niet de bedoeling dat wij jouw layout om gaat zetten naar divjes ;-)
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/02/2008 15:26:00
Quote Anchor link
oke ik heb alles nu in div'jes staan, maar ik krijg de content div niet langs de div's van het menu.. Hoe krijg ik dat dan voor elkaar? ik wil niet met position: absolute; werken, want dan blijft het niet gecenterd en het is op elk beeldscherm anders... en ik kan in de css reference van w3schools.com geen andere manier vinden... Wie weet hoe dit dan moet?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/02/2008 15:31:00
Quote Anchor link
Tja, je hebt nu alles op goed gelukt in een zooitje divs geknald, dat zal natuurlijk nooit direct werken. Nu zul je in je CSS document styles aan deze divs moeten gaan verbinden zodat de div's op de goede plaats komen te staan.

Wat je verder ook nog doet is die <center> tags uit je code slopen, die heb je nergens voor nodig.

Ik zou zeggen, kijk eens naar de broncode van wat websites op internet. Op die manier heb je wat voorbeelden zodat je kunt zien hoe men het daar aanpakt en kun je aan de hand van die voorbeelden je eigen layout in elkaar draaien.
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/02/2008 17:10:00
Quote Anchor link
Nou, volges mij ben ik nou een heel eind op weg *klik*, alleen nog twee dingetjes:
1. mijn footer wordt helemaal bovenaan gezet, en niet onder de div's. Toch zijn alle div's afgesloten, ik heb alleen de footer geen position meegegeven, want die veranderd naargelang de content. Hoe verander ik dat?
2. bij registreren: de input velden moeten achter de namen van de velden staan, ze staan er nu echter onder. Ik heb om elk veld al een <div class='line'> neergezet met de css display: inline; maar dat werkt niet:( wat doe ik hier fout?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/02/2008 17:19:00
Quote Anchor link
Je hebt toch alles maar een position:absolute gegeven? Zonde, je site is nu namelijk totaal niet liquid meer en liggen alle afmetingen al vast...

Wat betreft die inputvelden, ga eens kijken wat je met floats kunt doen. Wellicht dat je daar een oplossing in vindt.
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/02/2008 17:57:00
Quote Anchor link
@blanche:
Ik weet echt niet hoe ik die div's anders op hun plaats moet krijgen, sorry ik ben hier nie zo goed in als jij :$. met de float voor de inputs kom ik er wel uit, nog een beetje klooien maarja..., maar hoe zit het met mijn footer die bovenaan komt?
 
J A

J A

10/02/2008 18:02:00
Quote Anchor link
Je moet position: relative gebruiken :). En dan met margins hem op de goede plek zien te krijgen.

margin-left: ;
margin-right: ;
margin-top: ;
margin-bottom: ;
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/02/2008 20:16:00
Quote Anchor link
die margins willen niet echt werken... ik krijg ze wel naar rechts verschoven, maar niet dat ze naast het menu komen staan.
klik

css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
#menu{
position: relative;
margin-top: 0px;
margin-left: 20px;
width: 250px;
}
#container{
position: relative;
margin-top: 20px;
margin-left: 250px;
width: 600px;
}


Hoe moet ik die div nou langs het menu krijgen?

ps. m'n footer staat nou wel goed :)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/02/2008 20:18:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar het gebruik van floats. Je zult waarschijnlijk 1 container-div willen gebruiken en daarin je menu en content divs plaatsen. Deze zou je een float:left mee kunnen geven om ze naast elkaar te krijgen.
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/02/2008 21:22:00
Quote Anchor link
oke, tnx.. ik heb de margins wel negatief moeten zetten, maar het werkt nou :)

bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.