align probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/02/2008 13:51:00
Quote Anchor link
Hoi,

ik ben bezig met het maken van een site:
klik hier

maar ik heb een probleempje in dit deel van de site.. het bericht moet bovenin de container staan, maar het komt in het midden. Hoe komt dit en hoe verhelp ik het?


stukje html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<td id="container">
<div id="header_container">
<img src="./images/Nieuws.png"/>
</div>
<div id="main_container">
<fieldset class="nieuwstitel">
<legend>
</legend>
We zijn al een heel eind met de site, vandaag is alles online gezet, alleen het ingelogde deel moet nog gemaakt worden. Het inloggen is ook nog niet zoals het hoort, maar het komt allemaal zo snel mogelijk in orde.
<br/>
<br/>
Grtz TheAdmin
</fieldset>
<br/>
</div>
</td>

hier zit wel een goede table omheen enzo..

de css die erbij hoort:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
#container{
width: 600px;
}
.nieuwstitel{
color: darkred;
font-size: 16;
font-family: comic sans ms, arial, times;
}
.nieuwsbericht{
color: darkred;
font-size: 12;
font-family: comic sans ms, arial, times;
}

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 20:28:09
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/02/2008 13:57:00
Quote Anchor link
Dit probleem ontstaat doordat je tabellen voor je layout gebruikt, die zijn daar helemaal niet voor bedoeld! Een layout bouw je op met behulp van div's en CSS, ga je daar dus eens in verdiepen...

Als lapmiddel zou je de valign van die cel eens op 'top' kunnen proberen te zettten. Maar je zou er verstandig aan doen om opnieuw te beginnen en je layout op een goede manier met enkel div's en CSS op te zetten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Chris

Chris

10/02/2008 14:00:00
Quote Anchor link
Met CSS is het nog best wel moeilijk om tekst in een div verticaal uit te lijnen.. of bestaat daar een commando voor? Zat ik zelf namelijk laatst mee :-)
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/02/2008 14:03:00
Quote Anchor link
en dan alle div's positions mee te geven? ik kan dan toch nooit gemakkelijk bv zo'n layout krijgen klikklikklik

?? is dat niet veel makkelijker te doen met tables dan met div's:S?

Quote:
edit: valign='top' werkt ook niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Joordens
 
Wouter K

Wouter K

10/02/2008 14:07:00
Quote Anchor link
Neen Div's is makkelijker !.
Je moet het alleen een beetje inschatten. Hier heb je namelijk wel veel div's nodig en met een beetje nadenken heb je meteen een resultaat !.

Ga weg van tabbelen dat is uitgevonden voor informatie in te stoppen !.

grtz

(ps je kleuren gebruik trekt op niks.)
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/02/2008 14:16:00
Quote Anchor link
over de kleuren.. i know.. maar daar gaat het nou nie over :P

ik kan nou wel alles in div's gaan zetten, maar hoe krijg ik die op de goede plaats, zonder dat alle positions absolute zijn?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/02/2008 14:20:00
Quote Anchor link
Ga je verdiepen in CSS en ga er gewoon eens mee spelen. Kijk wat de verschillende instellingen en attributen doen en probeer zo je site op te bouwen.

Als je een specifieke vraag hebt, kun je die hier natuurlijk altijd stellen. Maar het is niet de bedoeling dat wij jouw layout om gaat zetten naar divjes ;-)
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/02/2008 15:26:00
Quote Anchor link
oke ik heb alles nu in div'jes staan, maar ik krijg de content div niet langs de div's van het menu.. Hoe krijg ik dat dan voor elkaar? ik wil niet met position: absolute; werken, want dan blijft het niet gecenterd en het is op elk beeldscherm anders... en ik kan in de css reference van w3schools.com geen andere manier vinden... Wie weet hoe dit dan moet?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/02/2008 15:31:00
Quote Anchor link
Tja, je hebt nu alles op goed gelukt in een zooitje divs geknald, dat zal natuurlijk nooit direct werken. Nu zul je in je CSS document styles aan deze divs moeten gaan verbinden zodat de div's op de goede plaats komen te staan.

Wat je verder ook nog doet is die <center> tags uit je code slopen, die heb je nergens voor nodig.

Ik zou zeggen, kijk eens naar de broncode van wat websites op internet. Op die manier heb je wat voorbeelden zodat je kunt zien hoe men het daar aanpakt en kun je aan de hand van die voorbeelden je eigen layout in elkaar draaien.
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/02/2008 17:10:00
Quote Anchor link
Nou, volges mij ben ik nou een heel eind op weg *klik*, alleen nog twee dingetjes:
1. mijn footer wordt helemaal bovenaan gezet, en niet onder de div's. Toch zijn alle div's afgesloten, ik heb alleen de footer geen position meegegeven, want die veranderd naargelang de content. Hoe verander ik dat?
2. bij registreren: de input velden moeten achter de namen van de velden staan, ze staan er nu echter onder. Ik heb om elk veld al een <div class='line'> neergezet met de css display: inline; maar dat werkt niet:( wat doe ik hier fout?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/02/2008 17:19:00
Quote Anchor link
Je hebt toch alles maar een position:absolute gegeven? Zonde, je site is nu namelijk totaal niet liquid meer en liggen alle afmetingen al vast...

Wat betreft die inputvelden, ga eens kijken wat je met floats kunt doen. Wellicht dat je daar een oplossing in vindt.
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/02/2008 17:57:00
Quote Anchor link
@blanche:
Ik weet echt niet hoe ik die div's anders op hun plaats moet krijgen, sorry ik ben hier nie zo goed in als jij :$. met de float voor de inputs kom ik er wel uit, nog een beetje klooien maarja..., maar hoe zit het met mijn footer die bovenaan komt?
 
J A

J A

10/02/2008 18:02:00
Quote Anchor link
Je moet position: relative gebruiken :). En dan met margins hem op de goede plek zien te krijgen.

margin-left: ;
margin-right: ;
margin-top: ;
margin-bottom: ;
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/02/2008 20:16:00
Quote Anchor link
die margins willen niet echt werken... ik krijg ze wel naar rechts verschoven, maar niet dat ze naast het menu komen staan.
klik

css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
#menu{
position: relative;
margin-top: 0px;
margin-left: 20px;
width: 250px;
}
#container{
position: relative;
margin-top: 20px;
margin-left: 250px;
width: 600px;
}


Hoe moet ik die div nou langs het menu krijgen?

ps. m'n footer staat nou wel goed :)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/02/2008 20:18:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar het gebruik van floats. Je zult waarschijnlijk 1 container-div willen gebruiken en daarin je menu en content divs plaatsen. Deze zou je een float:left mee kunnen geven om ze naast elkaar te krijgen.
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/02/2008 21:22:00
Quote Anchor link
oke, tnx.. ik heb de margins wel negatief moeten zetten, maar het werkt nou :)

bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.