All For One.. (A4O.NL)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yme-Jan

Yme-Jan

17/02/2005 12:48:00
Quote Anchor link
All for One is klaar.

Wat vinden jullie ervan?
Beargumenteer je commentaar.

SPAM edit ;)
Gewijzigd op 22/02/2005 13:19:00 door Yme-Jan
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:32:12
 
Arend a

Arend a

17/02/2005 13:08:00
Quote Anchor link
Even kijken (apart van dat diot bericht erg naar spam riekt):
o Goedkoop cu2 concept dat tot den treure is uitgebuit.
o Rare interface met leuk gefotosjopte balk die de helft avn het beeld in beslag neemt
o Vreemde tabellen

Leuk, maar waarom zou ik niet mijn vriendjes en vriendinnetjes bij cu2 (of een van de anderen honderden clubs) zoeken?
 

17/02/2005 13:23:00
Quote Anchor link
En maak dan tenminste dat je krijgt. http://nickname.a4o.nl

ipv nu met een vage. Leuk zeg zo link doorgeven..
 
Yme-Jan

Yme-Jan

17/02/2005 13:44:00
Quote Anchor link
K heb het idee dat jij afkraaken zker heel erg leuk vind ofniet arend? 0_o..
zeg es wat waar ik iets aan heb...
net als remco..
enkel is dat niet mogelijk, want ik heb geen onbeperkt aantal subdomeinen...
of is daar een andere mogelijkheid voor om zoiets te maken? zo ja, hoor ik het graag.. ;)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

17/02/2005 13:49:00
Quote Anchor link
Ja Arend, je moet al die gefrustreerde webbouwers eens niet zo pesten!

Hij vroeg uiteindelijk helemaal niet je mening, hou wilde alleen maar een beetje spammen...

Je snapt toch wel dat die niet tegen kritiek kan?

Elwin (die niet eens zin heeft om te kijken en verwacht een reactie van: "Nou, dan niet!")
 
Jelmer -

Jelmer -

17/02/2005 14:10:00
Quote Anchor link
Nou , dan niet!

(of verwachte je die van iemand anders)
 
Thijs -

Thijs -

17/02/2005 14:13:00
Quote Anchor link
Yme-Jan:
K heb het idee dat jij afkraaken zker heel erg leuk vind ofniet arend? 0_o..
zeg es wat waar ik iets aan heb...
net als remco..
enkel is dat niet mogelijk, want ik heb geen onbeperkt aantal subdomeinen...
of is daar een andere mogelijkheid voor om zoiets te maken? zo ja, hoor ik het graag.. ;)


Nou ga ik dus eens een serieus reactie geven.....

http://getfirefox.com <-- klik daar download de browser en test je webpagina nog een keer.. om te beginnen bij.

http://www.a4o.nl/index.php?x=users

waarom staat je javascript functie. smilie(); in je pagina als je hem helemaal niet nodig hebt.

niet echt correct XHTML gebruik
--> http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.a4o.nl%2Findex.php%3Fx%3Dhome

Persoonlijk vind ik het jammer dat je je website voor mensen met een resolutie van 460x768 hebt gebouwt teveel wit in het beeld.

persoonlijk zou ik niet bij jouw site registreren alleen al omdat je email adres wordt vrijgegeven. mailto:[email protected]

nou dat was het ongeveer wel.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

17/02/2005 14:21:00
Quote Anchor link
Jelmer:
(of verwachte je die van iemand anders)
Nou, dat wel.. :)

Elwin
 
DaeDaluz

DaeDaluz

17/02/2005 14:39:00
Quote Anchor link
In welke richting staan die nieuwste leden gesorteerd? :S

verder vind ik dat paars achtige blauw niet mooi :o
en je banner is te groot :)
 
Jelmer -

Jelmer -

17/02/2005 19:51:00
Quote Anchor link
Oe, valt me nog iets op: Je hebt geet uitlijning in je tekst. De 'l' van login staat direct tegen de rand van mijn browser aan.

En ik zou als ik jouw was je tabbellen aan de bovekant bijvoorbeeld net zo'n soort ronding geven als in je "boven/midden/bijna-onderkant".
 
Arend a

Arend a

17/02/2005 20:50:00
Quote Anchor link
Moet ik nu werkelijk meer tijd besteden aan commentaar geven dan jij moeite doet om een fatsoenlijke site te bouwen, laat staat een fatsoenlijk bericht hier te plaatsen?

Daar bovenaan staan een paar argumenten voor mij om je site niet nog een keer te bezoeken, en drie punten waarop je je site nog kan verbeteren, wel te verstaan:
Een origineel concept (niet onbelangrijk),
Een fatsoenlijke layout, (200px aan blanke header is weggeven aan leesbaarheid) En de layout van de tabellen vind ik dus persoonlijk niet alles.

Commentaar is commentaar, bevalt het niet, ga dan niet zeuren: als het commentaar je niet bevalt moet je er niet om vragen of het commentaar naast je neer leggen.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

17/02/2005 20:56:00
Quote Anchor link
Arend:
Commentaar is commentaar, bevalt het niet, ga dan niet zeuren: als het commentaar je niet bevalt moet je er niet om vragen of het commentaar naast je neer leggen.
Power... :)

Elwin
 
Thijs -

Thijs -

17/02/2005 21:16:00
Quote Anchor link
Arend:
Commentaar is commentaar, bevalt het niet, ga dan niet zeuren: als het commentaar je niet bevalt moet je er niet om vragen of het commentaar naast je neer leggen.


zeer mooi gezegd _0_
 
Alfred -

Alfred -

17/02/2005 22:22:00
Quote Anchor link
Quote:
net als remco..
enkel is dat niet mogelijk, want ik heb geen onbeperkt aantal subdomeinen...


Waarom niet :
A40.nl/<jenick> dan? :) Zo zijn alle sites ;)
"Alle", bedoel ik het merendeel mee ... ;)
 
Roy

Roy

21/02/2005 20:30:00
Quote Anchor link
Humz ik heb de website nu ook even bekeken maar ik vind het allemaal een beetje leegjes. Het design ziet er nu allemaal leuk uit alleen je hebt één groot wit vlak en op je homepagina zie je alleen maar Nieuwste Leden en Online Leden staan.
 

22/02/2005 09:53:00
Quote Anchor link
Hiska:
http://getfirefox.com <-- klik daar download de browser en test je webpagina nog een keer.. om te beginnen bij.

http://www.a4o.nl/index.php?x=users

waarom staat je javascript functie. smilie(); in je pagina als je hem helemaal niet nodig hebt.

niet echt correct XHTML gebruik
--> http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.a4o.nl%2Findex.php%3Fx%3Dhome

Persoonlijk vind ik het jammer dat je je website voor mensen met een resolutie van 460x768 hebt gebouwt teveel wit in het beeld.

persoonlijk zou ik niet bij jouw site registreren alleen al omdat je email adres wordt vrijgegeven. mailto:[email protected]

nou dat was het ongeveer wel.

k heb zelf ie6, dus issi daar ook voor gemaakt, als je wat anders gebruikt moet je zelf weten. als de site dan niet goed is, peg gehad.. ;)

als je goed kijkt, zie je dat die functie overal word gebruikt ;)
omdat hij geinclude is, en met een functie starthtml(); ofzow word gezet, en dat staat alleen in index.php (daarin worden alleen maar 4 functies uitgevoerd)...

XHTML ? :S
wtf is da voor raar woord.. (me kijkt op die site)
boeit het wat dat da niet goed is?.
werkt tog allemaal wel?

ik heb resolutie 1280x1024,
k had niks beters om te make..

E-Mail adres word NIET vrijgegeven.. ;)
kan je namelijk zelf inschakelen.. :)


*geen zin om in te loggen op school
Gewijzigd op 22/02/2005 13:17:00 door
 
Thijs -

Thijs -

22/02/2005 11:50:00
Quote Anchor link
Quote:
k heb zelf ie6, dus issi daar ook voor gemaakt, als je wat anders gebruikt moet je zelf weten. als de site dan niet goed is, peg gehad.. ;)

als je goed kijkt, zie je dat die functie overal word gebruikt ;)
omdat hij geinclude is, en met een functie starthtml(); ofzow word gezet, en dat staat alleen in index.php (daarin worden alleen maar 4 functies uitgevoerd)...

XHTML ? :S
wtf is da voor raar woord.. (me kijkt op die site)
boeit het wat dat da niet goed is?.
werkt tog allemaal wel?

ik heb resolutie 1280x1024,
k had niks beters om te make..

E-Mail adres word NIET vrijgegeven.. ;)
kan je namelijk zelf inschakelen.. :)


*geen zin om in te loggen op school


Heerlijk nieuw voer :9.

http://a4o.nl/index.php?x=register
Op die pagina heb je echt de javascript functie Smilie(); niet nodig

En dan nog. Internet Explorer heeft zijn eigen standaarden. Het zijn dus geen standaarden. Het kan allemaal wel mooi werken in Internet Explorere maar de rest van de wereld. 20% (dacht ik). Ziet je website dan niet goed of minder goed dan hoe jij hem ziet in Internet Explorer. download Firefox maar eens ga maar eens naar. http://a4o.nl/index.php?x=users. Dan zie je dat het er niet uitziet

Ga je Schamen je weet niet wat XHTML is. Ga dat dan mooi fijn uitzoeken.

begin hier maar.

ik heb ook 1028x1024 en hij is gewoon veel te klein je hebt maar 1/4 van het beeld in beslag. De rest is gewoon wit.

En je email adres word wel vrijgegeven. (mailto:[email protected]) bijvoorbeeld ;)

En is tog, da, ofzow (me kijkt op die site - engels nederlands door elkaar). zijn dat Nederlandse woorden . (En ja nu ben ik echt aan het mierenneuken.)

Zoals al eerder is gezegd.

Quote:
Commentaar is commentaar, bevalt het niet, ga dan niet zeuren: als het commentaar je niet bevalt moet je er niet om vragen of het commentaar naast je neer leggen.


Je doet niks met ons/mijn commentaar Waarom vraag je er dan naar ?
 
Alfred -

Alfred -

22/02/2005 13:15:00
Quote Anchor link
Hmm lollig ^^

Ik heb mijn website ontworpen met Firefox 1.0 dus mensen met IE, blijft er *** van weg eh! Ze is gemaakt voor Firefox, dus andere niet welkom verdorie!
En wat is HTML ? Ikke niet weet, ikke site gemaakt met Ms Word! Heel mooi, en handig! Gewoon wat klikken en mn brol wordt gemaakt!

End of story ^^
 
Mitch X

Mitch X

22/02/2005 13:19:00
Quote Anchor link
Rafael:
End of story ^^


Eens, dicht.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.