Alle bestanden in map

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Youri van Weegberg

Youri van Weegberg

19/07/2009 08:45:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik ben een admin-paneel aan het maken, en nu heb ik een pagina waar hij alle bestanden op moet vragen die eindigen op:
.php, .htm, .html, .css, .js enz.

Deze bestanden staat 2 mappen terug (../../). Ik heb al verschillende pogingen gedaan, maar kom er niet uit hoe ik dit precies moet doen... Kan iemand mij hierbij helpen?

Dit was mijn laatste poging:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
function file_list($d,$x){
       foreach(array_diff(scandir($d),array('.','..')) as $f)if(is_file($d.'/'.$f)&&(($x)?ereg($x.'$',$f):1))$l[]=$f;
       return $l;
}

 $list = file_list("../..","php");
 foreach($list as $v) {
  $files[] = $v;
 }

 $list = file_list("../..","htm");
 foreach($list as $v) {
  $files[] = $v;
 }

 $list = file_list("../..","html");
 foreach($list as $v) {
  $files[] = $v;
 }

 $list = file_list("../..","js");
 foreach($list as $v) {
  $files[] = $v;
 }

 $list = file_list("../..","css");
 foreach($list as $v) {
  $files[] = $v;
 }


 foreach($files as $v) {
  echo $v."<br>";
 }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:51:34
 
Jan Erik Van woerden

Jan Erik Van woerden

19/07/2009 09:52:00
Quote Anchor link
Volgens mij moet er nog een slash achter zetten
Zo:
("../../","css");
I.P.V.
("../..","css");
 
Youri van Weegberg

Youri van Weegberg

19/07/2009 10:02:00
Quote Anchor link
Wat ik hierboven heb staan werkt wel, alleen het is zo veel, je moet voor elke extensie een nieuw stuk van 4 regels maken. Het zou handig zijn met iets waarbij de extensies in een array staan
 
- SanThe -

- SanThe -

19/07/2009 10:40:00
Quote Anchor link
Dan zet je die extensies in een array() en doorloop je dat array() met een foreach().
 
Youri van Weegberg

Youri van Weegberg

19/07/2009 10:43:00
Quote Anchor link
heb het al opgelost met een functie van mijn bovenstaande code, maar toch bedankt!
 
Eddy E

Eddy E

19/07/2009 12:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$bestanden
= glob('../../*');
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.