Alle info pakken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ted Jansen

Ted Jansen

16/12/2011 12:37:47
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Hoe moet ik alle regels van een database tabel halen het zijn er 30.
Ik gebruik met mysql en php.
Het moet gewoon worden laten zien. Voorbeeld:

Naam : piet punt : 9

Piet en 9 staat dus in de database, ze moeten wel allemaal worden laten zien
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:04:52
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/12/2011 12:39:44
Quote Anchor link
SELECT naam, punten FROM tabelnaam

basis kennis, kijk eens naar een tutorial ;-)
 
- Mark -

- Mark -

16/12/2011 12:40:32
 
Ted Jansen

Ted Jansen

16/12/2011 12:44:18
Quote Anchor link
Ik heb 'm bedankt



Toevoeging op 16/12/2011 14:32:13:

Dit is mijn scrippie nou:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
require_once 'db_config.php';

$sql = "
    SELECT
        naam,punten
    FROM
        astoto
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_num_rows($res) == 0)
{

    echo 'Geen resultaten gevonden';
}

else
{
    while($row = mysql_fetch_assoc($res))
    {

        echo $row['naam']. '<br />';
    echo $row['punten'].'<br />';
    }
}

?>


Maar hoe moet ik de naam & punten op een zin krijgen want nu wordt het scherm heel snel gevuld!
Gewijzigd op 16/12/2011 12:45:09 door Ted Jansen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.