Alle mails selecteren en tegelijk verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2020 15:26:10
Quote Anchor link
Waarom heb je die functie nodig?
Je kan toch prima in je overzicht zelf een loop maken, en de mails ophalen?
Het gaat tenslotte om een 'view'.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 15:44:32
 
Ray Mond

Ray Mond

05/11/2020 16:11:15
Quote Anchor link
Om juist alle mails te verwijderen..

Ik heb trouwens onderstaand

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$config['aColumnsin'] = array( 'distinct(email_sender) as xxx', 'domain', 'email_sender', 'email_receiver', " IF(is_register = 1,'ja','nee') as is_register",'subject', 'id as view',"DATE_FORMAT(times,'%d %b %Y %k:%i') as times" );


Veranderd naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$config['aColumnsin'] = array( 'distinct(id) as xxx', 'domain', 'email_sender', 'email_receiver', " IF(is_register = 1,'ja','nee') as is_register",'subject', 'id as view',"DATE_FORMAT(times,'%d %b %Y %k:%i') as times" );
    


en ik heb

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
var sList = "";
        $('.profile_id').each(function () {
            if (this.checked)
            sList += "'"+$(this).val().trim() + "',";


omgezet naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
var sList = "";
        $('.profile_id').each(function () {
            if (this.checked)
            sList += "'"+$(this).val().trim() + "'";


Er is vooruitgang.. enkel nu pakt hij telkens maar 1 mail... ook al selecteer ik alles of doe ik meer dan 1
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2020 16:19:44
Quote Anchor link
Je moet dan toch even kijken wat een print_r() op je $_POST doet, zoals ik gevraagd heb.
Kijk eens wat er gebeurt als je alles selecteert, en wat je array is.
 
Ray Mond

Ray Mond

05/11/2020 16:21:29
Quote Anchor link
Het werkt inmiddels..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
sList += "'"+$(this).val().trim() + "'";


toch teruggezet naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
sList += "'"+$(this).val().trim() + "',";


En dan vervolgens in de ajax deze regel bijgezet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$list = substr($list,0,-1);


Nu werkt het perfect!
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

06/11/2020 17:44:38
Quote Anchor link
Quote:
DELETE from mail_inbox WHERE id='".$db->escape_string($_POST['del'])."'

Heb niet alles gelezen maar als je meerdere e-mails tegelijkertijd wilt verwijderen zou ik eerder een constructie met WHERE id IN (x, y, z) verwachten.

Daarbij, deze id's kun je vervangen door willekeurige getallen in de POST en daarmee in de query zelf? Dit houdt dus (misschien?) in dat je willekeurige berichten kunt verwijderen? Moet hier niet nog een andere conditie aan toegevoegd worden die een ontvanger identificeert?
 
Ray Mond

Ray Mond

06/11/2020 17:48:06
Quote Anchor link
Die code die jij aangeeft dat is ook niet voor meerdere mails inderdaad, dat is enkel voor individueel dat ook bestaat en dat werkte wel, echter werkte het eerste niet om meerdere mails te verwijderen maar dat heb ik dus zelf inmiddels wel kunnen oplossen gisteren.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.