Alleen unieke velden selecteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

17/09/2008 17:28:00
Quote Anchor link
Ik heb een database waar enkele velden een stuk of 5 tot 6 keer voorkomen, maar ik hoef elke keer maar 1 keer dat veld te hebben.

Denk bij de tabel zoiets:
ID - Veldnaam - Onzin
1 - Dubbele Waarde - Crap
2 - Dubbele Waarde - Crap
3 - Dubbele Waarde - Crap
4 - Dubbele Waarde - Crap
5 - Dubbele Waarde - Crap
6 - Dubbele Waarde - Crap
7 - Ondubbele waarde - Heh heh

Nu is mijn bedoeling dat bij 'Veldnaam' alleen de niet-dubbele worden opgehaald en de dubbele slechts 1 keer. (Zou dus de rijen met id 1 en 7 moeten teruggeven)

Is er een SQL code hiervoor ?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:00:23
 
Frank -

Frank -

17/09/2008 17:39:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT DISTINCT Veldnaam FROM tabelnaam;

En klaar is kees.

Zie de handleiding van je database, dit is echt basiskennis SQL.
 
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

18/09/2008 12:19:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '* FROM os_klanten ORDER BY straat,postcode,huisnr,huisnrtvg ASC LIMIT 0,25' at line 1

:?
 
Han eev

Han eev

18/09/2008 12:20:00
Quote Anchor link
Wat is je hele Query?

(Check de tijden van posten :P)
 
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

18/09/2008 12:22:00
Quote Anchor link
SELECT *,DISTINCT clientnr FROM os_klanten ORDER BY straat,postcode,huisnr,huisnrtvg ASC LIMIT 0,25

(Ben even wat aan het uitproberen, hij moet iig op het veld 'clientnr' of 'zoeknaam' uniek-selecteren, maar wel de rest ook ophalen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ToySoldier ZegIkNiet
 
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

18/09/2008 12:23:00
Quote Anchor link
edit knop kwijt, sorry :D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ToySoldier ZegIkNiet
 
Han eev

Han eev

18/09/2008 12:25:00
Quote Anchor link
A: Niet bumpen
B:
Probeer dit:

SELECT os_klanten.*,DISTINCT clientnr FROM os_klanten ORDER BY straat,postcode,huisnr,huisnrtvg ASC LIMIT 0,25

Niet de beste methode, je zou elk veld moeten definiëren ;-)

Zo dus:

SELECT veld1,veld2,DISTINCT clientnr FROM os_klanten ORDER BY straat,postcode,huisnr,huisnrtvg ASC LIMIT 0,25
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Han eev
 
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

18/09/2008 12:29:00
Quote Anchor link
Blijft een syntax error geven (You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DISTINCT clientnr FROM os_klanten ORDER BY straat,postcode,huisnr,huisnrtvg ' at line 1)

Bump was per ongeluk trouwens, mijn 2e post kan weg (heb het al goed-geedit).
 
Joren de Wit

Joren de Wit

18/09/2008 12:32:00
Quote Anchor link
Als de DISTINCT niet direct achter de SELECT volgt, zul je haakjes moeten gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
SELECT
  *,
  DISTINCT(clientnr)
FROM
  os_klanten
ORDER BY
  ...
 
Frank -

Frank -

18/09/2008 13:47:00
Quote Anchor link
DISTINCT heeft betrekking op het complete record dat wordt opgehaald, niet op 1 kolommetje uit het record.

SELECT os_klanten.*,DISTINCT clientnr FROM os_klanten

en de varianten daarop, zijn dus allemaal fout. Je kunt niet een halfuniek record krijgen, het is uniek of het is niet uniek.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

18/09/2008 15:24:00
Quote Anchor link
SELECT
*,
DISTINCT(clientnr)
FROM
os_klanten
ORDER BY
...

dit kan volgens mij ook niet.
Als je dit wil zal je zoiets moeten doen

SELECT
*
FROM
os_klanten
GROUP BY alle, velden , die je vraagt
HAVING COUNT(client_nr) =1
ORDER BY
...

(volgens mij)
 
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

19/09/2008 14:57:00
Quote Anchor link
Die van Klaasjan werkt deels (hij haalt 1 result op, maar iig geen error), maar wat ik wil gebeurd nog steeds niet. (Alleen de resultanten selecteren als het veld 'zoeknaam' nog niet is voorgekomen)
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

19/09/2008 16:28:00
Quote Anchor link
SELECT DISTINCT * FROM os_klanten GROUP BY het_veld_dat_je_uniek_wil ORDER BY ORDER BY straat,postcode,huisnr,huisnrtvg ASC LIMIT 0,25
 
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

20/09/2008 20:13:00
Quote Anchor link
@ Gerben -> Gelukt, thanks :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.