Alles in één pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

20/02/2006 18:47:00
Quote Anchor link
Ik weet dat het mogelijk is, maar ik weet niet zo gauw waar ik het kan vinden. Ik wil graag alles in één pagina hebben. Dus stel ik noem die pagina site.php dan krijg je als je op Home klikt de URL site.php?page=home

etc.

Weet iemand waar ik het script kan vinden?

Bij voorbaat dank.

Mvg, Dhr. Zwartjes
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:08:36
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/02/2006 18:55:00
Quote Anchor link
Stel uw site bestaat uit vier pagina's. Dan ziet het menu op uw indexpagina er zo uit:

<a href="?pag=pagina1">pagina 1</a>
<a href="?pag=pagina2">pagina 2</a>
<a href="?pag=pagina3">pagina 3</a>
<a href="?pag=pagina4">pagina 4</a>

Als iemand op een van de links klikt (bijv pagina 3), komt er dit in de adresbalk te staan:

index.php?pag=pagina3

Op de pagina index.php (uw hoofdpagina) staat dan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
//
    if (isset ($_GET['pag']) {
        $pag = $_GET['pag'];
        $toegestaan = array ('pagina1', 'pagina2', 'pagina3', 'pagina4');
        if (in_array ($pag, $toegestaan)) {
            include ('$pag' . '.php');
        }
    }

?>
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

20/02/2006 18:58:00
Quote Anchor link
Dankjewel!
Gewijzigd op 20/02/2006 18:58:00 door Dhr. Zwartjes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.