Alles uit een while in POST zetten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Adriaan Biesheuvel

Adriaan Biesheuvel

22/01/2011 18:43:35
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met het in een post zetten van SQL velden naar een post.
Per veld lukt wel maar nu all regel en velden in de post zetten.
Ik heb dit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?
print '<form action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'" name="order" METHOD="POST">';

while($winkel = mysql_fetch_assoc($result)) {
print '<input type="hidden" name="price_update" value="'.$price.'">';
print '<table width="100%">';
print '<tr><td width="48%" align="left"><input type="hidden" name="id" value="'.$winkel['id'].'"><input type="hidden" name="'.$winkel['product'].'" value="'.$winkel['product'].'">'.$winkel['product'].'</td>';
print '<td width="7%" align="left"><input type="text" name="aantal" value="'.$winkel['aantal'].'" size="1"></td>';
print '<td width="15%" align="left">&euro; '.$price_totaal.'</td>';
 print '<td width="15%" align="left"></td>';
print '<td width="15%" align="left"></td></tr>';
print '</table></form>';
}

print '<input type="submit" name="besteling" value="Bestellen"></form>';
?>


Is daar een oplosing voor.

Bij voor baat dank.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 03:04:04
 
Tikkes C

Tikkes C

22/01/2011 18:52:35
Quote Anchor link
ik snap je probleem niet echt...geef wat meer uitleg ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

22/01/2011 18:54:16
Quote Anchor link
Je zal met array's moeten werken.
<input ..... name="veldnaam[record_id]" .....
 
Adriaan Biesheuvel

Adriaan Biesheuvel

23/01/2011 10:43:48
Quote Anchor link
Wat de bedoeling is dat de waarde in verschilende regels
uit sql database in post komen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?

while($winkel = mysql_fetch_assoc($result)) {
print '<input type="hidden" name="winkel['product']" value="winkel['product']">';


?>


Dat is geen probleem maar nu moet ik het nog opvangen.
Als het meerder producten zijn hoe vang ik dat op ook met while of anders.

Ik dank jullie voor deze snelle reactie.
Gewijzigd op 23/01/2011 10:44:24 door Adriaan Biesheuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.