Als div is geladen fade uit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

30/08/2014 15:44:25
Quote Anchor link
Beste,

Op mijn site ben ik bezig een preloader, diversen dingen heb ik op internet opgezocht hierover.
Helaas kan ik alleen maar een preloader script vinden van window.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<script>
$(window).ready(function() { // makes sure the whole site is loaded
$('#status').fadeOut(); // will first fade out the loading animation
$('#preloader').delay(350).fadeOut('slow'); // will fade out the white DIV that covers the website.
$('body').delay(350).css({'overflow':'visible'});
})
//]]>
</script>


Ik wil graag dat dit werkt op een div class/id.

deze div word met een fadeIn naar voren getoverd, en wil daar graag een animatie voor hebben die kijkt of het klaar is met laden.

Weet iemand hoe ik dit op een div kan zetten?

Zelf heb ik geprobeerd window voor een class of #id te vervangen. Helaas werkte dit niet.


Groetjes Yoeri
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:28:59
 
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

03/09/2014 14:02:22
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.