Als startpagina instellen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ArendJan

ArendJan

07/08/2007 19:05:00
Quote Anchor link
Ik wil een functie op mijn site waardoor mensen em als startpagina kunnen instellen alleen kan ik geen werkende vinden.

Deze werkt ook niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a class="chlnk" style="cursor:hand" HREF onClick="this.style.behavior='url(#default#homepage)'; this.setHomePage('http://www.jouwsite.nl');">Maak van deze pagina je startpagina</a>


Heeft iemand een werkende?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ArendJan
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 22:18:13
 
Storeman storeman

storeman storeman

07/08/2007 20:03:00
Quote Anchor link
Nou, dit is wel een heel simpele vraag. Heb je gegoogled?

Check google met de volgende termen:

javascript pagina als startpagina

of klik: http://www.google.nl/search?hl=nl&q=javascript+pagina+als+startpagina

Edit:

Sorry, ik was iets te voorbarig. Ik vond exact hetzelfde als jij. Maar waarom werkt het niet? In FF of IE, beide?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door storeman storeman
 
ArendJan

ArendJan

08/08/2007 14:51:00
Quote Anchor link
Bij mij werkt deze gewoon niet.... weet ook niet waarom?

Iemand die mij verder kan helpen?
 
GaMer B

GaMer B

08/08/2007 14:52:00
Quote Anchor link
In firefox werkt dit niet.
 
ArendJan

ArendJan

08/08/2007 14:56:00
Quote Anchor link
Welke werkt dan wel in alle browsers?
 
Johan

Johan

08/08/2007 15:38:00
Quote Anchor link
Volgens mij is er geen algemene link..

Misschien heb je hier wat aan.. (ongetest..!)

http://black.sitevertigo.com/add-to-favorites-and-set-as-homepage-scripts/
 
ArendJan

ArendJan

08/08/2007 17:11:00
Quote Anchor link
Da's wel handig ja.... ff testen straks...
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

08/08/2007 20:06:00
Quote Anchor link
volgensmij kan dit niet in FF.. dan moet je in ff zeggen dat ze op ctrl-D oid moeten drukken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.