altijd inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

30/08/2011 10:36:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php

    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */

            $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
        
        //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.
            if(isset($_POST['name'], ($_POST['password'] )) {
        
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;            
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */

        
    }
}

?>


om het mezelf makkelijker te maken heb ik overal comments bij gezet, maar het probleem is dat ik altijd kan inloggen wat ik ook invul, weet iemand wat ik verkeerd doe?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:14:31
 
Gerhard l

gerhard l

30/08/2011 10:57:46
Quote Anchor link
je volgorde is verkeerd en je mist wat:

- eerst controleren of de beide velden zijn ingevuld
- zoja dan de query
- maar wat komt er uit de query? check met mysql_num_rows of er een resultaat wordt opgehaald, als er 0 rows uit komen => verkeerd wachtwoord
als er 1 uitkomt => $_SESSION aanmaken.
als er meerdere uitkomen, is je database verkeerd.

En zorg ervoor dat session_start(); bovenaan staat.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/08/2011 11:22:16
Quote Anchor link
Aanvulling op Gerhard:

Hier doe je niets mee:
$db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");

Als $name en $password beiden enige inhoud hebben (maakt niet uit wat) geeft dit ALTIJD true:
$_SESSION['loggedin'] = $name && $password;
 
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

30/08/2011 11:22:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php session_start();

    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */

            $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
            
            //
            if(mysql_num_rows($db) = 1){
            //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.
        
            if(isset($_POST['name'], ($_POST['password'] )) {
        
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;            
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */

        }
    }
}


?>


zo beter?
 
Gerhard l

gerhard l

30/08/2011 11:26:55
Quote Anchor link
Gerhard l op 30/08/2011 10:57:46:
je volgorde is verkeerd en je mist wat:

- eerst controleren of de beide velden zijn ingevuld
- zoja dan de query
- maar wat komt er uit de query? check met mysql_num_rows of er een resultaat wordt opgehaald, als er 0 rows uit komen => verkeerd wachtwoord
als er 1 uitkomt => $_SESSION aanmaken.
als er meerdere uitkomen, is je database verkeerd.

En zorg ervoor dat session_start(); bovenaan staat.



Je volgorde klopt nog niet ;)
Je hebt nu wel de mysql_num_rows erin, maar je controleert de input na de query dat moet andersom, en volgens mij mis je een }
En bij een if gebruik je == ipv =
Gewijzigd op 30/08/2011 11:27:25 door gerhard l
 
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

30/08/2011 11:31:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php session_start();

    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */
        
            //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.

            if(isset($_POST['name'], ($_POST['password'] )) {
                
            $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
            
            //
            if(mysql_num_rows($db) == 1){
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;            
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */

        }
    }
}


?>

bedoel je met of velden vol zijn if ( !isset($_POST['name'])??
 
- SanThe -

- SanThe -

30/08/2011 11:33:49
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je de function aanroept met als parameters $_POST['name'] en $_POST['password']. Dan heb je die niet meer nodig in de function zelf. En waarom staat jouw password ongecodeerd in de database? Denk aan veiligheid.
 
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

30/08/2011 11:41:09
Quote Anchor link
Als ik dit eenmaal begrijp wil ik proberen een sha512 beveiliging te gebruiken volgens sommige websites is sha512 echt redelijk veilig

Toevoeging op 30/08/2011 11:43:39:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php session_start();

    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */
        
            //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.

            if(!isset($_POST['name'], ($_POST['password'] )) {
                echo ('Velden niet ingevuld');
            }
else {
                
            $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
            
            //
            if(mysql_num_rows($db) == 1){
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;            
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        //public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */
        //}

    }
}


?>


volgens mij is het nu echt een zooitje aan het worden >.<

Toevoeging op 30/08/2011 13:33:09:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php session_start();
    require_once('db.class.php');
    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */
        
            //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.

            if(!isset($_POST['name']) && (!isset($_POST['password']) )) {
                echo ('Velden niet ingevuld');
            }
else {
                global $db;
                $res = $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
                
                if($db->numRows($res == 1)){
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;    
                echo ("u bent ingelogd   " . $res ." ");        
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        //public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */
        //}

    }
}

$login = new LogIn($_POST['name'], $_POST['password']);
?>


BEDANKT IEDEREEN! het werkt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.