altijd inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

30/08/2011 10:36:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php

    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */

            $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
        
        //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.
            if(isset($_POST['name'], ($_POST['password'] )) {
        
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;            
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */

        
    }
}

?>


om het mezelf makkelijker te maken heb ik overal comments bij gezet, maar het probleem is dat ik altijd kan inloggen wat ik ook invul, weet iemand wat ik verkeerd doe?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 20:16:34
 
Gerhard l

gerhard l

30/08/2011 10:57:46
Quote Anchor link
je volgorde is verkeerd en je mist wat:

- eerst controleren of de beide velden zijn ingevuld
- zoja dan de query
- maar wat komt er uit de query? check met mysql_num_rows of er een resultaat wordt opgehaald, als er 0 rows uit komen => verkeerd wachtwoord
als er 1 uitkomt => $_SESSION aanmaken.
als er meerdere uitkomen, is je database verkeerd.

En zorg ervoor dat session_start(); bovenaan staat.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/08/2011 11:22:16
Quote Anchor link
Aanvulling op Gerhard:

Hier doe je niets mee:
$db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");

Als $name en $password beiden enige inhoud hebben (maakt niet uit wat) geeft dit ALTIJD true:
$_SESSION['loggedin'] = $name && $password;
 
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

30/08/2011 11:22:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php session_start();

    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */

            $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
            
            //
            if(mysql_num_rows($db) = 1){
            //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.
        
            if(isset($_POST['name'], ($_POST['password'] )) {
        
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;            
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */

        }
    }
}


?>


zo beter?
 
Gerhard l

gerhard l

30/08/2011 11:26:55
Quote Anchor link
Gerhard l op 30/08/2011 10:57:46:
je volgorde is verkeerd en je mist wat:

- eerst controleren of de beide velden zijn ingevuld
- zoja dan de query
- maar wat komt er uit de query? check met mysql_num_rows of er een resultaat wordt opgehaald, als er 0 rows uit komen => verkeerd wachtwoord
als er 1 uitkomt => $_SESSION aanmaken.
als er meerdere uitkomen, is je database verkeerd.

En zorg ervoor dat session_start(); bovenaan staat.



Je volgorde klopt nog niet ;)
Je hebt nu wel de mysql_num_rows erin, maar je controleert de input na de query dat moet andersom, en volgens mij mis je een }
En bij een if gebruik je == ipv =
Gewijzigd op 30/08/2011 11:27:25 door gerhard l
 
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

30/08/2011 11:31:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php session_start();

    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */
        
            //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.

            if(isset($_POST['name'], ($_POST['password'] )) {
                
            $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
            
            //
            if(mysql_num_rows($db) == 1){
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;            
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */

        }
    }
}


?>

bedoel je met of velden vol zijn if ( !isset($_POST['name'])??
 
- SanThe -

- SanThe -

30/08/2011 11:33:49
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je de function aanroept met als parameters $_POST['name'] en $_POST['password']. Dan heb je die niet meer nodig in de function zelf. En waarom staat jouw password ongecodeerd in de database? Denk aan veiligheid.
 
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

30/08/2011 11:41:09
Quote Anchor link
Als ik dit eenmaal begrijp wil ik proberen een sha512 beveiliging te gebruiken volgens sommige websites is sha512 echt redelijk veilig

Toevoeging op 30/08/2011 11:43:39:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php session_start();

    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */
        
            //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.

            if(!isset($_POST['name'], ($_POST['password'] )) {
                echo ('Velden niet ingevuld');
            }
else {
                
            $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
            
            //
            if(mysql_num_rows($db) == 1){
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;            
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        //public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */
        //}

    }
}


?>


volgens mij is het nu echt een zooitje aan het worden >.<

Toevoeging op 30/08/2011 13:33:09:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php session_start();
    require_once('db.class.php');
    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */
        
            //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.

            if(!isset($_POST['name']) && (!isset($_POST['password']) )) {
                echo ('Velden niet ingevuld');
            }
else {
                global $db;
                $res = $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
                
                if($db->numRows($res == 1)){
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;    
                echo ("u bent ingelogd   " . $res ." ");        
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        //public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */
        //}

    }
}

$login = new LogIn($_POST['name'], $_POST['password']);
?>


BEDANKT IEDEREEN! het werkt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.