alweer datwijzigen probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

05/02/2015 15:06:15
Quote Anchor link
Ik heb het onderstaand script dat ik gebruik om berichten te wijzigen, Nu heb ik dat script in een andere database staan waar het wel werkt zonder problemen ik heb er een kopie van gemaakt en de invoer velden en zo aangepast aan de data waar ik het voor nodig heb maar ik krijg steeds deze fout melding:
Notice: Undefined index: id in C:\wamp\www\biljart\admin\speler_bewerken_text.php on line 65
Ik snap niet waarom het fout gaat, ik heb in de zelfde map nog een paar soort gelijke scripts waar alleen de naam en de dergelijken anders zijn en die werken wel goed.
Ik zal een tweede script er bij zetten dat wel werkt.

speler_bewerken.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
include("../includes/header.php");
include("../includes/config.php");
?>

<div id="content">
<center>
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    if (empty($_POST['afbeelding']) ||
        empty($_POST['voornaam']) ||
        empty($_POST['achternaam']) ||
        empty($_POST['gebdatum']) ||
        empty($_POST['straat']) ||
        empty($_POST['huisnr']) ||
        empty($_POST['postcode']) ||
        empty($_POST['plaats']) ||
        empty($_POST['telefoon']) ||        
        empty($_POST['email']) ||
    empty($_POST['club']) ||
        empty($_POST['caramboles']) ||
        empty($_POST['moyenne']) ||        
        empty($_POST['hoogste']))                                
    {

        echo '<H1>Error!!!!!</h1><h3>Je hebt een of meerdere velden ingevuld!</h3>';
    }

    else
    {

mysqli_query($con,"INSERT INTO spelers (id,  
                                           afbeelding,
                                           voornaam,
                                           achternaam,
                                           gebdatum,
                                           straat,
                                           huisnr,
                                           postcode,
                                           plaats,
                                           telefoon,
                       emial,
                       club,
                                   caramboles,
                       moyenne,
                       hoogste)
                     VALUES ('',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['afbeelding'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['voornaam'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['achternaam'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['gebdatum'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['straat'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['huisnr'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['postcobe'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['plaats'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['telefoon'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['email'])."',
                                         '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['club'])."',
                                                  '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['caramboles'])."',
                                         '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['moyenne'])."',
                                         '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['hoogste'])."'
                             )"
);
}
}
else
{
$query = mysqli_query($con,"SELECT id,
                                      afbeelding,
                                      voornaam,
                                      achternaam,
                                      gebdatum,
                                      straat,
                                      huisnr,
                                      postcode,
                                      plaats,
                                      telefoon,
                                      email,
                                      club,
                                      caramboles,
                                      moyenne,
                                      hoogste FROM spelers WHERE id='"
mysqli_real_escape_string($con,$_GET['id'])."'");
while($uitslag = mysqli_fetch_object($query)){    
    

?>

<table align="center" width="400px" border="1" cellspacing="0" cellpadding="2">
<form method="POST" action="editen_speler.php?actie=&amp;id=<?=(int)$_GET['id'];?>" name="form">
        <tr>
          <td align="left" width="130px"><?php echo $uitslag->afbeelding; ?></td>
          <td align="left" valign="bottom" width="170px"> <input type="text" name="afbeelding" size="30" maxlength="150" value="<?php echo htmlentities($uitslag->afbeelding);?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Voornaam: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="voornaam" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->voornaam); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Achternaam: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="achternaam" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->achternaam); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>  
          <td align="left">Geboorte datum: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="gebdatum" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->gebdatum); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Straat: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="straat" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->straat); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Huisnummer: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="huisnr" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->huisnr); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Postcode: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="postcode" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->postcode); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Plaats: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="plaats" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->plaats); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Telefoon: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="telefoon" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->telefoon); ?>"></td>
        </tr>    
        <tr>
          <td align="left">Emailadres: </td><td align="left"> <input type="text" name="email" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->email); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Vereniging: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="club" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->club); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Caramboles: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="caramboles" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->caramboles); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Moyenne: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="moyenne" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->moyenne); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Hoogste serie: </td><td align="left"> <input type="text" name="hoogste" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->hoogste); ?>"></td>
        </tr>        
        <tr>
          <td colspan="2">&nbsp;</td>
        </tr>        
          <td colspan="2" align="left">
          <input type="submit" value="Updaten" name="submit">&nbsp;&nbsp;
          <input type="reset" name="Reset" value="Resetten"></td>
        </tr>
      </form>
    </table>
<?php
}
mysqli_close($con);
}

?>

</div>
</div>
<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>


en dit is uitslag_bewerken.php
en zo heb ik er nog eenpaar die ongeveer het zelfde zijn en die allemaal wel goed werken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
include("../includes/header.php");
include("../includes/config.php");
include("../includes/verwerk.php");
?>

<div id="content">
<center>
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    if (empty($_POST[thuis]) ||
        empty($_POST['uit']) ||
        empty($_POST['makenthuis']) ||
        empty($_POST['makenuit']) ||
        empty($_POST['doelthuis']) ||
        empty($_POST['doeluit']) ||
        empty($_POST['beurtenthuis']) ||
        empty($_POST['beurtenuit']) ||
        empty($_POST['puntenthuis']) ||
        empty($_POST['puntenuit']))                                
    {

    echo '<H1>Error!!!!!</h1><h3>Je hebt een of meerdere velden ingevuld!</h3>';
    }

    else
    {

mysqli_query($con,"INSERT INTO wedstrijden (id,  
                                      thuis,
                                      uit,
                                      makenthuis,
                                      makenuit,
                                      doelthuis,
                                      doeluit,
                                      beurtenthuis,
                                      beurtenuit,
                                      puntenthuis,
                                      puntenuit)
                                      VALUES ('',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['thuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['uit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['makenthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['makenuit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['doelthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['doeluit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['beurtenthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['beurtenuit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['puntenthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['puntenuit'])."')
                                               "
);
    }
}

else
{
$query = mysqli_query($con,"select id, thuis, uit, makenthuis, makenuit, doelthuis, doeluit, beurtenthuis, beurtenuit, puntenthuis, puntenuit, datumtijd FROM wedstrijden WHERE id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id'])."'");
while($uitslag = mysqli_fetch_object($query)){
echo "<form method=\"POST\" action=\"editen_uitslag.php?actie=&id=".$_GET['id']."\" name=\"form\">";
?>

<table width="600px" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2">
   <tr>
      <th align="left" valign="top">Wedstrijd datum</th><th align="left" valign="top">Spelernaam</th><th colspan="2">Caramboles</th><th>Beurten</th><th>Punten</th>
    </tr>
    <tr>
      <td align="left" valign="top"><input type="hidden" value="<?php echo $uitslag->datumtijd; ?>" name="datumtijd"><?php echo $uitslag->datumtijd; ?></td><td></td><td>maken</td><td>gemaakt</td><td></td><td></td>
    </tr>
    <tr>
      <td align="left"><b>Thuis</b></td>
      <td align="left"><input type="hidden" value="<?php echo $uitslag->thuis; ?>" name="thuis"><?php echo $uitslag->thuis; ?></td>
      <td><input type="text" name="makenthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->makenthuis; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="doelthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->doelthuis; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="beurtenthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->beurtenthuis; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="puntenthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->puntenthuis; ?>"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td align="left"><b>Uit</b></td>
      <td align="left"><input type="hidden" value="<?php echo $uitslag->uit; ?>" name="uit"><?php echo $uitslag->uit; ?></td>
      <td><input type="text" name="makenuit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->makenuit; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="doeluit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->doeluit; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="beurtenuit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->beurtenuit; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="puntenuit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->puntenuit; ?>"></td>
    </tr>
    <tr>  
      <td colspan="5" align="center"><input type="submit" value="Updaten" name="submit">&nbsp;&nbsp;<input type="reset" name="Reset" value="Resetten"></td>
     </tr>
  </form>
</table>
<?php
}
mysqli_close($con);
}


?>

</div>
</div>
<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>


PS.
ik snap alleen niet dat hier het eerste script uit elkaar word getrokken en het tweede volledig word geplaatst
Gewijzigd op 05/02/2015 15:32:36 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:34:41
 
Jan de Laet

Jan de Laet

05/02/2015 15:32:19
Quote Anchor link
Beetje lastig lezen zo. Welke is speler_bewerken_text.php?
 
Henk de Vriep

Henk de Vriep

05/02/2015 15:42:05
Quote Anchor link
Je hebt een fout in een $_GET['id'],$_POST['id'], $_REQUEST['id'] of een array waar een index de naam id heeft. De variabele die onjuist is staat op line 65. Die variabele is niet gedefinieerd. Alleen zien wij niet de juiste line 65. In je voorbeeld staat hier alleen het afsluiten van een tr tag.

Je moet denk ik even de bestanden op pastebin zetten of iets dergelijks zodat we kunnen zien wat er daadwerkelijk op line 65 gebeurd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2015 15:48:00
Quote Anchor link
Henk de Vriep op 05/02/2015 15:42:05:
Je moet denk ik even de bestanden op pastebin zetten of iets dergelijks zodat we kunnen zien wat er daadwerkelijk op line 65 gebeurd.

Liever zien we de relevante code op het forum hier. Pastebins willen wel eens verlopen, en dan is het hele topic in één klap waardeloos.

Plaats gewoon +/- 20 regels rondom de lijn met het probleem, of minder.
 
Jan de Laet

Jan de Laet

05/02/2015 16:07:57
Quote Anchor link
Ik zie de source van speler_bewerken_text.php nog niet.
Belangrijk is waarschijnlijk dat deze met speler_bewerken_text.php?id=123 wordt aangeroepen (123 is hier een voorbeeld). Want dan werkt de get['id'] wel.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

05/02/2015 16:17:32
Quote Anchor link
Toen ik het script plaatse stond in eerste instantie stond de php code in het eerste script wel tussen code tags in de html niet nu is dat wel zo wie dat veranderd heeft weet ik niet maar nu staat het goed, en is waar het om gaat hier nu regel 79. Maar eigenlijk is regel 65 tot en met regel 79 is 1 regel.

Jan de Laet
Quote:
Beetje lastig lezen zo. Welke is speler_bewerken_text.php?

dat is de zelfde als speler_bewerken.php alleen heb ik die in gebruik zonder header en footer in een index.

PS.
alleen snap ik niet dat het tweede script wel werkt en het eerste niet want behalve de data die er in word verwerkt en in welke tabel het komt te staan zie ik geen. verschil
Gewijzigd op 05/02/2015 16:29:02 door Niek Kasius
 
Jan de Laet

Jan de Laet

05/02/2015 17:00:20
Quote Anchor link
Als je speler_bewerken_text.php include in de index, zul je die index met de id moeten aanroepen, bijv index.php?id=123

Anders gaat get['id'] niet werken.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

07/02/2015 11:03:32
Quote Anchor link
ik heb een wedstrijden_bewerken.php wel in de index staan, Dus als ik de index open krijg ik direct de wedstrijden te zien met bij iedere wedstrijd deze 2 linken.
zoals hier onder
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$query
= mysqli_query($con,"select id, thuis, uit, makenthuis, makenuit, doelthuis, doeluit, beurtenthuis, beurtenuit, puntenthuis, puntenuit, datumtijd FROM wedstrijden WHERE id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id'])."'");
while($uitslag = mysqli_fetch_object($query)){
?>


<a href="uitslag_bewerken.php?id=<?php echo $uitslag['id'];?>">bewerk</a>
<a href="wedstrijd_verwijderen.php?id=<?php echo $uitslag['id'];?>">verwijder</a>

En als ik op bewerk of verwijder klik kan ik dat gewoon wijzigen of verwijderen zonder problemen. nou ja dat is niet helemaal waar want wijzigen moet ik 2 keer doen om een resultaat te boeken, wat ik al eens eerder had maar dat op de een of andere manier was opgelost, maar nu weer terug is, maar het werkt.

Maar die spelers_bewerken.php die staat niet in de index zelf alleen een link er naar toe wel.
Ik snap het niet meer want het heeft wel altijd gewerkt voor dat ik de Map members had toe gevoegd aan de Map biljart en ik geprobeerd had om de berichten_wijzigen uit de members in de admin van biljart mee te nemen.maar die heb ik nu weer terug gezet om uit te proberen of dat iets uitmaakt. Maar dat maakt geen verschil, want het probleem blijft, alleen kon ik naar het terug zetten vam de Map niet meer inloggen en ook niet meer registrenen, dus heb ik dat ook opnieuw moeten maken. En dat werkt nu weer.
Gewijzigd op 07/02/2015 11:04:00 door Niek Kasius
 
Jan de Laet

Jan de Laet

07/02/2015 11:25:35
Quote Anchor link
laat eens zien hoe die link naar spelers_bewerken.php eruit ziet.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

07/02/2015 22:57:25
Quote Anchor link
gewoon zoals hier onder op regel 14
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
include "../includes/admin_header.php";

echo '<div id="header">';
session_start();
if(isset($_SESSION['adminname'])){
echo '<table width="100%">
<tr>
<td align="left" valign="top" width="45%">&nbsp;  
<u><a href="?spelerinstand">speler in stand</a></u>&nbsp;

<u><a href="?spelerinspelers">speler in spelers</a></u>&nbsp;

<u><a href="speler_bewerken.php">spelers bewerken</a></u>&nbsp;

<u><a href="?wedstrijdtoevoegen">wedstrijd toevoegen</a></u>&nbsp;


<td align="center"><b>MEMBER ADMIN</b><br />(bewerken)<br /><a href="../index.php"><u>bekijk stand</u></a></td>
<td align="right" valign="top" width="45%">Hallo<b>&nbsp; '
.$_SESSION['adminname'].'</b> &nbsp;
<a href="?uitloggen">uitloggen</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="content">'
;


if(isset($_GET['spelerinstand'])){
   include('speler_instand.php');
}
elseif(isset($_GET['spelerinspelers'])){
   include('speler_inspelers.php');  
}
elseif(isset($_GET['wedstrijdtoevoegen'])){
   include('wedstrijd_toevoegen.php');  
}
elseif(isset($_GET['uitloggen'])){
   include('uitloggen.php');  
}
else{
   include('admin_text.php');          
}
}
elseif(isset($_GET['registreer'])){
 include('registreren.php');      
}
else{    
   include('inloggen.php');
}

?>

<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>
Gewijzigd op 07/02/2015 22:58:18 door Niek Kasius
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/02/2015 10:21:41
Quote Anchor link
Is dit het bestand spelers_bewerken_text.php? Want daar zit volgens je openingspost de fout.
Op regel 14 staat geen id. De bestandsnaam op regel 14 is anders dan die van de fout melding.
Gewijzigd op 08/02/2015 10:22:19 door Obelix Idefix
 
Niek Kasius

Niek Kasius

08/02/2015 19:02:29
Quote Anchor link
Obelix en Idefix
Als het laatste script bedoeld dan is mijn antwoord Nee.
Dat is de index van de admin.
spelers_bewerken.php staat helemaal bovenaan in mijn vraag met daar onder uitslag_bewerken.php als voorbeeld dat gewoon werkt en in principe het zelfde is qua werking.

Even voor de duidelijkheid.

Ik heb een index zoals hier boven, en daarin word op regel 37 admin_text.php geinclude, ik heb dat zo maar genoemd maar de inhoud is uitslag_bewerken.php zonder header en footer omdat die al in de index staat.
Dus als ik de admin open zie ik dat meteen staan en kan ik daarin bewerken of verwijderen en dat werk gewoon goed,
Maar omdat spelers_bewerken niet werkt had ik dat dus regel 14 en regel 37 veranderd van speler_bewerken naar uitslag_bewerken en van admin_text naar spelers_bewerken.
En als ik op uitslag bewerken klik dat werkt dat gewoon maar omdat spelers_bewerken nu direct in beeld komt krijg ik nog steeds die id fout.
Dus dat snap ik niet want het gaat alleen maar om WHERE id='"mysqli_real_escape_string($con,$_GET['id'])."'");
En dat is in bijde het zelfde. En alleen in spelers_bewerken krijg ik die fout melding: Notice: Undefined index: id in C:\wamp\www\biljart\admin\speler_bewerk.php on line 65 en daar door nu ook Warning: mysqli_fetch_object() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in C:\wamp\www\biljart\admin\speler_bewerk.php on line 66. maar dat komt door dat id.

Toevoeging op 09/02/2015 01:53:24:

Probleem is opgelost!!!!
Ik heb uitslag bewerken gekopieerd ende data aan gepast naar spelers, en nu werkt het wel goed.
Ik had die uitslag bewerken als eens veranderd in de admin_text.php omdat ik dat eerste gedeelte van regel 11 tot en met regel 26 helemaal niet nodig heb on te wijzigen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.