alweer datwijzigen probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

05/02/2015 15:06:15
Quote Anchor link
Ik heb het onderstaand script dat ik gebruik om berichten te wijzigen, Nu heb ik dat script in een andere database staan waar het wel werkt zonder problemen ik heb er een kopie van gemaakt en de invoer velden en zo aangepast aan de data waar ik het voor nodig heb maar ik krijg steeds deze fout melding:
Notice: Undefined index: id in C:\wamp\www\biljart\admin\speler_bewerken_text.php on line 65
Ik snap niet waarom het fout gaat, ik heb in de zelfde map nog een paar soort gelijke scripts waar alleen de naam en de dergelijken anders zijn en die werken wel goed.
Ik zal een tweede script er bij zetten dat wel werkt.

speler_bewerken.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
include("../includes/header.php");
include("../includes/config.php");
?>

<div id="content">
<center>
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    if (empty($_POST['afbeelding']) ||
        empty($_POST['voornaam']) ||
        empty($_POST['achternaam']) ||
        empty($_POST['gebdatum']) ||
        empty($_POST['straat']) ||
        empty($_POST['huisnr']) ||
        empty($_POST['postcode']) ||
        empty($_POST['plaats']) ||
        empty($_POST['telefoon']) ||        
        empty($_POST['email']) ||
    empty($_POST['club']) ||
        empty($_POST['caramboles']) ||
        empty($_POST['moyenne']) ||        
        empty($_POST['hoogste']))                                
    {

        echo '<H1>Error!!!!!</h1><h3>Je hebt een of meerdere velden ingevuld!</h3>';
    }

    else
    {

mysqli_query($con,"INSERT INTO spelers (id,  
                                           afbeelding,
                                           voornaam,
                                           achternaam,
                                           gebdatum,
                                           straat,
                                           huisnr,
                                           postcode,
                                           plaats,
                                           telefoon,
                       emial,
                       club,
                                   caramboles,
                       moyenne,
                       hoogste)
                     VALUES ('',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['afbeelding'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['voornaam'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['achternaam'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['gebdatum'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['straat'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['huisnr'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['postcobe'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['plaats'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['telefoon'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['email'])."',
                                         '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['club'])."',
                                                  '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['caramboles'])."',
                                         '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['moyenne'])."',
                                         '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['hoogste'])."'
                             )"
);
}
}
else
{
$query = mysqli_query($con,"SELECT id,
                                      afbeelding,
                                      voornaam,
                                      achternaam,
                                      gebdatum,
                                      straat,
                                      huisnr,
                                      postcode,
                                      plaats,
                                      telefoon,
                                      email,
                                      club,
                                      caramboles,
                                      moyenne,
                                      hoogste FROM spelers WHERE id='"
mysqli_real_escape_string($con,$_GET['id'])."'");
while($uitslag = mysqli_fetch_object($query)){    
    

?>

<table align="center" width="400px" border="1" cellspacing="0" cellpadding="2">
<form method="POST" action="editen_speler.php?actie=&amp;id=<?=(int)$_GET['id'];?>" name="form">
        <tr>
          <td align="left" width="130px"><?php echo $uitslag->afbeelding; ?></td>
          <td align="left" valign="bottom" width="170px"> <input type="text" name="afbeelding" size="30" maxlength="150" value="<?php echo htmlentities($uitslag->afbeelding);?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Voornaam: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="voornaam" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->voornaam); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Achternaam: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="achternaam" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->achternaam); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>  
          <td align="left">Geboorte datum: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="gebdatum" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->gebdatum); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Straat: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="straat" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->straat); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Huisnummer: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="huisnr" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->huisnr); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Postcode: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="postcode" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->postcode); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Plaats: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="plaats" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->plaats); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Telefoon: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="telefoon" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->telefoon); ?>"></td>
        </tr>    
        <tr>
          <td align="left">Emailadres: </td><td align="left"> <input type="text" name="email" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->email); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Vereniging: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="club" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->club); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Caramboles: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="caramboles" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->caramboles); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Moyenne: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="moyenne" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->moyenne); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Hoogste serie: </td><td align="left"> <input type="text" name="hoogste" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->hoogste); ?>"></td>
        </tr>        
        <tr>
          <td colspan="2">&nbsp;</td>
        </tr>        
          <td colspan="2" align="left">
          <input type="submit" value="Updaten" name="submit">&nbsp;&nbsp;
          <input type="reset" name="Reset" value="Resetten"></td>
        </tr>
      </form>
    </table>
<?php
}
mysqli_close($con);
}

?>

</div>
</div>
<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>


en dit is uitslag_bewerken.php
en zo heb ik er nog eenpaar die ongeveer het zelfde zijn en die allemaal wel goed werken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
include("../includes/header.php");
include("../includes/config.php");
include("../includes/verwerk.php");
?>

<div id="content">
<center>
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    if (empty($_POST[thuis]) ||
        empty($_POST['uit']) ||
        empty($_POST['makenthuis']) ||
        empty($_POST['makenuit']) ||
        empty($_POST['doelthuis']) ||
        empty($_POST['doeluit']) ||
        empty($_POST['beurtenthuis']) ||
        empty($_POST['beurtenuit']) ||
        empty($_POST['puntenthuis']) ||
        empty($_POST['puntenuit']))                                
    {

    echo '<H1>Error!!!!!</h1><h3>Je hebt een of meerdere velden ingevuld!</h3>';
    }

    else
    {

mysqli_query($con,"INSERT INTO wedstrijden (id,  
                                      thuis,
                                      uit,
                                      makenthuis,
                                      makenuit,
                                      doelthuis,
                                      doeluit,
                                      beurtenthuis,
                                      beurtenuit,
                                      puntenthuis,
                                      puntenuit)
                                      VALUES ('',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['thuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['uit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['makenthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['makenuit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['doelthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['doeluit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['beurtenthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['beurtenuit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['puntenthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['puntenuit'])."')
                                               "
);
    }
}

else
{
$query = mysqli_query($con,"select id, thuis, uit, makenthuis, makenuit, doelthuis, doeluit, beurtenthuis, beurtenuit, puntenthuis, puntenuit, datumtijd FROM wedstrijden WHERE id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id'])."'");
while($uitslag = mysqli_fetch_object($query)){
echo "<form method=\"POST\" action=\"editen_uitslag.php?actie=&id=".$_GET['id']."\" name=\"form\">";
?>

<table width="600px" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2">
   <tr>
      <th align="left" valign="top">Wedstrijd datum</th><th align="left" valign="top">Spelernaam</th><th colspan="2">Caramboles</th><th>Beurten</th><th>Punten</th>
    </tr>
    <tr>
      <td align="left" valign="top"><input type="hidden" value="<?php echo $uitslag->datumtijd; ?>" name="datumtijd"><?php echo $uitslag->datumtijd; ?></td><td></td><td>maken</td><td>gemaakt</td><td></td><td></td>
    </tr>
    <tr>
      <td align="left"><b>Thuis</b></td>
      <td align="left"><input type="hidden" value="<?php echo $uitslag->thuis; ?>" name="thuis"><?php echo $uitslag->thuis; ?></td>
      <td><input type="text" name="makenthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->makenthuis; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="doelthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->doelthuis; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="beurtenthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->beurtenthuis; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="puntenthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->puntenthuis; ?>"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td align="left"><b>Uit</b></td>
      <td align="left"><input type="hidden" value="<?php echo $uitslag->uit; ?>" name="uit"><?php echo $uitslag->uit; ?></td>
      <td><input type="text" name="makenuit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->makenuit; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="doeluit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->doeluit; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="beurtenuit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->beurtenuit; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="puntenuit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->puntenuit; ?>"></td>
    </tr>
    <tr>  
      <td colspan="5" align="center"><input type="submit" value="Updaten" name="submit">&nbsp;&nbsp;<input type="reset" name="Reset" value="Resetten"></td>
     </tr>
  </form>
</table>
<?php
}
mysqli_close($con);
}


?>

</div>
</div>
<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>


PS.
ik snap alleen niet dat hier het eerste script uit elkaar word getrokken en het tweede volledig word geplaatst
Gewijzigd op 05/02/2015 15:32:36 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:28:13
 
Jan de Laet

Jan de Laet

05/02/2015 15:32:19
Quote Anchor link
Beetje lastig lezen zo. Welke is speler_bewerken_text.php?
 
Henk de Vriep

Henk de Vriep

05/02/2015 15:42:05
Quote Anchor link
Je hebt een fout in een $_GET['id'],$_POST['id'], $_REQUEST['id'] of een array waar een index de naam id heeft. De variabele die onjuist is staat op line 65. Die variabele is niet gedefinieerd. Alleen zien wij niet de juiste line 65. In je voorbeeld staat hier alleen het afsluiten van een tr tag.

Je moet denk ik even de bestanden op pastebin zetten of iets dergelijks zodat we kunnen zien wat er daadwerkelijk op line 65 gebeurd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2015 15:48:00
Quote Anchor link
Henk de Vriep op 05/02/2015 15:42:05:
Je moet denk ik even de bestanden op pastebin zetten of iets dergelijks zodat we kunnen zien wat er daadwerkelijk op line 65 gebeurd.

Liever zien we de relevante code op het forum hier. Pastebins willen wel eens verlopen, en dan is het hele topic in één klap waardeloos.

Plaats gewoon +/- 20 regels rondom de lijn met het probleem, of minder.
 
Jan de Laet

Jan de Laet

05/02/2015 16:07:57
Quote Anchor link
Ik zie de source van speler_bewerken_text.php nog niet.
Belangrijk is waarschijnlijk dat deze met speler_bewerken_text.php?id=123 wordt aangeroepen (123 is hier een voorbeeld). Want dan werkt de get['id'] wel.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

05/02/2015 16:17:32
Quote Anchor link
Toen ik het script plaatse stond in eerste instantie stond de php code in het eerste script wel tussen code tags in de html niet nu is dat wel zo wie dat veranderd heeft weet ik niet maar nu staat het goed, en is waar het om gaat hier nu regel 79. Maar eigenlijk is regel 65 tot en met regel 79 is 1 regel.

Jan de Laet
Quote:
Beetje lastig lezen zo. Welke is speler_bewerken_text.php?

dat is de zelfde als speler_bewerken.php alleen heb ik die in gebruik zonder header en footer in een index.

PS.
alleen snap ik niet dat het tweede script wel werkt en het eerste niet want behalve de data die er in word verwerkt en in welke tabel het komt te staan zie ik geen. verschil
Gewijzigd op 05/02/2015 16:29:02 door Niek Kasius
 
Jan de Laet

Jan de Laet

05/02/2015 17:00:20
Quote Anchor link
Als je speler_bewerken_text.php include in de index, zul je die index met de id moeten aanroepen, bijv index.php?id=123

Anders gaat get['id'] niet werken.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

07/02/2015 11:03:32
Quote Anchor link
ik heb een wedstrijden_bewerken.php wel in de index staan, Dus als ik de index open krijg ik direct de wedstrijden te zien met bij iedere wedstrijd deze 2 linken.
zoals hier onder
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$query
= mysqli_query($con,"select id, thuis, uit, makenthuis, makenuit, doelthuis, doeluit, beurtenthuis, beurtenuit, puntenthuis, puntenuit, datumtijd FROM wedstrijden WHERE id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id'])."'");
while($uitslag = mysqli_fetch_object($query)){
?>


<a href="uitslag_bewerken.php?id=<?php echo $uitslag['id'];?>">bewerk</a>
<a href="wedstrijd_verwijderen.php?id=<?php echo $uitslag['id'];?>">verwijder</a>

En als ik op bewerk of verwijder klik kan ik dat gewoon wijzigen of verwijderen zonder problemen. nou ja dat is niet helemaal waar want wijzigen moet ik 2 keer doen om een resultaat te boeken, wat ik al eens eerder had maar dat op de een of andere manier was opgelost, maar nu weer terug is, maar het werkt.

Maar die spelers_bewerken.php die staat niet in de index zelf alleen een link er naar toe wel.
Ik snap het niet meer want het heeft wel altijd gewerkt voor dat ik de Map members had toe gevoegd aan de Map biljart en ik geprobeerd had om de berichten_wijzigen uit de members in de admin van biljart mee te nemen.maar die heb ik nu weer terug gezet om uit te proberen of dat iets uitmaakt. Maar dat maakt geen verschil, want het probleem blijft, alleen kon ik naar het terug zetten vam de Map niet meer inloggen en ook niet meer registrenen, dus heb ik dat ook opnieuw moeten maken. En dat werkt nu weer.
Gewijzigd op 07/02/2015 11:04:00 door Niek Kasius
 
Jan de Laet

Jan de Laet

07/02/2015 11:25:35
Quote Anchor link
laat eens zien hoe die link naar spelers_bewerken.php eruit ziet.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

07/02/2015 22:57:25
Quote Anchor link
gewoon zoals hier onder op regel 14
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
include "../includes/admin_header.php";

echo '<div id="header">';
session_start();
if(isset($_SESSION['adminname'])){
echo '<table width="100%">
<tr>
<td align="left" valign="top" width="45%">&nbsp;  
<u><a href="?spelerinstand">speler in stand</a></u>&nbsp;

<u><a href="?spelerinspelers">speler in spelers</a></u>&nbsp;

<u><a href="speler_bewerken.php">spelers bewerken</a></u>&nbsp;

<u><a href="?wedstrijdtoevoegen">wedstrijd toevoegen</a></u>&nbsp;


<td align="center"><b>MEMBER ADMIN</b><br />(bewerken)<br /><a href="../index.php"><u>bekijk stand</u></a></td>
<td align="right" valign="top" width="45%">Hallo<b>&nbsp; '
.$_SESSION['adminname'].'</b> &nbsp;
<a href="?uitloggen">uitloggen</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="content">'
;


if(isset($_GET['spelerinstand'])){
   include('speler_instand.php');
}
elseif(isset($_GET['spelerinspelers'])){
   include('speler_inspelers.php');  
}
elseif(isset($_GET['wedstrijdtoevoegen'])){
   include('wedstrijd_toevoegen.php');  
}
elseif(isset($_GET['uitloggen'])){
   include('uitloggen.php');  
}
else{
   include('admin_text.php');          
}
}
elseif(isset($_GET['registreer'])){
 include('registreren.php');      
}
else{    
   include('inloggen.php');
}

?>

<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>
Gewijzigd op 07/02/2015 22:58:18 door Niek Kasius
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/02/2015 10:21:41
Quote Anchor link
Is dit het bestand spelers_bewerken_text.php? Want daar zit volgens je openingspost de fout.
Op regel 14 staat geen id. De bestandsnaam op regel 14 is anders dan die van de fout melding.
Gewijzigd op 08/02/2015 10:22:19 door Obelix Idefix
 
Niek Kasius

Niek Kasius

08/02/2015 19:02:29
Quote Anchor link
Obelix en Idefix
Als het laatste script bedoeld dan is mijn antwoord Nee.
Dat is de index van de admin.
spelers_bewerken.php staat helemaal bovenaan in mijn vraag met daar onder uitslag_bewerken.php als voorbeeld dat gewoon werkt en in principe het zelfde is qua werking.

Even voor de duidelijkheid.

Ik heb een index zoals hier boven, en daarin word op regel 37 admin_text.php geinclude, ik heb dat zo maar genoemd maar de inhoud is uitslag_bewerken.php zonder header en footer omdat die al in de index staat.
Dus als ik de admin open zie ik dat meteen staan en kan ik daarin bewerken of verwijderen en dat werk gewoon goed,
Maar omdat spelers_bewerken niet werkt had ik dat dus regel 14 en regel 37 veranderd van speler_bewerken naar uitslag_bewerken en van admin_text naar spelers_bewerken.
En als ik op uitslag bewerken klik dat werkt dat gewoon maar omdat spelers_bewerken nu direct in beeld komt krijg ik nog steeds die id fout.
Dus dat snap ik niet want het gaat alleen maar om WHERE id='"mysqli_real_escape_string($con,$_GET['id'])."'");
En dat is in bijde het zelfde. En alleen in spelers_bewerken krijg ik die fout melding: Notice: Undefined index: id in C:\wamp\www\biljart\admin\speler_bewerk.php on line 65 en daar door nu ook Warning: mysqli_fetch_object() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in C:\wamp\www\biljart\admin\speler_bewerk.php on line 66. maar dat komt door dat id.

Toevoeging op 09/02/2015 01:53:24:

Probleem is opgelost!!!!
Ik heb uitslag bewerken gekopieerd ende data aan gepast naar spelers, en nu werkt het wel goed.
Ik had die uitslag bewerken als eens veranderd in de admin_text.php omdat ik dat eerste gedeelte van regel 11 tot en met regel 26 helemaal niet nodig heb on te wijzigen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.