ampersands uitlezen als string

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Timor bos

Timor bos

15/12/2006 14:19:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik wil een tekst uit een database lezen (met php) en in een flash textveld plaatsen , ik heb alleen een probleem met het & teken.. zodra deze voor komt in een tekst breekt hij de tekst af, alles wat achter die & komt wordt niet meer getoont. (wel gewoon als ik de php in mijn webbrowser open, maar in flash niet)

Ik had dit zelfde probleem met xml, daar moest ik & vervangen door &
weet iemand wat ik moet doen om die & gewoon als string uit te lezen en correct in een flash textveld weer kan geven?

mijn php code:

$output = "&veld1=";
$sql=mysql_query("SELECT lineup FROM `agendaeerstvolgende` WHERE 1");
while($row=mysql_fetch_array($sql))

{
$veld1="$row[lineup]";
$output.="$veld1";

}
echo $output;

in het database veld lineup staat dus een tekst waar het & teken in staat..
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 12:41:49
 
Jelmer -

Jelmer -

15/12/2006 14:23:00
Quote Anchor link
hint: urlencode
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

15/12/2006 14:24:00
Quote Anchor link
misschien moet je & escapen door bijv een \ ervoor te zetten. Dit is toch wel vreemd. Als je het als tekst verzend.
 
Jelmer -

Jelmer -

15/12/2006 14:40:00
Quote Anchor link
Je moet de data even door urlencode halen, aangezien Flash z'n loadVariables dat verwacht als antwoord, een urlencoded string.
 
Timor bos

Timor bos

15/12/2006 20:11:00
Quote Anchor link
ok thanx! het werkt nu
weer wat geleerd
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.