Antwoord uit script verstoord site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco

Marco

09/10/2008 17:18:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik gebruik een zoekscript op mijn site. Als ik zoek laat hij netjes de resultaten zien, ook de melding als er niets gevonden wordt geeft hij goed weer.

Maar wanneer ik het script laat zoeken zonder iets in te vullen wordt de hele site uit elkaar getrokken.

Het gaat om dit stukje script wat dan wordt weergegeven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
//If they did not enter a search term we give them an error
if ($find == "")
{

echo "<p>U heeft geen zoekopdracht gegeven.";
exit;
}

?>


Hoe kan ik dit probleem(pje) oplossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:10:51
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/10/2008 17:31:00
Quote Anchor link
misschien door je <p> tag ook eens even af te sluiten?

heb je ook een live voorbeeld van het 'uit elkaar trekken' ?
 
Marco

Marco

09/10/2008 17:33:00
Quote Anchor link
Ja heb ik...

Heb de < p > tag ook gesloten ;-)

Zie hier de link.

Gewoon op zoeken klikken en je ziet wat ik bedoel

http://www.bedrijventerreinbeverwijk.nl/nl-site/zoeken/zoekresultaat.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/10/2008 17:36:00
Quote Anchor link
Ik merk niks in IE7. Site werkt prima
 
Marco

Marco

09/10/2008 17:38:00
Quote Anchor link
Ik gebruik ook IE7.

Maar als ik niets invul in de zoekvelden en dan ga zoeken word de hele rechterkant uit zijn verband gehaald.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

09/10/2008 17:40:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 09.10.2008 17:36:
Ik merk niks in IE7. Site werkt prima


Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter De Schuyter
 
--

--

09/10/2008 18:05:00
Quote Anchor link
Gewoon die <p> helemaal weglaten?

Edit: Heb je normaal de inhoud in een div staan? Dan zou je ook gewoon kunnen echo'en: '<div class="inhoud">U heeft geen trefwoorden ingevuld!</div>';
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2008 18:39:00
Quote Anchor link
Broncode is geen correcte html en nog lang niet valid.
 
Marco

Marco

09/10/2008 20:29:00
Quote Anchor link
@ evert,
ik gebruik inderdaad div voor de rest, maar hier werkt dat ook niet bij.

@ SanThe,
Als ik de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? exit; ?>
weglaat dan blijft de site intact. Echter laat hij dan de complete database zien na de melding dat er niets is ingevuld.

Zodra ik er een tabel omheen zet werkt dat ook prima, maar zodra ik er
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? exit; ?>
of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? die; ?>
bij zet gaat het fout.

EDIT:
Is het dan mogelijk om het script ipv een exit te geven door laten verwijzen naar een andere php pagina?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.