Apache 2.0 Handler of CGI/FastCGI

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark Beets

Mark Beets

21/09/2012 13:49:20
Quote Anchor link
Goedemiddag,

ik ben een nieuwe VPS aan het inrichten.
CentoOS 6.3 met een plesk 11, to zover werkt het prima.

Nu krijg ik op de nieuwe VPS bij de SOAP clients de error : FoutString Could not connect to host. Het script werkt op mijn oude server, maakt netjes verbinding met mijn soap server.

SOAP is geïnstalleerd en actief gezien phpinfo().
Firewall uitgezet, geen resultaat (zonder reboot).
Verschillende port nummers geprobeerd.
En nog wat meer dingen van Google....

Oude server draait server API Apache 2.0 Handler.
Nieuwe VPS CGI/FastCGI.

Na veel zoeken kom ik er niet achter wat je nu het beste kan draaien, verschillen zijn en of dit de oorzaak kan zijn van soap client.

Is het sowieso verstandig Apache 2.0 Handler te draaien?

Hoop dat jullie hier ervaring mee hebben..
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 14:16:33
 
Flip --

Flip --

21/09/2012 14:11:50
Quote Anchor link
apache Prefork MPM & non thread safe php
of
FastCGI & non thread safe php

CGI is sowieso af te raden omdat het langzaam is.

voor snelheid installeer ook een accelerator

kijk uit bij bepaalde php versies en cgi kan command line parameters worden uitgevoerd door ?s=1 achter de url te zetten.

verder denk ik dat het wel of niet werken van SOAP aan FastCGI vs Apache handler ligt
 
Kees Schepers

kees Schepers

21/09/2012 14:20:15
Quote Anchor link
Ik zou eens kijken naar PHP-FPM :) Een PHP fast-cgi variant!
 
Mark Beets

Mark Beets

21/09/2012 14:51:47
Quote Anchor link
Thanks.. dan ga ik daar meer info over inwinnen en wijzigen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.