Apache Crash bij mysql_close()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Aron K

Aron K

27/08/2009 22:01:00
Quote Anchor link
Goeden avond,

Om lokaal scripts te testen gebruik ik Wamp5 op mijn computer. Sinds de laatste update van juli loopt Apache vast als ik mijn mysql-connectie afsluit met mysql_close() in een script. Nu is het probleem opgelost als ik de mysql_close() weg haal, maar netjes is het niet helemaal om alle connecties open te laten staan.

Mijn vraag is dus: hebben meer mensen hier last van, en nog belangrijker: weet iemand hoe dit op te lossen is?

Bij voorbaat dank.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:47:15
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2009 23:25:00
Quote Anchor link
Welke Apache en PHP versie?
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

28/08/2009 00:19:00
Quote Anchor link
Bug in php 5.3.0
Gewoon mysql_close() weghalen of de connectie een naam geven en die sluiten
vb. mysql_close($connect)

http://bugs.php.net/bug.php?id=48754
 
Aron K

Aron K

28/08/2009 11:11:00
Quote Anchor link
Dankjullie wel voor jullie antwoord, ik ga even proberen om de connectie mee te geven als parameter.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.