Apache

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 19:52:00
Quote Anchor link
Weet iemand als je apache hebt, of je dan ook al een adres hebt zoals?
http://217.136.80.244/
Mijn vriend heeft zo'n adres! Hij zegt dat je je Ip adres moet ingeven en dat je er dan op komt!
Dat is waar, maar alleen ik kan er op! :s
Hij zegt dat de andere er dan ook zouden moeten op kunnen!
Weet er iemand hulp? Please

Alvast Bedankt :)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:20:40
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2004 20:15:00
Quote Anchor link
Quote:
Weet iemand als je apache hebt, of je dan ook al een adres hebt zoals?
http://217.136.80.244/

Niet per definitie, maar in de meeste gevallen wel. Het IP-adres wat je namelijk geeft ligt niet in de private range. Je hebt dus alleen zo'n adres als Apache een (directe) verbinding heeft met het Internet.

Quote:
Mijn vriend heeft zo'n adres! Hij zegt dat je je Ip adres moet ingeven en dat je er dan op komt!
Dat is waar, maar alleen ik kan er op! :s
Hij zegt dat de andere er dan ook zouden moeten op kunnen!

Standaard, als poort 80 op de firewall open staat voor alle IP-adressen, moet iedereen dan Apache kunnen benaderen.

Wat nu precies je vraag is me niet duidelijk maar denk als oplossing aan de firewall of de Internet Service Provider (wordt poort 80 niet al door hun geblocked?).

Elwin
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 20:18:00
Quote Anchor link
Ik weet dan denk ik al hoe het komt!
Ik zit op een klein thuis-netwerkje!
De originele pc waar je het internet moet aanzetten staat beneden, en mijn laptop hier staat boven!
Het is omdat ik niet directe verbinding heb zeker ?
 
Rick

Rick

04/03/2004 20:22:00
Quote Anchor link
klopt, dat kan je oplossen door poort 80 door je router door te laten sturen naar jouw pc

dan moet je dus poort 80 van buitenaf naar jouw ip in het netwerk toesturen
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 20:23:00
Quote Anchor link
Quote:
klopt, dat kan je oplossen door poort 80 door je router door te laten sturen naar jouw pc

dan moet je dus poort 80 van buitenaf naar jouw ip in het netwerk toesturen


ok, maar hoe doe je dat als ik het vragen mag? :s
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2004 20:32:00
Quote Anchor link
Quote:
ok, maar hoe doe je dat als ik het vragen mag? :s

Ligt aan je router. Bij mij is dat door heel simpel een webinterface te bezoeken en wat waarden te veranderen...

Elwin
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 20:34:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je webinterface?
Meer uitleg a.u.b.
Hoe moet ik het uiteindelijk doen? Ik ben geen specialist in computerspreektaal, zoals interface! :P
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2004 20:38:00
Quote Anchor link
Uhm.. interface. Jeetje, hoe moet je dat uitleggen? Dat is de koppleing tussen een systeem en een ander systeem of een eindgebruiker.

Oftewel en website kan een interface zijn. Dan kan je webinterface zelf wel afleiden denk ik.. :D

Quote:
Meer uitleg a.u.b.
Hoe moet ik het uiteindelijk doen?

Dat eerste vraag ik jou ook. Wat heb je staan als router? Anders kunnen wij je vraag niet beantwoorden... en misschien zit er wel een boekje bij je router.. zo RTFM.. ;)

Elwin

(Read The Fucking Manual)
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 20:45:00
Quote Anchor link
Eum...
een router? :s
Is da ta? een fast ethernet switch* ?

* = dat is een bakje om allemaal netwerkkabels op aan te sluiten zodat je netwerkverbinding hebt
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2004 20:48:00
Quote Anchor link
Het lijkt op een switch, maar het belangrijkste is dat er een WAN-poort op zit... dan is het een router...

Elwin
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 20:49:00
Quote Anchor link
Weeral, echt sorry hoor!
wat is een WAN-poort???
een LAN-poort dan ken ik maar een WAN-poort nie
 
Mitch X

Mitch X

04/03/2004 20:51:00
Quote Anchor link
Yepz ga naar je NAT instellingen :)
Open daar poort 80 en forward deze naar jou pc.

(NAT = Network Address Translation)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2004 20:52:00
Quote Anchor link
WAN - Wide Area Network (Internet)
MAN - Metropolean Area Network
LAN - Local Area Network
WLAN - Wireless Local Area Network

Elwin
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 21:01:00
Quote Anchor link
echt sorry!!!!!!
maar ik snap er niets van :s:s:s
 
Mitch X

Mitch X

04/03/2004 21:08:00
Quote Anchor link
Je typt in je browser window het IP van je router (meestal zoiets als 192.168.1.1). Dan krijg je (meestal) een webinterface. Daar zoek je naar NAT of Network Address Translation en daarin zet je dat verkeer vanaf het WAN dat port 80 wil gebruiken naar jou netwerk IP moet (wss 192.168.1.3 kun je zien door : start -> uitvoeren -> cmd -> ipconfig /all) worden geforward :)
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 21:21:00
Quote Anchor link
Quote:
Daar zoek je naar NAT of Network Address Translation en daarin zet je dat verkeer vanaf het WAN dat port 80 wil gebruiken naar jou netwerk IP moet (wss 192.168.1.3 kun je zien door : start -> uitvoeren -> cmd -> ipconfig /all) worden geforward :)


wat bedoel je daar dan mee?
ik snap niet hoe je dat moet doen :s
moet je dan naar je eigen netwerk ipadres(192.168.0.2 van mij) gaan en daar NAT zoeken ofwa?
mijn site werkt wel als ik naar dat adres ga ;)
 
Mitch X

Mitch X

04/03/2004 21:27:00
Quote Anchor link
Nope ... type je IP adres eens in je browser (het WAN IP) zo kan ik ook in mn router komen :)
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 21:29:00
Quote Anchor link
192.168.0.2 dan kom ik op m'n site terecht
80.200.73.62* dan bestaat het niet :s

* = dat is mijn ip adres als je op je website in php $REMOTE_ADDR doet!
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 22:03:00
Quote Anchor link
sorry, maar 'k heb geen router!
'k heb het aan m'n pa gevraagd!

toch bedankt, voor jullie vele inspanningen en knap werk! :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.