Aparte tabbelen(<table>) met gegevens over caravans

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pieter oskam

pieter oskam

08/02/2007 18:56:00
Quote Anchor link
Ik moet voor school een tabel maken over caravans.
De database heb ik al gemaakt en die werkt ook.

Ik moet een caravan database maken voor, voor iedere caravan moet ik een apart veldje maken met links een foto, rechts daarvan info plus daaronder drie kleine foto's die later klikbaar moeten worden. Ik dacht dat ik zo goed op weg was maar ben nu echt ten einde raad! Ben benieuwd of ik direct uitgebrand wordt of dat er een begginnersfout in zit.

Wat moet ik veranderen om et wel werkend te maken?

Bij voorbaad dank!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
$mysql
= mysql_connect("******","******","*****") or die("Fout: Er is geen verbinding met de MySQL-server tot stand gebracht!");
mysql_select_db("*******",$mysql) or die("Fout: Het openen van de database is mislukt!");
$resultaat = mysql_query("SELECT model, indeling, uitvoering, slaapplaatsen, gewicht, prijs FROM caravans",$mysql) or die("De query op de database is mislukt!");
mysql_close($mysql) or die("Het verbreken van de verbinding met de MySQL-server is mislukt!");
  
     while(list($model, $indeling, $uitvoering, $slaapplaatsen, $gewicht, $prijs) = mysql_fetch_row($resultaat))
     {

          print("<table border="0" cellspacing="5" class="block">
  <tr>
    <td width="
200"><img src="img/caravans/noimage.jpg" alt="noimage" /></td>
    <td>
        <table width="
200" >
          <tr>
            <td>Model:</td>
            <td>$model, $indeling</td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Uitvoering:</td>
            <td>$uitvoering</td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Slaapplaatsen:</td>
            <td>$slaapplaatsen</td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Gewicht:</td>
            <td>$gewicht</td>
          </tr>
          <tr>
            <td>Prijs:</td>
            <td>&prijs</td>
          </tr>
        </table>
          <table width="
200">
            <tr>
              <td><img src="
img/caravans/noimage.jpg" alt="noimage" / width="50"></td>
              <td><img src="
img/caravans/noimage.jpg" alt="noimage" / width="50"></td>
              <td><img src="
img/caravans/noimage.jpg" alt="noimage" / width="50"></td>
            </tr>
          </table></td>
  </tr>
</table>
<br />"
);
     }
    
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 13:14:19
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

08/02/2007 18:59:00
Quote Anchor link
table in een tabel is niet handig, maak daar gewoon zoiets van:

<tr>
<td colspan="3">
//allle drie de fotos. Eventueel centreren en een margin meegeven.
</td>
</tr>

Het kan overigens ook gewoon helemaal zonder tabellen, maar dat laat ik aan jou.
 
Pieter oskam

pieter oskam

08/02/2007 19:01:00
Quote Anchor link
Dit is de foutmelding:
Parse error: parse error in c:\documents and settings\pieter oskam\mijn documenten\webserver\www\voordeel-caravans.nl\content\caravans.php on line 13

de rest van mijn site laat hij weg (de rechter kolom bijvoorbeeld...) na deze code pakt hij wss helemaal geen html meer
 
Cedric

Cedric

08/02/2007 19:07:00
Quote Anchor link
Quotes escapen?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

08/02/2007 19:12:00
Quote Anchor link
overal waar " in je HTML ff escapen door een \ ervoor te zetten. Of in je print commando van de " een ' maken.
 
Pieter oskam

pieter oskam

08/02/2007 21:01:00
Quote Anchor link
Men, dankjewel!!! weer wat geleerd.. de oplosing was om bij mijn print " te vervangen door ' !!! super man... echt typisch dat een zo een klein dingetje ALLES kan verpesten... maar meteen een les voor de volgende keer.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.