Appointment form / Oefening

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Samet Atar

Samet Atar

07/05/2018 10:57:24
Anchor link
Exercise 1:

Appointment form where people choose their needed services by dropdown menus and some several steps.

On the first step there are 3 dropdown menus and a button for the next step.
The dropdowns are:
- Brand
- Phone
- Color

Make this first step with the 3 dropdowns and the button for the next step invisible by making 1 slider with the pictures of the phones. By clicking one of those phones the form needs to pop up with step 2!

So: Replace step 1 with a "slider-choice" to make it easy for the customer!
===============
Mijn vraag: Hoe kan ik het beste beginnen? Waar moet ik op letten? Wat heb ik nodig? Hoe moeilijk is dit?
Gewijzigd op 07/05/2018 10:58:43 door Samet Atar
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:34:01
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

07/05/2018 23:28:56
Anchor link
Je vraag is -denk ik- te algemeen Samet. Een kort en duidelijk antwoord geven is dan ook niet mogelijk en niemand op dit forum zit er op te wachten om een draaiboek van 50+ pagina's te schrijven. Dus: wat heb je gedaan tot dusver en waar loop je op vast?
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

08/05/2018 00:30:05
Anchor link
Tot dusver heeft hij zijn huiswerk gekregen, lijkt het.
 
Samet Atar

Samet Atar

08/05/2018 00:38:37
Anchor link
Frank. Form en slider is al klaar. Nu moet ik weten hoe ik moet coderen om doormiddel te kliken op een Class of ID automatisch 3 dropdowns geselecteerd te hebben. En daarna stap 2 geklikt is.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

08/05/2018 23:52:01
Anchor link
ben je al een beetje bekend met jQuery?
 
Samet Atar

Samet Atar

09/05/2018 11:36:41
Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 08/05/2018 23:52:01:
ben je al een beetje bekend met jQuery?


Ik heb het al voor elkaar gekregen!

$(".device_phone_apple_x").click(function(){
document.getElementById('device_phone_models_apple').style.display='none';
document.getElementById('progress').style.display='none';
document.getElementById('bookly_row1').style.display='block';
$('.bookly-select-mobile.bookly-js-select-category').val(1);
$('.bookly-select-mobile.bookly-js-select-service').val(1);
$('.bookly-next-step.bookly-js-next-step.bookly-btn.ladda-button').trigger('click');
});
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

09/05/2018 12:23:35
 
Samet Atar

Samet Atar

09/05/2018 14:13:01
Anchor link
Obelix en Idefix op 09/05/2018 12:23:35:


Ja deze topic mag gesloten worden. Deze is dubbel!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/05/2018 15:09:44
Anchor link
Oke!
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.