array, alle mogelijke combinaties

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ric swave

ric swave

09/01/2012 14:46:05
Quote Anchor link
Dag leden,


ik ben met het volgende aan het stoeien:

Ik heb 3 keuzes in mijn script en elk van de keuze heeft dezelfde set aan kleuren.
Nu wil ik voor de performance de images direct uitrenderen met alle mogelijke combinaties.

dus 3 keuzes zijn bv:
- rand
- achtergrond
- voorgrond


En deze hebben een array aan kleuren:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$kleuren = array(
    'ffffff',
    'cecece',
    'ff0000',
    '00ff00',
    '0000ff',
);




Hoe zou ik een array kunnen maken met alle mogelijke combinaties?
Met deze array wil ik vervolgens aan de slag gaan, zodat ik per array ook weet welke kleur een optie heeft.


En hoe reken ik uit hoeveel de maximale combinaties zijn?


alvast bedankt voor het meedenken
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:16:23
 
Eddy B

Eddy B

09/01/2012 14:47:53
Quote Anchor link
Misschien kom je verder met een Multidimensional Array?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.