Array combineren op value ( of zoiets )

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jens Bakels

Jens Bakels

07/07/2016 15:07:27
Quote Anchor link
Probleem verholpen !

goedemiddag,

De titel van dit topic geeft al aan dat ik geen idee heb wat ik nou precies zoek..
Ik weet wel wat ik wil.. maar weet niet wat ik moet googlen om daar te komen..

Wat heb ik?:
Een csv bestand welke in naar een array wil omzetten

csv voorbeeld:
Fred,Eindhoven
Jan,Best
Kees,Geleen
Fred, Maastricht

Wat ik wil?
Array (
[Fred] => Array ( [0] => Eindhoven [1] => Maastricht)
[Jan] => Array ( [0] => Best)
[Kees] => Array ( [0] => Geleen)
)

Ik kom er gewoon niet uit en met google zoek ik blijkbaar de verkeerde dingen..

Antwoord is fijn !
Een tip wat ik nou precies moet zoeken ben ik ook al mee geholpen!

Hoe dan ook.. Bedankt voor de moeite!

Fijne dag !

Toevoeging op 07/07/2016 15:36:31:

Ik heb de oplossing gevonden... eindelijk !

Bedankt !
Gewijzigd op 07/07/2016 15:37:03 door Jens Bakels
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 07:54:26
 
- SanThe -

- SanThe -

07/07/2016 15:42:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$cvs
= file('......cvs');
$array = array();
foreach($cvs as $line)
{

   $hulp = explode(',', $line);
   $array[$hulp[0]][] = $hulp[1];
}

?>
Gewijzigd op 07/07/2016 15:42:42 door - SanThe -
 
Jens Bakels

Jens Bakels

07/07/2016 16:39:18
Quote Anchor link
Kijk eens aan.. deze is 10 keer beter !

Hartstikke bedankt voor je moeite en het alsnog reageren SanThe ! :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.