array en if

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dirk Renes

Dirk Renes

02/11/2011 09:35:33
Quote Anchor link
Ik heb een array gemaakt die pas wordt ingeschakeld als er een get variable ingevuld is. Nu wil ik om het netjes afwerken door het in een ifje te zetten zodat je niet die lelijke php errors krijgt.

hoe kan ik dit oplossen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
//staat op de pagina die geinclude wordt.
<?php
$titel
= '<h1>Onderwerpen</h1>';
$Topics = array ('inloggen','wachtwoord_vergeten','wachtwoord_wijzigen','taal_wijzigen','uitloggen');
?>



<?php
echo $titel;
foreach($Topics  as $topic)
{

    echo "<a href=\"#".$topic."\">".$topic."</a>";
    echo'<br>';
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:32:10
 
Jelmer -

Jelmer -

02/11/2011 09:40:14
Quote Anchor link
Met isset.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
echo $titel;
if (isset($Topics))
{

    foreach($Topics  as $topic)
    {

        echo "<a href=\"#".$topic."\">".$topic."</a>";
        echo'<br>';
    }
}

?>
 
Dirk Renes

Dirk Renes

02/11/2011 09:41:19
Quote Anchor link
Oke thanks, ik had al een ifje gemaakt maar dat werke niet door die kleine aanpassing ben ik uit de brand geholpen
Gewijzigd op 02/11/2011 09:49:52 door Dirk Renes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.