array in hyperlink vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mobile Developer in Oost-Nederland (Android en/of

Bedrijfsomschrijving Een unieke kans voor Mobile Developers in Oost-Nederland. Deze prachtige organisatie is namelijk opzoek naar een Mobile Developer. Mobile Development en Ops Engineering gaan hand in hand bij deze organisatie dat een hoog verantwoordelijkheidsgevoel draagt. Als organisatie ontwikkelt zij dan ook veelal mobiele applicaties ter inspiratie en ondersteuning van belangrijke sectoren in Nederland. Met het technische team van gepassioneerde developers en engineers voeren ze dagelijks veelal diverse, inspirerende en complexe werkzaamheden uit. Door gebruik van innovatieve software en de nieuwste platformen binnen de sector is deze klant dan ook zeker als vooruitstrevend te betitelen waar zijn enorm veel waarde

Bekijk vacature »

Robin

Robin

27/05/2008 20:43:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb diverse variabelenn die ik wil samenvoegen in een array, vervolgens in een hyperlink wil zetten om ze er vervolgens weer uit te halen. is dat mogelijk ?

Stel ik heb 3 variabelen die ik in een hyperlink wil zetten: $1, $2 en $3

nu doe ik dat op de volgende manier :

http://website.nl/index.php?s1=$s1&s2=$s2&s3=$s3

op die pagina haal ik de waarden op onderstaande manier weer op :

$s1 = $_GET['s1'];
$s2 = $_GET['s2'];
$s3 = $_GET['s3'];


Het probleem is echter dat wanneer ik 40 variabelen heb (dus $s1 tm $s40) en ik die allemaal in de link wil zetten je een ontzettend lange link krijgt.

Nu vroeg ik me dus af of het mogelijk is om in dit geval $s1 tm $s40 samen te voegen tot een array en je dus maar 1 item in de link hoeft te zetten zodat het er als volgt uit komt te zien :

http://website.nl/index.php?array=$array

Na het samenvoegen moet het natuurlijk ook mogelijk zijn om ze allemaal weer afzonderlijk op te halen

iemand enig idee hoe ik dat kan doen en of dat uberhaupt mogelijk is ?

gr
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.