array in object

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Young Roger

Young Roger

01/09/2008 18:36:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik een array aanmaken in een object die ik in alle methods van het object kan gebruiken. Dus zoals je een variabele aanmaakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
variabele:'hallo',
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:34:18
 

01/09/2008 18:46:00
Quote Anchor link
Dit is geen php? Misschien meer info geven dan?
 
Young Roger

Young Roger

01/09/2008 18:48:00
Quote Anchor link
Nee anders had ik hem ook in de PHP sectie gezet; vergeten te vermelden dat het javascript is.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
var object = {
      var1:'hallo',
      var2:'dit',
      array:??????????,
     iseenfunctie:function(){
        // dit is de code
      }
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Young Roger
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

01/09/2008 19:04:00
Quote Anchor link
je vraag klopt niet of ik begrijp hem niet.

want je kunt alle variabele gebruiken in het object.
 
Jelmer -

Jelmer -

01/09/2008 19:31:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
var mijnObject = {
   var1: 'hallo',
   var2: ['a', 'b', 'c', 'd']
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.