Array in tabel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mathijs van der Hurk

Mathijs van der Hurk

19/01/2011 10:54:53
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een array met data, genaamd $data[].

De nummering van de array is overeenkomend met de x-as (in de grafiek)
de waarde is overeenkomend met de y-as.

Vb:
$data['12-2010'] = 58;
$data['11-2010'] = 41;

Grafieken enzo werken, maar nu wil ik de data in een tabel krijgen, en wel het liefst zo:

datum | waarde
--------------
12-2010 | 58
11-2010 | 41


Maar hoe krijg ik nu de data die tussen de blokhaken staat? Met een foreach loopje kan ik elke rij aanmaken, maar een simpele i++ werkt niet.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:18:36
 
Mathijs van der Hurk

Mathijs van der Hurk

24/01/2011 11:49:45
Quote Anchor link
Iemand?
 
Vdleije .

vdleije .

24/01/2011 11:55:18
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?PHP
$data
['10-2010'] = 58;
$data['11-2010'] = 41;
$data['12-2010'] = 30;
$data['01-2011'] = 46;
$data['02-2011'] = 60;

echo '<table width="500" border="0">';
echo '  <tr>';
echo '      <th>Data</th>';
echo '      <th>Waarde</th>';
echo '  </tr>';

foreach($data as $key => $value){
    echo '<tr>';
    echo '    <td>'.$key.'</td>';
    echo '    <td>'.$value.'</td>';
    echo '</tr>';
    
}

echo '</table>';
?>

Alstublieft! :-)
Gewijzigd op 24/01/2011 12:00:09 door vdleije .
 
Mathijs van der Hurk

Mathijs van der Hurk

24/01/2011 13:06:54
Quote Anchor link
Dankje, had het inmiddels zelf ook ontdekt :-).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.