array tekstbestand converteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

04/12/2021 14:08:07
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een textbestand gevuld met een groot aantal gegevens. Het bestaat uit meerdere regels zoals hieronder er 1 staat aagegeven. Ik wil deze met php weergeven om dan selecties te kunnen maken. Ik weet hoe array's werken maar ik heb geen idee hoe ik zo'n document kan omzetten. Kan iemand mij advies geven?
Thankx

Voorbeeldregel van een regel;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
{"status":{"timestamp":"2021-12-04T13:02:58.558Z","error_code":0,"error_message":null,"elapsed":22,"credit_count":1,"notice":null,"total_count":7934},"data":[{"id":1,"name":"Bitcoin","symbol":"BTC","slug":"bitcoin","num_market_pairs":8308,"date_added":"2013-04-28T00:00:00.000Z","tags":["mineable","pow","sha-256","store-of-value","state-channel","coinbase-ventures-portfolio","three-arrows-capital-portfolio","polychain-capital-portfolio","binance-labs-portfolio","blockchain-capital-portfolio","boostvc-portfolio","cms-holdings-portfolio","dcg-portfolio","dragonfly-capital-portfolio","electric-capital-portfolio","fabric-ventures-portfolio","framework-ventures-portfolio","galaxy-digital-portfolio","huobi-capital-portfolio","alameda-research-portfolio","a16z-portfolio","1confirmation-portfolio","winklevoss-capital-portfolio","usv-portfolio","placeholder-ventures-portfolio","pantera-capital-portfolio","multicoin-capital-portfolio","paradigm-portfolio"],"max_supply":21000000,"circulating_supply":18890987,"total_supply":18890987,"platform":null,"cmc_rank":1,"last_updated":"2021-12-04T13:02:02.000Z","quote":{"USD":{"price":47201.84236157637,"volume_24h":62618418378.936775,"volume_change_24h":94.4686,"percent_change_1h":1.04215459,"percent_change_24h":-17.01631179,"percent_change_7d":-13.77003006,"percent_change_30d":-23.77721437,"percent_change_60d":-5.46384951,"percent_change_90d":-5.79607754,"market_cap":891689390428.5885,"market_cap_dominance":40.5598,"fully_diluted_market_cap":991238689593.1,"last_updated":"2021-12-04T13:02:02.000Z"}}}]}
Gewijzigd op 06/12/2021 15:19:09 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 20:55:15
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/12/2021 14:17:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar: json_decode
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

04/12/2021 14:48:53
Quote Anchor link
$response = curl_exec($curl); // Send the request, save the response
echo"<pre"> print_r(json_decode($response));echo"<pre"> // print json decoded response
curl_close($curl); // Close request

Dit geeft met hetzelfde overzicht, dus niet per regel onder elkaar, waarschijnlijk is de syntax niet correct?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/12/2021 15:16:26
Quote Anchor link
Het is echt een goed geformatteerde JSON-string, hoor.

Ga anders even stapje voor stapje debuggen ipv alle functies achter elkaar uitvoeren.
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

04/12/2021 15:25:10
Quote Anchor link
Ga ik doen!
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

06/12/2021 15:14:37
Quote Anchor link
Diverse manieren geprobeerd zoals;
$arr=(json_decode($response));
foreach($arr as $name){
echo $name . "<br>";
}
Geeft:Recoverable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /

Mijn kennis houd hier helaas op.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/12/2021 15:18:37
Quote Anchor link
Op welke lijn krijg je die error, en bij welke code?
Ik vermoed dat je nog meer hebt?

Ik heb dit script uitgetest, en het werkt prima:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$json
= '{"status":{"timestamp":"2021-12-04T13:02:58.558Z","error_code":0,"error_message":null,"elapsed":22,"credit_count":1,"notice":null,"total_count":7934},"data":[{"id":1,"name":"Bitcoin","symbol":"BTC","slug":"bitcoin","num_market_pairs":8308,"date_added":"2013-04-28T00:00:00.000Z","tags":["mineable","pow","sha-256","store-of-value","state-channel","coinbase-ventures-portfolio","three-arrows-capital-portfolio","polychain-capital-portfolio","binance-labs-portfolio","blockchain-capital-portfolio","boostvc-portfolio","cms-holdings-portfolio","dcg-portfolio","dragonfly-capital-portfolio","electric-capital-portfolio","fabric-ventures-portfolio","framework-ventures-portfolio","galaxy-digital-portfolio","huobi-capital-portfolio","alameda-research-portfolio","a16z-portfolio","1confirmation-portfolio","winklevoss-capital-portfolio","usv-portfolio","placeholder-ventures-portfolio","pantera-capital-portfolio","multicoin-capital-portfolio","paradigm-portfolio"],"max_supply":21000000,"circulating_supply":18890987,"total_supply":18890987,"platform":null,"cmc_rank":1,"last_updated":"2021-12-04T13:02:02.000Z","quote":{"USD":{"price":47201.84236157637,"volume_24h":62618418378.936775,"volume_change_24h":94.4686,"percent_change_1h":1.04215459,"percent_change_24h":-17.01631179,"percent_change_7d":-13.77003006,"percent_change_30d":-23.77721437,"percent_change_60d":-5.46384951,"percent_change_90d":-5.79607754,"market_cap":891689390428.5885,"market_cap_dominance":40.5598,"fully_diluted_market_cap":991238689593.1,"last_updated":"2021-12-04T13:02:02.000Z"}}}]}';

$array = json_decode($json,true);
print_r($array);
?>


Zie ook de uitvoer ervan:
https://3v4l.org/c46Ti
Gewijzigd op 06/12/2021 15:20:25 door - Ariën -
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

06/12/2021 15:40:10
Quote Anchor link
Beste Ariën,
Ik heb het exact zo over genomen.
Ik krijg geen foutmelding maar nu de hele layout in een blok. Hieronder een stukje als voorbeeld.

Array ( [status] => Array ( [timestamp] => 2021-12-06T14:36:56.386Z [error_code] => 0 [error_message] => [elapsed] => 17 [credit_count] => 1 [notice] => [total_count] => 7995 ) [data] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1 [name] => Bitcoin [symbol] => BTC [slug] => bitcoin [num_market_pairs] => 8253 [date_added] => 2013-04-28T00:00:00.000Z
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
=> Array ( [0] => mineable [1] => pow [2] => sha-256 [3] => store-of-value [4] => state-channel [5] => coinbase-ventures-portfolio [6] => three-arrows-capital-portfolio [7] => polychain-capital-portfolio [8] => binance-labs-portfolio [9] => blockchain-capital-portfolio [10] => boostvc-
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/12/2021 15:43:14
Quote Anchor link
Dat is een presentatie van je array.
Je weet toch hoe array's werken?

Voor het gemak kan je het tussen <pre>-tags zetten, zodat je newlines hebt voor een beter spaghetti-loos overzicht.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<pre>".print_r($array,true)."</pre>";
?>
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

06/12/2021 15:58:57
Quote Anchor link
Ja, klopt. Gelukt. Op een gegeven moment ben je er zo lang mee bezig dat je door de bomen het bos niet meer ziet en vanzelfsprekende dingen niet meer ziet.
Bedankt voor de support!!
Peter
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.