Array to string conversion

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

01/06/2022 20:41:56
Anchor link
Hallo ik krijg de volgende foutmelding:

mysqli_result Object ( [current_field] => 0 [field_count] => 3 [lengths] => [num_rows] => 1 [type] => 0 )
Notice: Array to string conversion in C:\USB WebServer\root\Youtube18\view.php on line 16

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<html>
<body>
    <a href ="index.php"></a>
    <?php

        require_once "connection.php";

        $sql  = "SELECT * FROM imageupload ORDER BY id DESC";
        $res = mysqli_query($conn, $sql);
        print_r ($res);

        if(mysqli_num_rows($res)> 0)
        {

            while($images = mysqli_fetch_assoc($res))
            {

                echo $images;
    ?>

            
            <div class = "alb">
                <img src = "images/<?$images?>">
            </div>


    <?php    }

    }

    ?>

</body>
<html>


Iemand een idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 06:46:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2022 20:48:17
Anchor link
Ja, het veld erbij benoemen als index van je array $images.
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

01/06/2022 21:26:49
Anchor link
Het werkt maar krijg nog geen plaatje te zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<html>
<body>
    <a href ="index.php"></a>
    <?php

        require_once "connection.php";

        $sql  = "SELECT * FROM imageupload ORDER BY id DESC";
        $res = mysqli_query($conn, $sql);
        //print_r ($res);

        if(mysqli_num_rows($res)> 0)
        {

            while($images = mysqli_fetch_assoc($res))
            {

               // print_r ($images);



    ?>

            
            <div class = "alb">
                <img src = "images/<?$images['image']?>">
            </div>


    <?php    }

    }

    ?>

</body>
<html>


Wat ontbreekt er nog meer. En ja het plaatje staat in uploads
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2022 21:34:42
Anchor link
Probeer eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$images['image'];?>


je wilt de bestandsnaam wel zichtbaar maken.
Gewijzigd op 01/06/2022 21:35:30 door - Ariën -
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

01/06/2022 22:08:32
Anchor link
de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<html>
<body>
    <a href ="index.php"></a>
    <?php

        require_once "connection.php";

        $sql  = "SELECT * FROM imageupload ORDER BY id DESC";
        $res = mysqli_query($conn, $sql);
        //print_r ($res);

        if(mysqli_num_rows($res)> 0)
        {

            while($images = mysqli_fetch_assoc($res))
            {

               // print_r ($images);



    ?>

            
            <div class = "alb">
                <img src = "images/<?$images['image']?>">
                <?=$images['image'];?>
            </div>


    <?php    }

    }

    ?>

</body>
<html>

Ik krijg de naam van het betand wek te zien maar niet het plaatjes zelf.

het plaatje wat ik zie:

https://ibb.co/pLjyXWc
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2022 22:11:37
Anchor link
Ik zou je HTML-source in je browser eens checken. Altijd handig in zulke gevallen.
Dan zie je vast wel wat er fout gaat.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

01/06/2022 22:15:01
Anchor link
Lukt het zo?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div class = "alb">
    <img src = "images/<?php echo $images['image']; ?>">
    <?php echo $images['title']; ?>
</div>


Ik neem aan dat je onder de afbeelding de titel wil zien.
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

07/06/2022 22:59:41
Anchor link
IK was toch te snel. On het begin werkte het wel. Echter nu ik de echte png 's wil uploaden krijg ik die niet in beeld.

HDM_User2.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
            <?php
            session_start();

            if(isset($_SESSION['username']))
            {

            
            ?>
  

            <!DOCTYPE html>
            <html>
            <head>
            <link rel="stylesheet" href="../sidebar3.css">
            <link rel="icon" href="../../../../favicon.ico" type="image/x-icon"/>
            <title>Helpdeskmedewerker</title>
            </head>
            <body>
            <body>

            <div id="container">
              <div id="sidebar">
                
            <ul>

            <li><a href= "../userhome.php">Home</a></li>
            <li><a href= "HDM_User2.php">Groepsdynamica</a></li>

    

            </ul>
            <div id="sidebar-content" style="height: 50px"></div>
            </div><!--
            --><div id="content">
            <br>
            <!DOCTYPE html>
            <html>

            <body>
                <a href ="index.php"></a>
                <?php

                    require_once "connection.php";

                    $sql  = "SELECT * FROM imageupload ORDER BY id ASC";

                    
                    $res = mysqli_query($conn, $sql);
                    //print_r ($res);

                    if(mysqli_num_rows($res)> 0)
                    {

                        while($images = mysqli_fetch_assoc($res))
                        {

                        //print_r ($images);



                ?>

                        
                <div class = "alb">
                    <img src = "images/<?php echo $images['image']; ?>"><!--Plaatje-->
                    <?php echo $images['title']; ?><!--Titel-->
                </div>

                <?php    }

                }

                ?>

            </body>
            <html>
        
            <br>


index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62


<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <title>File Upload</title>
</head>
<body>
 
<form method="post" enctype="multipart/form-data">
    <label>Titel</label>
    <input type="text" name="title">
    <label>File Upload</label>
    <input type="File" name="file">
    <input type="submit" name="submit">
 
 
</form>
 
</body>
</html>
 
<?php

//verbinding maken met de database
//$conn = mysqli_connect('localhost', 'root', 'usbw', 'imageupload');// de laatste is de naam van de dadatabase



require_once "connection.php";

if (isset($_POST["submit"]))
 {

    //file title
    $title = $_POST["title"];
    
    //file name
    $name = $_FILES["file"]["name"];
 
    //temporary file name to store file
    $tname = $_FILES["file"]["tmp_name"];
  
    //upload directory pad
    $uploads_dir = 'images';
    
    //Kopieer de dabestanden
    move_uploaded_file($tname, $uploads_dir.'/'.$name);
 
    //SQL om de de documenten in de db te zetten

    $sql = "INSERT INTO imageupload(title, image) VALUES('$title','$name')";
    //echo $sql;

    if(mysqli_query($conn, $sql))
    {

     echo "File Sucessfully uploaded";
    }

    else{
        echo "Error";
    }
}

?>

 


Daarnaast nog 2 plaatjes:
https://ibb.co/bbKNYRw
https://ibb.co/mh9sQS7

Wie kan me helpen?
Gewijzigd op 07/06/2022 23:06:13 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/06/2022 23:06:40
Anchor link
Check je HTML-source en oordeel dan eens verder... ;-)
- Klopt het pad wel?
- Heb je al in de Debugging-tool van je browser gekeken waar die de afbeeldingen ophaalt?

Afbeelding

Debugging-tool is altijd een aanrader. ken je het niet, leer dan hoe het werkt.
Het is altijd de redder in nood.
Gewijzigd op 07/06/2022 23:15:45 door - Ariën -
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

21/06/2022 15:21:50
Anchor link
Hoi,

Ik heb het allemaal werkend gekregen. Vervolgens een dikken 300 en 500 bladzijdes er in krijgen is natuurlijk monnikenwerk. Ik heb dus Libre Calc gebruikt (of misbruikt!)

PLaatje

https://ibb.co/Lppwmyf

Groetjes
Ed
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.