Array vergelijking

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »
Bart van den Hout

Bart van den Hout

05/04/2012 13:39:51
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben bezig met een nieuw project dat ik grotendeels zelf script.
Ik ben bezig met een radiostatus vergelijker.
Ik maak daarvoor gebruik van arrays en array_sort.
Maar de arrays komen er mee uit.
Ik krijg dit:
Quote:
Array ( [12346] => Array ( [id] => 2 [first_name] => Radio1 [listeners] => 32 [kbps] => 128 [DJ] => it's DJ Massey ) [12345] => Array ( [id] => 1 [first_name] => Radio2 [listeners] => 130 [kbps] => 192 [DJ] => AutoDJ ) )

Ik zou het liever zonder die arrays willen, maar ik weet niet hoe ik dat zou kunnen oplossen.
Het script:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<?php

function array_sort($array, $on, $order=SORT_ASC)
{

    $new_array = array();
    $sortable_array = array();

    if (count($array) > 0) {
        foreach ($array as $k => $v) {
            if (is_array($v)) {
                foreach ($v as $k2 => $v2) {
                    if ($k2 == $on) {
                        $sortable_array[$k] = $v2;
                    }
                }
            }
else {
                $sortable_array[$k] = $v;
            }
        }


        switch ($order) {
            case
SORT_ASC:
                asort($sortable_array);
            break;
            case
SORT_DESC:
                arsort($sortable_array);
            break;
        }


        foreach ($sortable_array as $k => $v) {
            $new_array[$k] = $array[$k];
        }
    }


    return $new_array;
}


$status = array(
    12345 => array(
        'id' => 1,
        'first_name' => 'Radio1',
        'listeners' => "$listeners1",
        'kbps' => "$kbps1",
        'DJ' => "$stream_aim1"
    ),
    12346 => array(
        'id' => 2,
        'first_name' => 'Radio2',
        'listeners' => "$listeners2",
        'kbps' => "$kbps2",
        'DJ' => "$stream_title2"
    ),
    
);



print_r(array_sort($status, 'listeners', SORT_DESC));

  ?>

Dit script heb ik van php.net en zelf aangepast.

Zou iemand me kunnen helpen.

Alvast bedankt,
Bart
Gewijzigd op 05/04/2012 13:49:38 door Bart van den Hout
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:02:03
 
Reshad F

Reshad F

05/04/2012 14:16:11
Quote Anchor link
komt omdat je met print_r weergeeft vervang dit is door echo of door print
 
Erwin H

Erwin H

05/04/2012 14:24:05
Quote Anchor link
Iets meer info zou dan wel handig zijn reshadd, want een echo op een array dan krijg je niet veel natuurlijk...

Als je alleen de keys en de waardes van een array wilt echoen dan kan je dat het handigst in een foreach loop doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$status
= array(
    12345 => array(
        'id' => 1,
        'first_name' => 'Radio1',
        'listeners' => "$listeners1",
        'kbps' => "$kbps1",
        'DJ' => "$stream_aim1"
    ),
    12346 => array(
        'id' => 2,
        'first_name' => 'Radio2',
        'listeners' => "$listeners2",
        'kbps' => "$kbps2",
        'DJ' => "$stream_title2"
    )    
);


foreach( $status as $index => $st ){
  echo 'gegevens voor '.$index.':<br>';
  foreach( $st as $key => $value ){
    echo $key.':'.$value.'<br>';
  }
}

?>

Voor meer info: foreach
 
Joey Schroder

Joey Schroder

05/04/2012 14:29:45
Quote Anchor link
Als jij
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php print_r(array_sort($status, 'listeners', SORT_DESC)); ?>


Doet dan zie je gewoon je array. Dat wil je toch niet?
 
Bart van den Hout

Bart van den Hout

05/04/2012 16:53:13
Quote Anchor link
Erwin H op 05/04/2012 14:24:05:
Iets meer info zou dan wel handig zijn reshadd, want een echo op een array dan krijg je niet veel natuurlijk...

Als je alleen de keys en de waardes van een array wilt echoen dan kan je dat het handigst in een foreach loop doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$status
= array(
    12345 => array(
        'id' => 1,
        'first_name' => 'Radio1',
        'listeners' => "$listeners1",
        'kbps' => "$kbps1",
        'DJ' => "$stream_aim1"
    ),
    12346 => array(
        'id' => 2,
        'first_name' => 'Radio2',
        'listeners' => "$listeners2",
        'kbps' => "$kbps2",
        'DJ' => "$stream_title2"
    )    
);


foreach( $status as $index => $st ){
  echo 'gegevens voor '.$index.':<br>';
  foreach( $st as $key => $value ){
    echo $key.':'.$value.'<br>';
  }
}

?>

Voor meer info: foreach

Heel erg bedankt,
Dit heeft me verder geholpen.
Maar ik krijg hem nu niet meer gesorteerd.
Gewijzigd op 05/04/2012 17:13:34 door Bart van den Hout
 
Erwin H

Erwin H

05/04/2012 17:20:11
Quote Anchor link
En als je gewoon die array_sort functie aanroept ook niet....?
 
Bart van den Hout

Bart van den Hout

05/04/2012 17:49:11
Quote Anchor link
Erwin H op 05/04/2012 17:20:11:
En als je gewoon die array_sort functie aanroept ook niet....?

Ik ben wat dingen aan het proberen maar ik krijg steeds error.
Dit was mijn laatste poging en denk ook de beste.
Quote:
sort($status, 'Luisteraars');
foreach( $status as $index => $st ){
echo ''.$index.':<br>';
foreach( $st as $key => $value ){
echo $key.' : '.$value.'<br>';
 
Bart van den Hout

Bart van den Hout

07/04/2012 11:53:48
Quote Anchor link
Het is opgelost.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.