array vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »
Beezz

Beezz

13/01/2009 09:57:00
Quote Anchor link
Edit:


Het is al gelukt..... bedankt nog




Dag mensen,

Ik wil een klein "spamfiltertje" plaatsen en een site
en wil dat doen via een array...

dit is de array

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
<?php

$spam
= array(
                    '4u',
                    'adipex',
                    'advicer',
                    'baccarrat',
                    'blackjack',
                    'bllogspot',
                    'booker',
                    'byob',
                    'car-rental-e-site',
                    'car-renewals-e-site',
                    'carisoprodol',
                    'casino',
                    'casinos',
                    'chatroom',
                    'cialis',
                    'coolcoolhu',
                    'coolhu',
                    'credit-card-debt',
                    'credit-report-4u',
                    'cwas',
                    'cyclen',
                    'cyclobenzaprine',
                    'dating-e-site',
                    'day-trading',
                    'debt-consolidation',
                    'debt-consolidation-consultant',
                    'discreetordering',
                    'duty-free',
                    'dutyfree',
                    'equityloans',
                    'fioricet',
                    'flowers-leading-site',
                    'freenet-shopping',
                    'freenet',
                    'gambling',
                    'hair-loss',
                    'health-insurancedeals-4u',
                    'homeequityloans',
                    'homefinance',
                    'holdem',
                    'holdempoker',
                    'holdemsoftware',
                    'holdemtexasturbowilson',
                    'hotel-dealse-site',
                    'hotele-site',
                    'hotelse-site',
                    'incest',
                    'insurance-quotesdeals-4u',
                    'insurancedeals-4u',
                    'jrcreations',
                    'levitra',
                    'macinstruct',
                    'mortgage-4-u',
                    'mortgagequotes',
                    'online-gambling',
                    'onlinegambling-4u',
                    'ottawavalleyag',
                    'ownsthis',
                    'palm-texas-holdem-game',
                    'paxil',
                    'penis',
                    'pharmacy',
                    'phentermine',
                    'poker-chip',
                    'poze',
                    'pussy',
                    'rental-car-e-site',
                    'ringtones',
                    'roulette',
                    'shemale',
                    'shoes',
                    'slot-machine',
                    'texas-holdem',
                    'thorcarlson',
                    'top-site',
                    'top-e-site',
                    'tramadol',
                    'trim-spa',
                    'ultram',
                    'valeofglamorganconservatives',
                    'viagra',
                    'vioxx',
                    'xanax',
                    'zolus');


//mijn geposte veld is $_POST['berichtveld']


?>


moet ik nu hiervoor de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

if(in_array($_POST['orderinfo'], $spam)){ echo 'FOUT SPAM!!!!';
}

?>


gebruiken of moet dat anders ?

Kan iemand mij een zetje geven


bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Beezz
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:15:07
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

13/01/2009 10:09:00
Quote Anchor link
http://www.sitemasters.be/?pagina=scripts/scripts&cat=17&id=410

Je kan nu kiezen dat woord te veranderen in bv. ***, of het gewoon afkappen.

Ik ben hier geen held in.

preg_match()

Edit
Hoe heb je het dan opgelost? Handig voor andere.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

13/01/2009 10:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(preg_match($_POST['orderinfo'], $spam) >= 1)
{

    echo 'Je probeert te spammen';
}

else
{
//post
}
?>

Ik weet niet of dit werkt dit is ff snel uit mijn hoofd.
 
Satsume

Satsume

13/01/2009 10:26:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 13.01.2009 10:11:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(preg_match($_POST['orderinfo'], $spam) >= 1)
{

    echo 'Je probeert te spammen';
}

else
{
//post
}
?>

Ik weet niet of dit werkt dit is ff snel uit mijn hoofd.


nope:
int preg_match ( string $pattern , string $subject )

2 maal een string.

als je wilt preg matchen kan je een loop maken

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
for($i = 0; $i < count($spam); $i++)
{

 if(preg_match('^'.$spam[$i].'$', $sPostedString))
  {

   echo 'Je spammed';
   break;
  }
}

?>


Bovenstaand is niet netjes nog, maar het idee mogen duidelijk zijn.
Ook kan je een array_walk() gebruiken, doch is die langzamer.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

13/01/2009 10:36:00
Quote Anchor link
Of combineren met array_filter() ;)

Uit eindelijk doe je dan hetzelfde zoals je doet met de for-loop.
 
Satsume

Satsume

13/01/2009 10:42:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 13.01.2009 10:36:
Of combineren met array_filter() ;)

Uit eindelijk doe je dan hetzelfde zoals je doet met de for-loop.


En als de array_walk(), alleen gooit array_filter() een setje arrays terug, die beez denk ik niet nodig heeft, en is het langzamer dan een for loop. zie post #2 hier
 
Beezz

Beezz

13/01/2009 18:47:00
Quote Anchor link
Het was inderdaad maar gedeeltelijk opgelost!!!

Ik zit nu net even de boel te testen en kom erachter dat de if(in_array()) niet afdoende is omdat nu al het geposte in het berichtveld wordt (naar mijn idee) gezien als 1 geheel.. Dus als ik in een zin het woord xanax zet dan ziet de in_array het niet...

Kan ik daarvoor de preg_match functie gebruiken en is het beter een array_walk() daarvoor te gebruiken.
Edit:
Nu ik dit net aan het typen zie ik dat het nergens op slaat... Ik moet niet de array controleren maar de $_POST['berichtveld']......



Bedankt alvast voor de reacties.....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Beezz
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.