Arrays uitlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 19:56:54
Quote Anchor link
Laat ik het simpel houden:
Ik heb een bestand, met een onbepaald aantal arrays, en nou wil ik met een foreach loop alle arrays uit een bepaald PHP bestand bijlangs gaan, ongeacht het aantal en de namen van de arrays..... Hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 01:30:34
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

08/10/2010 19:57:37
Quote Anchor link
Hoe heb je die array's in dat bestand staan?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 19:59:33
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$naamonbepaaldearray
= (
'sleutel1' => 'waarde sleutel1',
'sleutel2' => 'waarde sleutel2'
);
?>

Maar dat kunnen er soms wel 10 of 20 zijn...
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/10/2010 20:00:54
Quote Anchor link
"met een onbepaald aantal arrays"

Is dat niet foute boel!

maar ja misschien dat je je fantasie los kunt laten op:
http://php.net/manual/en/reserved.variables.globals.php
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:05:35
Quote Anchor link
Waarom zou dat fout zijn?
Ik maak een systeem waarbij men een bestand gevuld met arrays in kan laden, maar waarbij het niet uitmaakt hoeveel arrays het zijn...
Dus als ik elke array in de $GLOBALS variable zou zetten, dan kan ik het uitlezen a;s
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($GLOBALS as $array){
print_r($array);
}

?>


???
Gewijzigd op 08/10/2010 20:08:20 door Thomas de Roo
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/10/2010 20:17:39
Quote Anchor link
Het gaat er meer om dat men zomaar willekeurig een naam aan de array mag toekennen, je bent op deze manier wel erg kwetsbaar. Denk aan het feit dat iemand een array kan geven met een naam welke door jouw ook wordt gebruikt

$array hoeft geen array te zijn kan ook een string / int of van een ander type zijn.

Stap 1:kijk welke array's er in $GLOBALS aanwezig zijn voor het inladen van het bestand en zet die in een array
Stap 2: laad het bestand in en kijk welke array's erbij zijn gekomen
Stap 3: nu weet je welke array's er in het bestand zitten en kan je je ding doen
Gewijzigd op 08/10/2010 20:20:40 door Noppes Homeland
 

08/10/2010 20:18:06
Quote Anchor link
Wat moet men kunnen inladen dan?
Die teksten weer ofzo?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:19:43
Quote Anchor link
Ik wil voor elke sleutel (of hoe je het wilt noemen) in elke array een tekstveld aanmaken.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/10/2010 20:22:41
Quote Anchor link
"een tekstveld aanmaken"
waarin?
 

08/10/2010 20:23:33
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 08/10/2010 20:19:43:
Ik wil voor elke sleutel (of hoe je het wilt noemen) in elke array een tekstveld aanmaken.


Oké? Dat is het probleem?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach($array as $key => $value)
{

    echo '<input type="text" name="' . $key . '" value="' . $value . '" />';
}

?>

Zoiets dus. Let op arrays met meerdere dimensies.
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:25:06
Quote Anchor link
Ja maar dat werkt alleen voor de array $array, het is niet bekend hoe de array heet, en hoeveel arrays er zijn... D:
 

08/10/2010 20:32:52
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 08/10/2010 20:25:06:
Ja maar dat werkt alleen voor de array $array, het is niet bekend hoe de array heet, en hoeveel arrays er zijn... D:


Dat bedoel ik dus. Wat zit er dan in die array's ? Wat voor array's zijn ze dan? Waarom is het niet bekend hoe ze heten?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:36:27
Quote Anchor link
Waarom moet ik dat uitleggen, het zijn array's zoals ik ze aangaf...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$naamonbepaaldearray
= (
'sleutel1' => 'waarde sleutel1',
'sleutel2' => 'waarde sleutel2'
);
?>


Ze zijn onbepaald omdat ik een vertaalsysteem maak, ik wil gewoon dat elke array wordt uitgelzen, ongeacht hun naam of hun hoeveelheid, dat moet toch kunnen?
 

08/10/2010 20:56:50
Quote Anchor link
Kijk, als ze onbepaald zijn zoals jij het noemt, dan zweven ze gewoon ergens rond in je code. Dat is niet logisch en lijkt mij ook niet de bedoeling.
Er zal vast een betere manier zijn.
Kijk bijvoorbeeld in dit topic.
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 21:04:31
Quote Anchor link
Kijk, ik wil gewoon potdire voor elke array in een bestand een tekstvak maken, een bestand dat alleen maar uit array's bestaat, voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
<?php
global $version;
/////////////////////////////////////////
//                   _       _         //
//                 | |     | |         //
//  _ __   __ _ _ __| | __ _| |_ ___   //
// | '_ \ / _` | '__| |/ _` | __/ _ \  //
// | |_) | (_| | |  | | (_| | || (_) | //
// | .__/ \__,_|_|  |_|\__,_|\__\___/  //
// | |                                 //
// |_|                                 //
/////////////////////////////////////////
//PARLATO 1.0 FORUM SOFTWARE           //
//dutch.PHP | Dutch Translation        //
//Translated by Thomas de Roo          //
/////////////////////////////////////////
//POST BASED MEMEBER GROUPS            //
/////////////////////////////////////////
//You can only change the names!!!     //
/////////////////////////////////////////

$groups = array(
'0-50' => 'Aanvanger',
'50-100' => 'Beginner',
'100-250' => 'Gevordende',
'250-500' => 'Expert',
'500+' => 'Held',
'admin' => 'Beheerder'
);
/////////////////////////////////////////
//GLOBAL STRINGS/////////////////////////
/////////////////////////////////////////

$global = array(
'show' => 'Toon',
'hide' => 'Verberg',
'spoiler' => 'Spoiler',
'hideshow' => ' (klik om te tonen/verbergen)',
'rt' => 'Actueel',
'who' => 'Wie is online?!',
'nobody' => 'Niemand, helaas.',
'search' => 'Zoeken naar: ',
'search_t' => 'Zoeken',
'more' => 'Meer... ',
);

/////////////////////////////////////////
$menu = array(
'frontpage' => 'Home',
'forum' => 'Forum',
'users' => 'Leden',
'search' => 'Zoeken',
'my' => 'Mijn ',
'myprofile' => 'Mijn Profiel',
'login' => 'Login',
'logout' => 'Log uit',
'register' => 'Aanmelden',
'unknownpage' => 'Onbekende pagina!',
'mail' => 'Mail',
'to' => 'Naar: ',
'topic' => 'Onderwerp: ',
'post' => 'Verzenden'
);
$footer = array(
'currenttime' => 'Het is nu: ',
'powerdby' => 'Deze site wordt met trots aangedreven door Parlato '.$version['major'].'.'.$version['minor'].' '.$version['beta'],
'admin' => 'Administratiepaneel'
);
$boardlist = array(
'none' => 'Oeps! Geen boards!',
'board' => ' Board',
'boards' => ' Boards',
'empty' => 'Oeps! Deze categorie is leeg, jammer!',
'topics' => ' topics',
'reactions' => ' posts',
'na' => 'N/A',
 'last' => 'Laaste post: ',
 'num' => 'Aantal berichten: ',
'nocats' => '<b>Oei!</b> Dit forum heeft nog geen enkele categorie, laat staan dat het boards heeft!',
'nocatsadmin' => 'Klik hier om boards en categorieën aan te maken.'
);
$topics = array(
'notopics' => 'Oeps! Geen topics!',
'by' => ' door ',
'dateprefix' => ' op ',
'new' => 'Nieuw Topic',
'title' => 'Titel',
'views' => ' keer bekeken',
'reactions' => ' reacties',
'viewsreactions' => 'Gelezen / Reacties',
'lastmessage' => 'Last post',
'total' => 'Totaal: #TOTAL_ITEMS# Topics',
'first' => 'Eerste',
'last' => 'Laaste',
'startedby' => 'Gestart door: '
);
$reactions = array(
'none' => 'Geen resultaat!',
'posts' => ' posts',
'new' => 'Reageer',
'Delete' => 'Verwijder',
'total' => 'Totaal: #TOTAL_ITEMS# Posts',
'date' => 'Gepost op: '
);

$pminbox = array(
'pmhome' => 'Begin',
'total' => 'Totaal #TOTAL_ITEMS# persoonlijke berichten',
'inbox'=> 'Postvak in',
'sent' => 'Postvak uit',
'new' => 'Nieuw bericht',
'welcome' => 'Welkom ',
'desc' => 'Welkom op je Persoonlijke Berichtenpagina, <br /> vanuit deze pagina kun je je postvak in bekijken, je postvak uit bekijken <br /> en een Nieuw bericht schrijven.',
'ibdesc' => 'Je inbox',
'obdesc' => 'Door jou verzonden items',
'nmdesc' => 'Schrijf een nieuw bericht'
);

$register = array(
'logindata' => 'Login Gegevens',
'yourdata' => 'Persoonlijke Gegevens',
'vertification' => 'Vertificatie',
'username' => 'Gebruikersnaam',
'password' => 'Wachtwoord',
'fn' => 'Voornaam',
'ln' => 'Achternaam',
'email' => 'Je E-mailadres',
'justfor' => 'Gewoon voor controle',
'phrase' => 'Type de tekens precies over.',
'register' => 'Meld aan!',
'error' => 'Controleer je gegevens.',
'error_user' => 'De gekozen gebruikersnaam bestaat reeds.',
'succes' => '<div style="padding:5px"><b>Gefeliciteerd</b><br />Welkom op $forumname.<br/>Je kunt nu inloggen, en gebruik maken van je account.<br />Je wordt binnen 5 seconden automatisch voor de eerste keer ingelogd.</div>',
'querye' => 'Een fout met de query'
);
$login = array(
'login' => 'Inloggen',
'user' => 'Naam',
'pass' => 'Wachtwoord',
'error_user' => 'De gebruikersnaam is incorrect.',
'error_user_no' => 'Vul een gebruikersnaam in!',
'error_pass' => 'Het wachtwoord is incorrect.',
'error_pass_no' => 'Vul een wachtwoord in!',
'logged' => 'Welkom, $user. <br /> <a href="index.php?page=logout">Uitloggen</a>',
'guest' => 'Welkom Gast, <a href="index.php?page=login">Log in</a> of <a href="index.php?page=reg">Meld je aan.</a>'
);
$newpost = array(
'newpost' => 'post',
'newtopic' => 'topic',
'desc' => 'Hiermee plaats je een $what in $where.',
'can' => 'Je kunt gebruikmaken van BBC-opmaak code en Smilies',
'empty' => 'Ai, let eens op, een post zonder inhoud?!',
'notlogged' => 'Je moet ingelogd zijn om een post te kunnen plaatsen'
);
$boardicons =  
array
(
'1' => 'Standaard',
'2' => 'Opengeslagen boek',
'3' => 'Boekenlegger',
'4' => 'Boeken',
'5' => 'Rapport',
'6' => 'Anker',
'7' => 'Wat?',
'8' => 'Paperclip',
'9' => 'Beoordeling',
'10' => 'Doos',
'11' => 'Verjaardagstaart',
'12' => 'Kalender',
'13' => 'Katje',
'14' => 'Dynamite',
'15' => 'Spraakwolkje',
'16' => 'Blaadje',
'17' => 'IJsje',
'18' => 'Afbeelding',
'19' => 'Eifeltoren',
'20' => 'Zak geld',
'21' => 'Plaatjes',
'22' => 'Regenboog',
'23' => 'Zegel',
'24' => 'Sneeuwman',
'25' => 'Sport',
'26' => 'Reddigsboei',
'27' => 'Klokje',
'28' => 'Orkaan',
'29' => 'Koffer',
'30' => 'Boom'
);
$profile =
array(
'username' => 'Gebruikersnaam:  ',
'fn' => 'Voornaam: ',
'ln' => 'Achternaam: ',
'email' => 'E-mailadres: ',
'regdate' => 'Lid vanaf: ',
'posts' => 'Aantal berichten: ',
'rank' => 'Rang: ',
'online' => 'Online',
'offline' => 'Offline',
'age' => 'Leeftijd: ',
'notthere' => 'Niet aanwezig',
'location' => 'Locatie: ',
'edit' => ' Bewerk profiel',
'avatar' => ' Verander avatar',
'removed' => 'Verwijderd lid',
'birthday' => 'Verjaardag'
);
$changeavatar =
array(
'title' => 'Nieuwe avatar uploaden',
'desc' => 'Hiermee upload je een nieuwe avatar.<br />Het bestand moet een png, gif op jpeg bestand zijn.',
'oldone' => 'Je huidige avatar:',
'upload' => 'Uploaden',
'changed' => 'Veranderd',
'back' => 'Terug'
);
$breadcrumb =
array(
'index' => 'Begin',
'forum' => 'Forum',
'search' => 'Zoeken',
'register' => 'Aanmelden',
'login' => 'Inloggen',
'logout' => 'Uitloggen',
'newtopic' => 'Nieuw topic',
'newpost' => 'Nieuwe post',
'delete' => 'Verwijderen van Inhoud',
'members' => 'Leden',
'profile' => 'Profiel van ',
'editprofile' => 'Bewerk profiel',
'avatarupload' => 'Nieuwe avatar uploaden'
);
$ep =
array(
'changed' => 'Doorgevoerd',
'back' => 'Terug',
'title' => 'Verander je profiel.',
'newpassword' => 'Nieuw wachtwoord',
'sign' => 'Handtekening'
);
?>


Dit is het bestand van bijv. versie 1, maar in versie 2 komt er een array bij, ik wil ongeact het aantal arrays in dat bestand elke array bijlangs gaan in een foreach
 
Robert van der Leest

Robert van der Leest

08/10/2010 21:06:52
Quote Anchor link
Dus je bedoelt voor een soort projectje waarbij het onbepaald is welke arrays er in zitten? En hoeveel arrays er in zitten?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 21:07:41
Quote Anchor link
Ja, maar dat schijnt niet begrepen te worden D:
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/10/2010 09:44:34
Quote Anchor link
nHet wordt wel begrepen, het gaat juist om het door jouw als 'onbekend' bestempelde

Als iets onbekend is, dan kan je er ook geen betekenins aan geven, geen betekenis betekent in dit geval dan dat je ook niet zult weten wat met die data aan te vangen.

Dus je bent nu bezig onbekende sterren te zoeken in een heel groot diep zwart gat.

Het risico van het zwarte gat is 99% kans op doodgaan, 1% kans dat de zoektocht slaagt, maar ook dat je dan weer tegen het onbekende aanloopt.

Je overlevingkans is dan ook zo klein dat je er geen eens aan zult moeten beginnen.
Gewijzigd op 09/10/2010 09:57:06 door Noppes Homeland
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

09/10/2010 10:15:10
Quote Anchor link
Zeg, ik weet alleen dat het arrays zijn en hoe die array eruitziet, het moet toch wel mogelijk zijn, maar voor nu heb ik een tijdelijke oplossing:
Een array met daarin de namen van elke array in een bestand, die wordt gebruikt om elke array bijlangs tegaan niet echt handig maar goed....
 

09/10/2010 10:22:33
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 09/10/2010 10:15:10:
Zeg, ik weet alleen dat het arrays zijn en hoe die array eruitziet, het moet toch wel mogelijk zijn, maar voor nu heb ik een tijdelijke oplossing:
Een array met daarin de namen van elke array in een bestand, die wordt gebruikt om elke array bijlangs tegaan niet echt handig maar goed....


Wij snappen heus wel dat jij snapt wat een array is (al betwijfel ik het of je een multidimensionale array kent). En hoe je een array opbouwt.

Wat jij blijkbaar niet wilt snappen is dat je wel leuk een hele stapel array's kan hebben, dat er dan geen verband in zit en dus niet zonder trucjes (al kan dat misschien wel de juiste oplossing zijn) te door lopen is.
Maar wat nog belangrijker is. Ze hebben gewoon geen verband met iets. Noppes vergelijking hierboven vond ik wel mooi.
Jij probeert sterren te zoeken in een zwart gat. Of zoals ik al eerder zei, je hebt gewoon variabelen die door je code heen zweven. Er is geen verband met iets. Het zijn pollen die door de lucht zweven.
Dat probleem moet je dus eerst verhelpen (ook voor hooikoorts-patiënten).
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/10/2010 10:40:48
Quote Anchor link
En waarom ga je niet over op: ini file definitie die je dan heel simpel kunt verwerken met: http://nl2.php.net/manual/en/function.parse-ini-file.php

Maar ook nu blijf je het probleem houden dat je onbekende secties hebt met data welke nergens aan te linken valt. Je zult dus altijd de secties gedefinieerd moeten hebben staan om de data binen de sectie toe te kunnen kennen aan het hetgeen ze moeten worden toegekend.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.