Arrays

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Sjoerd

Sjoerd

20/09/2006 18:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php    
      $sql2
= "SELECT DATE_FORMAT(datum, '%d') AS dag, DATE_FORMAT(datum, '%m') AS maand, DATE_FORMAT(datum, '%Y') AS jaar FROM gedichten";    
    $resultaat1 = mysql_query($sql2) or die ("query mislukt");    
    $rij1 = mysql_fetch_object($resultaat1);    
    $dag = ($rij1->dag);
    $maand1 = ($rij1->maand);
    $maand2 = array ( 01 => 'Januari' , 02 => 'Februari' , 03 => 'Maart' , 04 => 'April' , 05 => 'Mei' , 06 => 'Juni' , 07 => 'Juli' , 08 => 'Augustus' , 09 => 'September' , 10 => 'Oktober' , 11 => 'November' , 12 => 'December');
    $maand = $maand2[$maand1];
    $jaar = ($rij1->jaar);
    $datum = "$dag $maand $jaar";
?>

Dit heb ik, alleen tóch weigert dit om de maand te weergeven.. waarom niet?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sjoerd
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 18:00:42
 
- -

- -

20/09/2006 18:30:00
Quote Anchor link
netjes variabelen buiten de quotes houden
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php    
    $maand1
= ($rij1->maand);
    $maand2 = array ( 01 => 'Januari' , 02 => 'Februari' , 03 => 'Maart' , 04 => 'April' , 05 => 'Mei' , 06 => 'Juni' , 07 => 'Juli' , 08 => 'Augustus' , 09 => 'September' , 10 => 'Oktober' , 11 => 'November' , 12 => 'December');
    $maand = $maand2[$maand1];
    $jaar = ($rij1->jaar);
    $datum = $dag . ' ' . $maand . ' ' . $jaar;
?>
 
Sjoerd

Sjoerd

20/09/2006 18:32:00
Quote Anchor link
Dat helpt niets aan de werking, dan erbij maakt het niet uit of je dat doet of niet. Daar was gisteren ook al een discussie over door mijn toedoen. Maar heeft iemand nu een échte oplossing?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/09/2006 18:37:00
Quote Anchor link
Is de waarde voor $maand1 wel juist? Echo die eens, om hem te controleren ;)
 
Jelmer -

Jelmer -

20/09/2006 18:37:00
Quote Anchor link
Geen 02, maar gewoon 2.

Een 'integer' die begint met 0 in PHP is voor PHP een octaal getal o.i.d. Ik weet de details niet. Ik weet wel:

123 != 0123;
 
- SanThe -

- SanThe -

20/09/2006 18:38:00
Quote Anchor link
echo $maand1 eens.
 
- -

- -

20/09/2006 18:38:00
Quote Anchor link
doe eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php    
    $maand1
= $rij1->maand;
?>

ipv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php    
    $maand1
= ($rij1->maand);
?>
 
Sjoerd

Sjoerd

20/09/2006 18:39:00
Quote Anchor link
Die echo werkt gewoon, krijg ik gewoon 08..

Edit: De haakjes weghalen werkt ook niet!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sjoerd
 
- -

- -

20/09/2006 18:41:00
Quote Anchor link
dan zul je het miss zo moeten doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php    
    $maand1
= ($rij1->maand);
    $maand2 = array ( '01' => 'Januari' , '02' => 'Februari' , '03' => 'Maart' , '04' => 'April' , '05' => 'Mei' , '06' => 'Juni' , '07' => 'Juli' , '08' => 'Augustus' , '09' => 'September' , '10' => 'Oktober' , '11' => 'November' , '12' => 'December');
    $maand = $maand2[$maand1];
    $jaar = ($rij1->jaar);
    $datum = $dag . ' ' . $maand . ' ' . $jaar;
?>
 
Sjoerd

Sjoerd

20/09/2006 18:42:00
Quote Anchor link
Al gedaan, werkt niet!
 
- SanThe -

- SanThe -

20/09/2006 18:43:00
Quote Anchor link
Dan is het een string. Zie dus oplossing van Jonathan.
 
Jelmer -

Jelmer -

20/09/2006 18:43:00
Quote Anchor link
Probeer dan eens in je array alle 01, 01 enz. tussen quotes te zetten zodat het strings worden, en niet integers.
 
- -

- -

20/09/2006 18:43:00
Quote Anchor link
zoargb dat 01, 02, 03 etc. gewoon 1, 2 en 3 worden, is al het gezeik opgelost ;)
 
Jelmer -

Jelmer -

20/09/2006 18:48:00
Quote Anchor link
Ja, maar dan zit je nog steeds een string te vergelijken met integers, en dat wil gewoon niet lekker. Dus of mijn vorige oplossing, of die van Jonathan + intval.
 
- SanThe -

- SanThe -

20/09/2006 18:49:00
 
Sjoerd

Sjoerd

20/09/2006 19:04:00
Quote Anchor link
Janathan als ik er gewoon 1,2,3 van maak gaat het niet goed, want hij haalt uit mijn database 01, 02 en 03! Daarom heb ik er dat van gemaakt... Voor de rest werkt het nu! Dank jullie allen! ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sjoerd
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.