Arrays

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »
Sjoerd

Sjoerd

20/09/2006 18:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php    
      $sql2
= "SELECT DATE_FORMAT(datum, '%d') AS dag, DATE_FORMAT(datum, '%m') AS maand, DATE_FORMAT(datum, '%Y') AS jaar FROM gedichten";    
    $resultaat1 = mysql_query($sql2) or die ("query mislukt");    
    $rij1 = mysql_fetch_object($resultaat1);    
    $dag = ($rij1->dag);
    $maand1 = ($rij1->maand);
    $maand2 = array ( 01 => 'Januari' , 02 => 'Februari' , 03 => 'Maart' , 04 => 'April' , 05 => 'Mei' , 06 => 'Juni' , 07 => 'Juli' , 08 => 'Augustus' , 09 => 'September' , 10 => 'Oktober' , 11 => 'November' , 12 => 'December');
    $maand = $maand2[$maand1];
    $jaar = ($rij1->jaar);
    $datum = "$dag $maand $jaar";
?>

Dit heb ik, alleen tóch weigert dit om de maand te weergeven.. waarom niet?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sjoerd
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 08:20:41
 
- -

- -

20/09/2006 18:30:00
Quote Anchor link
netjes variabelen buiten de quotes houden
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php    
    $maand1
= ($rij1->maand);
    $maand2 = array ( 01 => 'Januari' , 02 => 'Februari' , 03 => 'Maart' , 04 => 'April' , 05 => 'Mei' , 06 => 'Juni' , 07 => 'Juli' , 08 => 'Augustus' , 09 => 'September' , 10 => 'Oktober' , 11 => 'November' , 12 => 'December');
    $maand = $maand2[$maand1];
    $jaar = ($rij1->jaar);
    $datum = $dag . ' ' . $maand . ' ' . $jaar;
?>
 
Sjoerd

Sjoerd

20/09/2006 18:32:00
Quote Anchor link
Dat helpt niets aan de werking, dan erbij maakt het niet uit of je dat doet of niet. Daar was gisteren ook al een discussie over door mijn toedoen. Maar heeft iemand nu een échte oplossing?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/09/2006 18:37:00
Quote Anchor link
Is de waarde voor $maand1 wel juist? Echo die eens, om hem te controleren ;)
 
Jelmer -

Jelmer -

20/09/2006 18:37:00
Quote Anchor link
Geen 02, maar gewoon 2.

Een 'integer' die begint met 0 in PHP is voor PHP een octaal getal o.i.d. Ik weet de details niet. Ik weet wel:

123 != 0123;
 
- SanThe -

- SanThe -

20/09/2006 18:38:00
Quote Anchor link
echo $maand1 eens.
 
- -

- -

20/09/2006 18:38:00
Quote Anchor link
doe eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php    
    $maand1
= $rij1->maand;
?>

ipv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php    
    $maand1
= ($rij1->maand);
?>
 
Sjoerd

Sjoerd

20/09/2006 18:39:00
Quote Anchor link
Die echo werkt gewoon, krijg ik gewoon 08..

Edit: De haakjes weghalen werkt ook niet!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sjoerd
 
- -

- -

20/09/2006 18:41:00
Quote Anchor link
dan zul je het miss zo moeten doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php    
    $maand1
= ($rij1->maand);
    $maand2 = array ( '01' => 'Januari' , '02' => 'Februari' , '03' => 'Maart' , '04' => 'April' , '05' => 'Mei' , '06' => 'Juni' , '07' => 'Juli' , '08' => 'Augustus' , '09' => 'September' , '10' => 'Oktober' , '11' => 'November' , '12' => 'December');
    $maand = $maand2[$maand1];
    $jaar = ($rij1->jaar);
    $datum = $dag . ' ' . $maand . ' ' . $jaar;
?>
 
Sjoerd

Sjoerd

20/09/2006 18:42:00
Quote Anchor link
Al gedaan, werkt niet!
 
- SanThe -

- SanThe -

20/09/2006 18:43:00
Quote Anchor link
Dan is het een string. Zie dus oplossing van Jonathan.
 
Jelmer -

Jelmer -

20/09/2006 18:43:00
Quote Anchor link
Probeer dan eens in je array alle 01, 01 enz. tussen quotes te zetten zodat het strings worden, en niet integers.
 
- -

- -

20/09/2006 18:43:00
Quote Anchor link
zoargb dat 01, 02, 03 etc. gewoon 1, 2 en 3 worden, is al het gezeik opgelost ;)
 
Jelmer -

Jelmer -

20/09/2006 18:48:00
Quote Anchor link
Ja, maar dan zit je nog steeds een string te vergelijken met integers, en dat wil gewoon niet lekker. Dus of mijn vorige oplossing, of die van Jonathan + intval.
 
- SanThe -

- SanThe -

20/09/2006 18:49:00
 
Sjoerd

Sjoerd

20/09/2006 19:04:00
Quote Anchor link
Janathan als ik er gewoon 1,2,3 van maak gaat het niet goed, want hij haalt uit mijn database 01, 02 en 03! Daarom heb ik er dat van gemaakt... Voor de rest werkt het nu! Dank jullie allen! ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sjoerd
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.