Arrays

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »
Sjoerd

Sjoerd

20/09/2006 18:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php    
      $sql2
= "SELECT DATE_FORMAT(datum, '%d') AS dag, DATE_FORMAT(datum, '%m') AS maand, DATE_FORMAT(datum, '%Y') AS jaar FROM gedichten";    
    $resultaat1 = mysql_query($sql2) or die ("query mislukt");    
    $rij1 = mysql_fetch_object($resultaat1);    
    $dag = ($rij1->dag);
    $maand1 = ($rij1->maand);
    $maand2 = array ( 01 => 'Januari' , 02 => 'Februari' , 03 => 'Maart' , 04 => 'April' , 05 => 'Mei' , 06 => 'Juni' , 07 => 'Juli' , 08 => 'Augustus' , 09 => 'September' , 10 => 'Oktober' , 11 => 'November' , 12 => 'December');
    $maand = $maand2[$maand1];
    $jaar = ($rij1->jaar);
    $datum = "$dag $maand $jaar";
?>

Dit heb ik, alleen tóch weigert dit om de maand te weergeven.. waarom niet?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sjoerd
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:24:01
 
- -

- -

20/09/2006 18:30:00
Quote Anchor link
netjes variabelen buiten de quotes houden
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php    
    $maand1
= ($rij1->maand);
    $maand2 = array ( 01 => 'Januari' , 02 => 'Februari' , 03 => 'Maart' , 04 => 'April' , 05 => 'Mei' , 06 => 'Juni' , 07 => 'Juli' , 08 => 'Augustus' , 09 => 'September' , 10 => 'Oktober' , 11 => 'November' , 12 => 'December');
    $maand = $maand2[$maand1];
    $jaar = ($rij1->jaar);
    $datum = $dag . ' ' . $maand . ' ' . $jaar;
?>
 
Sjoerd

Sjoerd

20/09/2006 18:32:00
Quote Anchor link
Dat helpt niets aan de werking, dan erbij maakt het niet uit of je dat doet of niet. Daar was gisteren ook al een discussie over door mijn toedoen. Maar heeft iemand nu een échte oplossing?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/09/2006 18:37:00
Quote Anchor link
Is de waarde voor $maand1 wel juist? Echo die eens, om hem te controleren ;)
 
Jelmer -

Jelmer -

20/09/2006 18:37:00
Quote Anchor link
Geen 02, maar gewoon 2.

Een 'integer' die begint met 0 in PHP is voor PHP een octaal getal o.i.d. Ik weet de details niet. Ik weet wel:

123 != 0123;
 
- SanThe -

- SanThe -

20/09/2006 18:38:00
Quote Anchor link
echo $maand1 eens.
 
- -

- -

20/09/2006 18:38:00
Quote Anchor link
doe eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php    
    $maand1
= $rij1->maand;
?>

ipv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php    
    $maand1
= ($rij1->maand);
?>
 
Sjoerd

Sjoerd

20/09/2006 18:39:00
Quote Anchor link
Die echo werkt gewoon, krijg ik gewoon 08..

Edit: De haakjes weghalen werkt ook niet!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sjoerd
 
- -

- -

20/09/2006 18:41:00
Quote Anchor link
dan zul je het miss zo moeten doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php    
    $maand1
= ($rij1->maand);
    $maand2 = array ( '01' => 'Januari' , '02' => 'Februari' , '03' => 'Maart' , '04' => 'April' , '05' => 'Mei' , '06' => 'Juni' , '07' => 'Juli' , '08' => 'Augustus' , '09' => 'September' , '10' => 'Oktober' , '11' => 'November' , '12' => 'December');
    $maand = $maand2[$maand1];
    $jaar = ($rij1->jaar);
    $datum = $dag . ' ' . $maand . ' ' . $jaar;
?>
 
Sjoerd

Sjoerd

20/09/2006 18:42:00
Quote Anchor link
Al gedaan, werkt niet!
 
- SanThe -

- SanThe -

20/09/2006 18:43:00
Quote Anchor link
Dan is het een string. Zie dus oplossing van Jonathan.
 
Jelmer -

Jelmer -

20/09/2006 18:43:00
Quote Anchor link
Probeer dan eens in je array alle 01, 01 enz. tussen quotes te zetten zodat het strings worden, en niet integers.
 
- -

- -

20/09/2006 18:43:00
Quote Anchor link
zoargb dat 01, 02, 03 etc. gewoon 1, 2 en 3 worden, is al het gezeik opgelost ;)
 
Jelmer -

Jelmer -

20/09/2006 18:48:00
Quote Anchor link
Ja, maar dan zit je nog steeds een string te vergelijken met integers, en dat wil gewoon niet lekker. Dus of mijn vorige oplossing, of die van Jonathan + intval.
 
- SanThe -

- SanThe -

20/09/2006 18:49:00
 
Sjoerd

Sjoerd

20/09/2006 19:04:00
Quote Anchor link
Janathan als ik er gewoon 1,2,3 van maak gaat het niet goed, want hij haalt uit mijn database 01, 02 en 03! Daarom heb ik er dat van gemaakt... Voor de rest werkt het nu! Dank jullie allen! ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sjoerd
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.