Arrays

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »
Herman Buurlage

Herman Buurlage

29/03/2009 22:12:00
Quote Anchor link
Ik heb het volgende probleem:

Wanneer ik een array laad uit de database dan krijg ik elke array nummer een letter van array van 0 - 4 ik snap er niet van wie o wie kan mijn helpen!

Herman

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
$sql = "select slideaantal from kamers where fotonr = '$fotonr'";
$res = mysql_query($sql) or die('mislukt; ' . mysql_error());
$slideaantal = mysql_fetch_array($res);

$sql = "select slideurl from kamers where fotonr = '$fotonr'";
$res = mysql_query($sql) or die('mislukt; ' . mysql_error());
$slidefotos = mysql_num_rows($res);


$arraynrdel = 1;

$slideaantal = $slideaantal[0] + 1;



while ($slideaantal > $arraynrdel)
{
$fotourldel = mysql_result($res, $rij, "slideurl");


print "$fotourldel[0]";

    
$arraynrdel ++;    
}


Alvast bedankt!!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:23:32
 
- SanThe -

- SanThe -

29/03/2009 23:51:00
Quote Anchor link
Sorry, maar dit is wel heel erg vaag allemaal.
Lees eens een paar tutorials door.
 
Herman Buurlage

Herman Buurlage

30/03/2009 07:50:00
Quote Anchor link
Het is niet dat ik niet weet hoe een array werkt, maar als ik hem met bovenstaande script automatisch vul krijg ik op array 0 een A, 1 R, 2 R 3 A 4 een Y. Ik wil graag weten hoe dat kan ?

Het probleem los ik dan zelf wel op!
 
Herman Buurlage

Herman Buurlage

30/03/2009 20:50:00
Quote Anchor link
Mensen, Ik ben al een tijdje aan het zoeken maar loop tegen een vraag aan, kan je een gevulde array in een database zetten? en er dan ook weer uithalen en weer openen met:

Je haalt de array op uit de database en daarna printen met:

print "test[0]";

Als dit mogelijk is wat voor type veld moet je gebruiken.
 
Herman Buurlage

Herman Buurlage

30/03/2009 20:50:00
Quote Anchor link
Mensen, Ik ben al een tijdje aan het zoeken maar loop tegen een vraag aan, kan je een gevulde array in een database zetten? en er dan ook weer uithalen en weer openen met:

Je haalt de array op uit de database en daarna printen met:

print "test[0]";

Als dit mogelijk is wat voor type veld moet je gebruiken.
 
Tamara

Tamara

30/03/2009 21:11:00
Quote Anchor link
je geeft in je code al aan dat ie nummers moet gebruiken, en dan pakt ie automatisch 1, 2, 3, enz...

maak van die letters een variabele en probeer het dan zo op te lossen.
 
Noppes

Noppes

30/03/2009 21:44:00
Quote Anchor link
Vragen:
1. Waarom zit je te klooien met mysql_result?
2. Waarom zit je te klooien met mysql_fetch_array?
3. Waarom qoute je je php variabelen?
4. Waarom or die(), dat is namenlijk niet de manier om de fout af te handelen
5. Waarom print en geen echo?
6. Waarom zo onoverzichtelijk coderen en extra witregels?
7. Waarom post je je code niet tussen de <?php ?>-tags?
8. Waarom post je driemaal achter elkaar? -> dat noemen we bumpen en dat mag pas na 24uurtjes
9. Waarom leg je niet duidelijker uit wat je nu wilt bereiken?
 
Herman Buurlage

Herman Buurlage

31/03/2009 15:42:00
Quote Anchor link
Ik heb even lopen clooien en heb het volgende test script gemaakt,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
 include ('conn.php');
$fotonr = 60;
$slideupdate[0] = "tekst";
$query = "UPDATE kamers SET slideurl='$slideupdate' WHERE fotonr='$fotonr'";
mysql_query($query) or die (mysql_error());
$sql = "select * from kamers where fotonr = '$fotonr'";
$res = mysql_query($sql) or die('mislukt; ' . mysql_error());
$tekst = mysql_result($res, 0, "slideurl");
echo "$tekst[0]";
?>


Ik wil een aantal foto namen in een array zetten, zodat ik later de array leeg kan halen en er een slide show van kan maken. Wat ik nu wil weten is hoe kan ik een gevulde array in een database zetten?

Het bovenstaande geeft een A terug, in de array staat in de kolom van de database: ARRAY.

Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Herman Buurlage
 
Thijs van den Berg

Thijs van den Berg

31/03/2009 17:07:00
Quote Anchor link
Ik zou sowieso nooit variable tussen "" zetten.
verander
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "$tekst[0]";
?>

in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $tekst[0];
?>

En ook bij je andere variable
 
Herman Buurlage

Herman Buurlage

31/03/2009 17:36:00
Quote Anchor link
Dit helpt niet, kan dit wel op deze manier een array in een database plaatsen?
 
Johan

johan

31/03/2009 18:14:00
Quote Anchor link
Hm het licht misschien aan mijn.
Aaar men kan geen array in en Tb proppen.
Of je doet de array met exploit en implode.
dan kan je van een array een str maken en in de Tb zetten.

Mocht het niet zo zijn beleer mijn van het betere.
 
Rene Sn

Rene Sn

31/03/2009 19:10:00
Quote Anchor link
johan schreef op 31.03.2009 18:14:
Hm het licht misschien aan mijn.
Aaar men kan geen array in en Tb proppen.
......
Mocht het niet zo zijn beleer mijn van het betere.


Hoi,
Hmmm, volgens mij kan het wel, alleen niet op deze manier.. Je kunt namelijk een BINARY veld maken, waar je zelfs de volledige inhoud van een jpg of gifje enz. in kunt dumpen.

ff googlen op mysql binary :P

Grts.
René
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.