auteursrecht domeinnaam

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

31/03/2021 16:49:15
Anchor link
Ik heb voor een klant, dus ik ben niet de houder een domeinnaam geclaimed van het woord KVK erin vermeld.
Nu krijg ik van een jurist van KVK direct deze email:

Quote:
Geachte meneer/mevrouw,

Zojuist ontving ik de melding van SIDN dat u de domeinnaam ****kvk****.nl heeft geregistreerd.

KVK is een publiekrechtelijke rechtspersoon die voor ondernemers een bron van informatie is en een logische plek biedt aan ondernemers om in contact te treden met de overheid. KVK biedt informatie, voorlichting en ondersteuning rondom de belangrijkste thema’s op ondernemersgebied en stimuleert hiermee de economische ontwikkeling en innovatie. De wettelijke taken van KVK zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers, alsmede het beheer van het Handelsregister. KVK heeft een zeer betrouwbare reputatie waar zij decennialang hard aan heeft gewerkt en veel in heeft geïnvesteerd. Daarnaast is rechtszekerheid is een zeer belangrijke norm binnen KVK aangezien zij een wettelijke taak uitvoert en ondernemers moeten kunnen vertrouwen op de informatie die zij van KVK ontvangen.

KVK is al decennialang actief onder de handelsnamen Kamer van Koophandel en KVK en is enig rechthebbende op diverse registraties van de merken KVK en KAMER VAN KOOPHANDEL in de Benelux, waaronder registraties met nummers 0561939 en 0561940, welke registraties sinds 28 juni 1994 zijn geregistreerd in het Benelux merkenregister.

KVK ondervindt de laatste jaren veel hinder van partijen die via online diensten misbruik maken van haar bekendheid en reputatie. Ook ontvangt zij veel klachten van gebruikers over malafide websites die trachten een graantje mee te pikken van de bekendheid van KVK. Zij lijdt hierdoor schade en treedt hier veelvuldig tegen op.

In de domeinnaam die u heeft geregistreerd is het woordmerk KVK opgenomen. Ik wijs u erop dat u de domeinnaam niet mag gebruiken voor diensten die identiek zijn aan, of overeenstemmen met de diensten waarvoor KVK haar merken heeft geregistreerd, zonder toestemming van KVK. Ook mag u de domeinnaam niet gebruiken voor andersoortige diensten indien u hierbij profiteert van de bekendheid van KVK danwel op een wijze waarop u afbreuk doet aan het bekende merk KVK.

Graag verneem ik dan ook welke diensten u wilt gaan aanbieden onder de domeinnaam?

Ik verzoek u mij binnen 7 dagen te berichten conform het bovenstaande.



Mijn vraag is of ik wettelijk gezien dit domein mag overdragen. Ik lees dat het openbaren van bedijfsgegevens niet tegen de privacy wet ingaat, tenzij het over personen gaan.

Wie weet hier het fijne van??

Alvast Bedankt,

Daniël
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:34:59
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/03/2021 16:52:23
Anchor link
Het ligt eraan hoe de naam KvK erin wordt geïnterpreteerd. Zonder dit is het lastig te zeggen. Dus wat is de domeinnaam, of hoe ziet die er ongeveer uit?
Gewijzigd op 31/03/2021 16:54:51 door - Ariën -
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

31/03/2021 17:13:23
Anchor link
Het begint met kvk en dan een 4letter woord erachter, dus kvk****.nl
De klant ben ik zelf niet, dus ik beheer dit voor een buitenlands bedrijf, die niet wil dat ik het domeinnaam overal verspreid in dit soort fora's.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

31/03/2021 17:15:33
Anchor link
Daniel van Seggelen op 31/03/2021 16:49:15:
Mijn vraag is of ik wettelijk gezien dit domein mag overdragen.

Nee, dat hoeft niet, je kunt ook wachten tot een rechter je ertoe dwingt.

Daniel van Seggelen op 31/03/2021 16:49:15:
Ik lees dat het openbaren van bedijfsgegevens niet tegen de privacy wet ingaat, tenzij het over personen gaan.

Je maakt er een juridisch soepzooitje van. Dit heeft niets te maken met auteursrecht of privacywetgeving: de KvK beroept zich op merkrecht, handelsnaamrecht en domeinnaamrecht omdat je haar handelsnaam en merknaam gebruikt.

Laat je adviseren door een jurist, bij voorkeur eentje van je bedrijfs- of beroepsaansprakelijkheidverzekering, want die heb je ook nodig vanwege de schade die de KvK en de klant op je kunnen verhalen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/03/2021 17:22:56
Anchor link
Daniel van Seggelen op 31/03/2021 17:13:23:
Het begint met kvk en dan een 4letter woord erachter, dus kvk****.nl
De klant ben ik zelf niet, dus ik beheer dit voor een buitenlands bedrijf, die niet wil dat ik het domeinnaam overal verspreid in dit soort fora's.

Je kan de domeinnaam ook hier delen in gefingeerde vorm. Dus bijv. Pieterssen i.p.v Janssen.

Beste advies kan een jurist altijd geven, maar als het iets als bijv. kvkraan.nl is van een kraanbedrijf, om maar wat te verzinnen, dan zou ik me zeker niet druk maken.

Dus, is er in de domein een duidelijke referentie naar de KvK?
Gewijzigd op 31/03/2021 18:15:20 door - Ariën -
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

31/03/2021 18:39:52
Anchor link
Ik lees hier dat de domeinnamen moesten worden overgedragen : https://www.domjur.nl/uitspraken/uitspraak/kamer-van-koophandel-kantoor-voor-klanten/

Quote:
Je maakt er een juridisch soepzooitje van.


Ik had niet uitgelegd wat de content van de website zal zijn, wat eventueel de privacy verklaard.
De houder wil namelijk bedrijfsgegevens op de site plaatsen, met de kvknummer erbij.

Daarnaast is het zo dat veel bedrijven , eenmaszaken bijv, niet willen dat hun adresgegevens op de site komen en dat tegen de privacywetgeving gaat:

https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/nieuws/kamer-van-koophandel-schrapt-adressen-product-na-kritiek-ap
De klant is verantwoordelijk, ik maak alleen de website, maar probeer dit een beetje voor hem uit te zoeken.

Ik zal idd een jurist hiervoor benaderen.

Bedankt voor alle reacties tot zover.
 
Aad B

Aad B

31/03/2021 20:33:44
Anchor link
Ward van der Put op 31/03/2021 17:15:33:
Nee, dat hoeft niet, je kunt ook wachten tot een rechter je ertoe dwingt.

Ik snap niet wat Ward hiermee bedoelt. TS wil de domeinnaam overdragen aan zijn klant. Dat mag gewoon, daar is geen rechter voor nodig.

Verder heeft je klant wel een probleem (of jij zolang je de domeinnaam zelf beheert), uit je tekst --bedrijfsgegevens op de site plaatsen, met de kvknummer-- maak ik op dat de website KvK gerelateerde bedrijfsinformatie gaat bevatten dus KvK zal terecht bezwaar gaan maken tegen het gebruik van ***KvK*** in de websitenaam. Het lijkt me duidelijk dat deze ***KvK*** naam daarom bewust zo gekozen is door jou of je klant en die juridische discussie/zaak ga jij of je klant absoluut verliezen.

Je kan twee dingen doen: 1) je klant adviseren een andere domeinnaam te kiezen of 2) de hele boel heel snel overdragen aan je klant en je factuur sturen en over 7 dagen de jurist van KvK netjes mededelen dat je dit in opdracht gerealiseerd en overgedragen hebt aan een klant (naam hoef je in eerste instantie niet te noemen) en dat je verder niet betrokken ben bij de exploitatie van deze website. Hiermee sluit je dus niet uit dat je geen software onderhoud meer doet aan de website, dat mag je gewoon blijven doen.

Het gaat hier trouwens niet over auteursrecht domeinnaam zoals je in het onderwerp van de topic zegt maar het gaat om het zgn merkenrecht waarop inbreuk gemaakt wordt door het beschermde merk KvK in een tekst (domeinnaam) op te nemen.
Gewijzigd op 31/03/2021 21:31:22 door Aad B
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/03/2021 22:22:02
Anchor link
Er lijkt hier sprake te zijn van het onwettig gebruik van andermans handelsnaam/merkrecht. Dat is (gelukkig) in strijd met de Nederlandse wetgeving.

Het is heel simpel. Waar jij mee bezig bent, ook al doe je het voor een ander, is niet toegestaan. Als jij iemand 'uit naam van een ander' op z'n bek slaat, ben jij gewoon strafbaar.

Een bedrijf heeft een merk opgebouwd en daar veel geld in geinvesteerd. Ik mag hopen dat je zelf ook wel begrijpt dat je niet zomaar (een deel van) andermans handelsnaam kunt 'jatten'. Dat is namelijk wat je aan het doen bent.

Op alle inkomsten, of een deel daarvan, die worden vergaard met die website kan de KvK aanspraak maken. En ook voor alle schade die voortkomt uit die website en die al dan niet schadelijk is voor de goede naam van de KvK kun je aansprakelijk worden gehouden.

Dus er is maar 1 ding wat je kunt doen. Als de sodemieter die domeinnaam opheffen en er per direct mee stoppen.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

01/04/2021 03:50:49
Anchor link
Quote:
Het is heel simpel. Waar jij mee bezig bent, ook al doe je het voor een ander, is niet toegestaan


Ho ho, Er is weer iemand waarvan ik kan zie dat die er weinig verstand van heeft.
Ik ben de houder niet. Ik heb de naam ook niet voor deze persoon aangevraagd. Dat heeft ze zelf gedaan. Iedereen kan gewoon .nl domeinen claimenover vrijwel de hele wereld.

Wij zijn webdevelopers. Wij maken de website. En trouwens zijn bedrijven erg blij met de website, omdat ze gratis reclame krijgen.
En het is een toevoeging.

Quote:
Waar jij mee bezig bent, ook al doe je het voor een ander, is niet toegestaan. Als jij iemand 'uit naam van een ander' op z'n bek slaat, ben jij gewoon strafbaar.



Absolute krankzinnige vergelijking.
Een site maken, over bedrijfs informatie wat gewoon legale dienst betreft, is wat anders dan geweld plegen.


Quote:
En ook voor alle schade die voortkomt uit die website en die al dan niet schadelijk is voor de goede naam van de KvK kun je aansprakelijk worden gehouden.

Nee. ook dat is onjuist. Ik ben nogmaals de houder niet, alleen die is verantwoordelijk.dus
Ik raad je aan eerst wat onderzoek te doen, voordat je onzin uitkraamt.

Ik maak geen website waar je drugs verkoopt o.i.d.

Wat pas echt tegen de wet is, is de lockdown en avondklok, wat totaal tegen de grondwet is voor een virus die net als een griep is. Daar moet mee gestopt worden.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/04/2021 04:19:02
Anchor link
Daniel van Seggelen op 01/04/2021 03:50:49:
Ho ho, Er is weer iemand waarvan ik kan zie dat die er weinig verstand van heeft.

...

Absolute krankzinnige vergelijking.

...

Ik raad je aan eerst wat onderzoek te doen, voordat je onzin uitkraamt.

Wel bijzonder. Je komt hier advies vragen, maar als het antwoord je niet aanstaat ga je maar lukraak mensen beledigen?

Met alle respect, maar ik heb het vermoeden dat ik juridisch net iets beter onderlegd ben dan jij en net iets beter weet waarover ik praat. Maar hé, vooral lekker niks van aantrekken jôh. Gewoon doorgaan waar je mee bezig bent toch? Maar waarom kwam je hier dan eigenlijk om advies vragen als je alles toch al zo goed weet?

Daniel van Seggelen op 01/04/2021 03:50:49:
Wat pas echt tegen de wet is, is de lockdown en avondklok, wat totaal tegen de grondwet is voor een virus die net als een griep is. Daar moet mee gestopt worden.

Aaah ... kijk eens aan. Dus jij bepaalt tegenwoordig wat tegen de grondwet is? In dat geval raad ik je toch echt aan om betreffende jouw initiële vraag even wat informatie in te winnen bij een erkend jurist. Dan heb je in ieder geval wat meer zekerheid.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

01/04/2021 04:32:28
Anchor link
Het is heel simpel. Ja ik kom advies vragen, maar wel degelijk advies, wat berust is op feiten en geen lulkoek. Dit zijn antwoorden, waar niks van waar is.

Het mag duidelijk zijn, dat de houder verantwoordelijk is, dat staat ook in de wet. ik heb de SIDN gebeld, die dat ook beaamt en nu beweer jij dat het anders is? Nee jij maakt de wetten en kent ze blijkbaar niet , dus ik raad je alleen aan geen onzin te publiceren en onderzoek te doen.

Quote:
Dus jij bepaalt tegenwoordig wat tegen de grondwet is?


Woorden in de mond leggen, ben ik ook geen voorstander van.
Heb ik ooit geschreven dat ik dit bepaal? Nee, maar momenteel over de hele wereld word de grondwet niet gehonoreerd.
Dat is strafbaar, maar de hoge pieten komen ermee weg.

En dan lopen zeiken over een domeinnaam, waarbij publieke brdrijfsgegvens getoond worden, wat totaal niet tegen de wet is.

Ze kunnen naar de rechter gaan om dit af te dwingen. de KVK zelf schendt trouwens ook de privewet, waar ze op aangesproken zijn. Dat mag wel?
Ik ben gelukkig niet in angst gaan leven, zoals 90% van de bevolking. Nu vooral met de corona, is alleen gebasseerd op angst.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

01/04/2021 07:50:28
Anchor link
Wet van Godwin:

As an on-line discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1.

Tijd voor een slotje.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.