Authentication class

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Joakim Broden

Joakim Broden

26/03/2013 12:51:26
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een Authentication class om in te kunnen loggen, hoe zouden jullie dit aanpakken? Ik heb nu de volgende methods, gaat dit een beetje goed of zouden jullie dit anders doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
<?php
class Authentication {
    /**
     * @acces protected.
     * @var object.
         */

    protected $oDatabase;

    /**
      * @acces protected.
     * @var object.
     */

    protected $oUserProvider;
    
    /**
     * @acces protected.
     * @var integer.
     */

    protected $iLifetime;

    /**
     * @acces public.
     * @param object $oDatabase.
     * @param integer $iLifetime.
     */

    public function __construct($oDatabase, $iLifetime = 3600) {
        $this->setDatabase($oDatabase);
        $this->setLifetime($iLifetime);
        $this->setUserProvider();
    }


    /**
     * @acces public.
     * @param object $oDatabase.
     * @throws RuntimeException.
     * @return self.
     */

    public function setDatabase($oDatabase) {
        $this->oDatabase = $oDatabase;
        
        return $this;
    }


    /**
     * @acces public.
     * @return object.
     */

    public function getDatabase() {
        return $this->oDatabase;
    }


    /**
     * @acces public.
     * @param integer $iLifetime.
     * @return self.
     */

    public function setLifetime($iLifetime) {
        $this->iLifetime= $iLifetime;
        
        return $this;
    }


    /**
     * @acces public.
     * @return integer.
     */

    public function getLifetime() {
        return $this->iLifetime;
    }


    /**
     * @acces public.
     * @return self.
     */

    public function setUserProvider() {
        $this->oUserProvider = new UserProvider($this->oDatabase);
    }


    /**
     * @acces public.
     * @return boolean.
     */

    public function setAuthentication() {
        // Kijkt of de gebruiker bestaat via de $this->oUserProvider en set daar een Authentication voor.
    }

    /**
     * @acces public.
     * @return boolean.
     */

    public function existsAuthentication() {
        // Kijkt of er een Authentication bestaat en kijkt of de gebruiker bestaat via de $this->oUserProvider.
    }

    /**
     * @acces public.
     * @return boolean.
     */

    public function removeAuthentication() {
        // Verwijderd een Authentication.
    }
}

?>
Gewijzigd op 26/03/2013 13:59:29 door Joakim Broden
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:56:23
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

26/03/2013 13:38:45
Quote Anchor link
Wat voor "authentication" wil je eigenlijk uitvoeren? Zoals je de klasse nu hebt opgebouwd, lijkt het of je toegang tot verschillende databases wilt regelen; is dat juist?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

26/03/2013 13:48:26
Quote Anchor link
Nee gewoon een login voor users
 
Mark Hogeveen

Mark Hogeveen

26/03/2013 15:46:44
Quote Anchor link
Hm, eigenlijk wil je volgens mij vooral weten welke methods we goed vinden en welke niet. Want verder is het niet zo'n uitgebreide code.
Maar als ik vragen mag: welke soort authentication moet er zijn?
Dus bijvoorbeeld rangen 1 t/m 10 of "admin", "moderator" en "gebruiker" ?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

26/03/2013 16:30:41
Quote Anchor link
Ja harry, wat voor methods zouden jullie bv gebruiken. En wat betreft de rangen, dat word gedaan in de Authorization met behulp van bitwise ;-)
 
Roel -

Roel -

26/03/2013 19:32:17
Quote Anchor link
IK heb wel een opmerking over de naam van je class. Een class wordt natuurlijk een object, maar Authentication lijkt mij niet echt een object, meer een soort handeling. Authenticator zou ik zelf beter vinden staan, maar ik ben ook (nog) geen OO-guru.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

26/03/2013 19:59:03
Quote Anchor link
Je kunt je afvragen of deze aparte klasse überhaupt wel bestaansrecht heeft in het grotere geheel.

De klasse is via setDatabase() afhankelijk van een database-object dat je er al in de constructor in moet gooien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
public function __construct($oDatabase, $iLifetime = 3600)
{

    $this->setDatabase($oDatabase);
    $this->setLifetime($iLifetime);
    $this->setUserProvider();
}


public function setDatabase($oDatabase)
{

    $this->oDatabase = $oDatabase;
      
    return $this;
}

?>

Daarmee doet de klasse vervolgens niets, want het database-object wordt linea recta doorgegeven:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
public function setUserProvider()
{

    $this->oUserProvider = new UserProvider($this->oDatabase);
}

?>

Daarmee hebben we tot slot een $this->oUserProvider die werkelijke login afhandelt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
public function setAuthentication()
{

    // Kijkt of de gebruiker bestaat via de
    // $this->oUserProvider en set daar een Authentication voor.

}

public function existsAuthentication()
{

    // Kijkt of er een Authentication bestaat en kijkt of
    // de gebruiker bestaat via de $this->oUserProvider.

}
?>

De vraag is daarmee nog steeds: wat doet deze klasse nu eigenlijk? Ben je niet slechts een uienschil aan het toevoegen rond functionaliteit die je al hebt?
Gewijzigd op 26/03/2013 20:00:24 door Ward van der Put
 
Joakim Broden

Joakim Broden

26/03/2013 21:11:05
Quote Anchor link
$this->oUserProvider is als het ware een DataMapper, deze communiceert met de database en kijkt of er een user bestaat.

In setAuthentication en existsAuthentication word ook $this->oDatabase gebruikt aangezien de Authentication opgeslagen word in de database. De ID van de Authentication word opgeslagen in een sessie. Aan de hand van deze sessie word de juiste Authentication uit database gehaald en vergeleken met de huidige gebruiker (ip en systeem word vergelijken met die van de gebruiker en wat er in de database staat).

Zie als dit anders moet, kan, beter is, hoor ik het graag ;-) Vandaar dat ik hier om feedback vraag. :-)
Gewijzigd op 26/03/2013 21:11:44 door Joakim Broden
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

26/03/2013 21:32:58
Quote Anchor link
Niet flauw bedoeld (en dus niet zo lezen), maar ik zie dan dit:

• Je UserProvider weet wel dat de gebruiker bestaat maar niet wat zijn rechten zijn.

• Je UserProvider kan dat niet zelfstandig, maar alleen via het databaseobject dat je doorgeeft met:

new UserProvider($this->oDatabase)

Dat is een onbetrouwbare provider :)
 
Mark Hogeveen

Mark Hogeveen

26/03/2013 21:44:01
Quote Anchor link
Ik weet bijna zeker dat het aan mij ligt, maar we doen weer heel moeilijk over een gewone manier om gebruikersrechten te controleren. Je vraagt ons allemaal hoe wij het zouden doen. Maar iedereen vindt bepaalde dingen weer beter of slechter. Stel je voor dat je dit in platte procedurele code zou doen, dan was het misschien al lang af. Ookal was dat wel veel minder professioneel. OOP is vaak veel ingewikkelder, alleen al omdat mensen gewoon twijfelen over namen, de indeling etc. Zelfs als ze pas een paar regels code hebben begint het al. Ik herken dit ook een beetje in mezelf. Vooral toen ik net begon.
Wat je ook kunt doen is gewoon op je gevoel af gaan en methods en 1 of meerdere classes maken zonder je te veel zorgen te maken. (begin gewoon ergens) Daarna kom je vanzelf verbeteringen tegen of wil je het weer uitbreiden. Dan begin je opnieuw of pas je de huidige code aan. En zo krijg je meestal toch een uitstekend resultaat.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

26/03/2013 21:54:21
Quote Anchor link
Ward van der Put op 26/03/2013 21:32:58:
Niet flauw bedoeld (en dus niet zo lezen), maar ik zie dan dit:

• Je UserProvider weet wel dat de gebruiker bestaat maar niet wat zijn rechten zijn.

• Je UserProvider kan dat niet zelfstandig, maar alleen via het databaseobject dat je doorgeeft met:

new UserProvider($this->oDatabase)

Dat is een onbetrouwbare provider :)

• Klopt, want UserProvider geeft alleen de gebruiker. De rechten zijn weer wat anders, die worden weer ergens anders bepaald. Wat de UserProvider wel weet is de 'role/recht' wat de gebruiker is (een ID). Aan de hand van die 'role/recht' word er later gekeken welke rechten daar bij horen want volgens mij hoort dat niet in de UserProvider thuis of zit ik nu verkeerd? :-)

• En UserProvider kan dat inderdaad niet zelfstandig en daarom moet er een database object ingeladen worden aangezien de gebruikers in de database staan.

Ik ben nog aan het bedenken om in de UserProvider een soort van 'storage' te bouwen. Deze storage kan dan bijvoorbeeld een database of tekstbestand zijn met gebruikers zodat hij niet persee afhankelijk is van een database.

Harry hogeveen op 26/03/2013 21:44:01:
Ik weet bijna zeker dat het aan mij ligt, maar we doen weer heel moeilijk over een gewone manier om gebruikersrechten te controleren. Je vraagt ons allemaal hoe wij het zouden doen. Maar iedereen vindt bepaalde dingen weer beter of slechter. Stel je voor dat je dit in platte procedurele code zou doen, dan was het misschien al lang af. Ookal was dat wel veel minder professioneel. OOP is vaak veel ingewikkelder, alleen al omdat mensen gewoon twijfelen over namen, de indeling etc. Zelfs als ze pas een paar regels code hebben begint het al. Ik herken dit ook een beetje in mezelf. Vooral toen ik net begon.
Wat je ook kunt doen is gewoon op je gevoel af gaan en methods en 1 of meerdere classes maken zonder je te veel zorgen te maken. (begin gewoon ergens) Daarna kom je vanzelf verbeteringen tegen of wil je het weer uitbreiden. Dan begin je opnieuw of pas je de huidige code aan. En zo krijg je meestal toch een uitstekend resultaat.

Ben ik het opzich wel met je eens, alleen ik ben een 'beginner' met OOP en daarom vraag ik me wel eens af hoe andere het zouden aanpakken, of hoe anderen er over denken, of hoe het desnoods beter kan.
Gewijzigd op 26/03/2013 21:57:58 door Joakim Broden
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

26/03/2013 22:02:49
Quote Anchor link
Wat vaak helpt, is objecten behandelen als een black box. Kijk niet naar de interne werking, maar naar wat ze opleveren. Denk bijvoorbeeld in vraag en antwoord (request en response).

A: Zeg B, is x een gebruiker?

B: Ja.

A: Ha, dank je! Welke rechten heeft hij dan?

B: Hij is admin!
 
Mark Hogeveen

Mark Hogeveen

26/03/2013 22:08:13
Quote Anchor link
Ja zo kun je het ook zien! Of voor elke admin een class, voor elke mod een class, en elke gebruiker een class. En alle rangen zijn gebruikers. Dus een soort extend gebruiken.
Zie dit: http://phptuts.nl/view/45/9/
Gewijzigd op 26/03/2013 22:08:27 door Mark Hogeveen
 
Wouter J

Wouter J

26/03/2013 22:14:47
Quote Anchor link
Nee! Inheritance is niet te oplossing voor dit probleem!

Het Strategy pattern (door bijv. Role klassen) is de way to go.

Het veelvuldig gebruik van inheritance in OO code is vaak een indicator voor een beginner en bijna nooit het antwoord op een OO probleem.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

27/03/2013 11:12:17
Quote Anchor link
Kun je daar misschien iets meer uitleg overgeven Wouter?
 
Mark Hogeveen

Mark Hogeveen

27/03/2013 13:25:09
Quote Anchor link
Straks zitten we met nulletjes en eentjes te werken... :P
Het wordt altijd ver gezocht met OOP vind ik. En je hebt nog steeds geen antwoord op de vraag die je eigenlijk stelde.
Wouter J. bedoelt volgens mij dat je voor de stukjes code die elk apart worden uitgevoerd voor admins, mods en users een verdeling moet maken.
Dus met "rollen" een admin heeft bijvoorbeeld toegang tot stukjes code die een mod of user niet heeft.

Zo als je in dit topic ziet kan iets dus op super veel manieren!
 
Erwin H

Erwin H

27/03/2013 13:45:11
Quote Anchor link
Harry hogeveen op 27/03/2013 13:25:09:
Het wordt altijd ver gezocht met OOP vind ik.

Het wordt over het algemeen niet ver genoeg gezocht als je het mij vraagt. De echte kracht van een OOP applicatie wordt door de meeste mensen nooit ontdekt, omdat ze te snel het al goed vinden en alsnog veel te veel dubbel aan het doen zijn. Ik zou bijna willen zeggen dat je nooit te ver kunt gaan.
Harry hogeveen op 27/03/2013 13:25:09:
En je hebt nog steeds geen antwoord op de vraag die je eigenlijk stelde.

En dat zal er ook nooit komen, tenzij je 'ja, ik zou het anders doen' een antwoord vind op de vraag. Dan bij deze....
 
Wouter J

Wouter J

27/03/2013 14:11:59
Quote Anchor link
Harry, leuk dat je geen voorstander van OO bent. Zo hebben we allemaal een mening. Ik denk echter niet dat het goed is om in elk OO topic om de reactie een reactie te plaatsen 'wat doen we toch weer allemaal moeilijk!'. Zou je die voortaan achterwege kunnen laten? Je punt is wel duidelijk nu.

Hertog Jan: https://gist.github.com/WouterJ/5254054 Merk op dat het een hele ruwe schets is. Het zou zo kunnen dat het iets te veel lagen heeft en niet echt makkelijk te gebruiken is. Maarja, dan heb je ong. het idee van mij in je hoofd. (in het echt zou ik dit met TDD hebben gedaan om een beter gebruik te krijgen)
Gewijzigd op 27/03/2013 14:13:08 door Wouter J
 
Joakim Broden

Joakim Broden

28/03/2013 10:50:03
Quote Anchor link
Bedankt Wouter, zoiets heb ik het dus ook. :-)
 
Jasper DS

Jasper DS

28/03/2013 12:12:34
Quote Anchor link
Wouter J. je zit wel heel vaak mensen af te snauwen he?
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/wat-voor-belachelijk-idee-heeft-bas-nu-weer-bedacht/89431/
En een beetje een zeurend topic:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/waar-is-het-team/87721/
Gewijzigd op 28/03/2013 12:13:20 door Jasper DS
 
Wouter J

Wouter J

28/03/2013 13:38:37
Quote Anchor link
ja, dat klopt. Die wel, helemaal gelijk in. Heb je ook gekeken naar die andere berichten? Die ong. 10 berichten per dag (volgens mij gemiddeld nog wel meer) voor 993 dagen, dus bijna 1000 berichten?
Of houdt men er alleen van de negatieve kanten van een mens te benadrukken en vergeet men de goede daden van een mens?
Of is het gewoon leuk om de eerste 2 topics van een persoon te linken en direct iemand af te klagen in je allereerste bericht op het forum?
Of verdiept men zich niet eerst in de materie voordat er uberhaupt een letter getypt wordt?
Gewijzigd op 28/03/2013 13:39:26 door Wouter J
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.