Automatisch komma in inputfield

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yorick17

yorick17

03/07/2009 19:57:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag dat als iemand in een inputfield een paar getallen zet dat er vanzelf een komma tussen de cijfers om de drie. Het is namelijk voor een geldsysteem. Ik kan het niet vinden op google, iemand een iedee?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:30:29
 
Yorick17

yorick17

03/07/2009 20:48:00
Quote Anchor link
sorry bump

Gelieve Niet Bumpen: Niet verwijderen.:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door yorick17
 
Roeltje M

Roeltje M

03/07/2009 21:12:00
Quote Anchor link
met javascript denk ik. Splitten in 3 en daartussen steeds een komma zaetten?
 
Yorick17

yorick17

03/07/2009 21:15:00
Quote Anchor link
ja en welke javascriptfunctie moet ik hiervoor gebruiken? het moet direkt in het input field komen zodraa je typt.
 
Niels DB

Niels DB

03/07/2009 21:21:00
Quote Anchor link
onchange?
 
Roeltje M

Roeltje M

03/07/2009 21:21:00
 
Yorick17

yorick17

03/07/2009 23:25:00
Quote Anchor link
dit zou inderdaad de oplossing kunnen zijn maar ik moet hetwel ff uitzoeken. als iemand toevallig nog zo'n script heeft, graag.
 
Eddy E

Eddy E

04/07/2009 08:35:00
Quote Anchor link
Met onkeypress() en innerhtml() moet je er wel komen.


Weet wel dat het zeer vervelend kan overkomen... wat als iemand dit typt:

10000

Dan komt er dus te staan: 10,000.00
O... wacht, ik bedoelde 1000 euro.
Ik haal één nul weg:
10,00.00

Euh... en dan? Waar ga je de komma zetten?
Wellicht is het 'makkelijker' en gebruikersvriendelijker een achtergrondplaatje met daarin de komma's verwerkt neer te zetten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eddy E
 
Yorick17

yorick17

04/07/2009 08:40:00
Quote Anchor link
je hebt gelijk maar wat was volgens jou nou de oplossing?
 
Eddy E

Eddy E

05/07/2009 13:25:00
Quote Anchor link
Gewoon geen komma's erin zetten?? Want welk nut heeft het?
Je zou, mocht je het echt willen, met een achtergrondplaatje (wit met komma's) kunnen werken... zoals ik reeds eerder zei.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.