automatisch naar een andere pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John Brat

John Brat

27/11/2014 15:53:40
Quote Anchor link
Hoi,
Ben al effe aan het zoeken maar kan het niet vinden.
Ik wil binnen php naar een andere pagina gaan als een variabele niet gevuld is:
simpel gezeegd zoiets als:

if (empty($_SESSION['mandje'] {
goto index.php;
}

Iemand die me kan vertellen hoe ik dit eenvoudig kan doen?
bvd
John
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:23:43
 
Ronald brt

Ronald brt

27/11/2014 15:54:56
Quote Anchor link
Google <3
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if (empty($_SESSION['mandje'])) {
  header('Location: index.php');
}
Gewijzigd op 27/11/2014 15:55:17 door Ronald brt
 
John Brat

John Brat

27/11/2014 16:00:01
Quote Anchor link
Hoe simpel kan het zijn?
Thanks man!!
 
TJVB tvb

TJVB tvb

27/11/2014 16:33:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
if (empty($_SESSION['mandje'])) {
    header('Location: index.php');
    exit();
}

Door na die header een exit te zetten stop je ook je script. Anders gaat dat gewoon door, dat is onnodig (en soms onveilig)
Gewijzigd op 27/11/2014 16:36:33 door TJVB tvb
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.