avatar probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Joachim vanthuyne

joachim vanthuyne

22/08/2006 12:38:00
Quote Anchor link
hallo, ik heb een avatar scriptje. een tijdje geleden werkte alles nog prima maar nu niet meer. Telkens als ik een plaatje upload zegt hij dat de extenties niet kloppen
dit is het stuke code die dit zegt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?php
if(isset($_POST['submit_avatar']) AND $_POST['avatar'] !== "")
            {

                if($sql == 1)
                {

                    $afb = @getimagesize($_POST['avatar']);
                $width = $afb[0];
                $height = $afb[1];
                    $explode = explode(".", $_POST['avatar']);
                    $ext = array_pop($explode);
                    if(!eregi("^http://",$_POST['avatar']))
                        echo '<b>error:</b> start with http:// !';

                    elseif(!in_array($ext,$extensie))
                    {

                        echo '<b>Error:</b> not the wright extention! ';
                        for($i = 0; $i < $aantal_extensies; $i++)
                            echo '<b>'.$possible_extensions[$i].'<b>&nbsp;&nbsp;';
                        echo '<br />';
                    }

                elseif($width > $max_width OR $height > $max_heigth)
                {


                        echo '<b>Error:</b> picture is to big!<br />max:<br />';
                        echo '<b>widht:</b> '.$max_width.' <b>height:</b> '. $max_heigth;
                    }

                    elseif(!$afb)
                        echo '<b>Error:</b> You should choose a other avatar!';
                    else
                    {
                        // unlink($avatar_oud);
                        mysql_query("UPDATE ".$tabel." SET avatar = '".$_POST['avatar']."' WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'");
                        header("Location: ?p=avatar");
                    }
                }
            }

            elseif(isset($_POST['submit_upload']) AND $_POST['plaatje'] !== "")
            {

                $file_size = round($_FILES['plaatje']['size'] / 1024);
                $file_type = $_FILES['plaatje']['type'];
                $file = basename($_FILES['plaatje']['name']);
                $ext = explode(".", $file);
                $file_extension = array_pop($ext);
                $file_name = $_POST['name'];
                $size = getimagesize($_FILES['plaatje']['tmp_name']);
                $width = $size[0];
                $height = $size[1];        
                if($sql == 1)
                    $file_name = $_COOKIE['login'];
                else
                    $file_name = $file_name;
                $file2 = $file_name.".".$file_extension;
                if($file_size > $groote)
                    echo '<b>Fout:</b> Your avatar is bigger then <b>'.$groote.'</b> kb.<br />';

                // elseif(file_exists("$map$file2"))
                    // echo '<b>Fout:</b> De naam die u gekozen heeft bestaat al!';


                elseif($width > $max_width OR $height > $max_heigth)
                {

                    echo '<b>Error:</b> picture is to big!<br />max:<br />';
                    echo '<b>widht:</b> '.$max_width.' <b>height:</b> '. $max_heigth;
                }


                else
                {
                    if(!in_array(strtolower($file_extension),$extensie))
                    {

                       echo '<b>Error:</b> not the wright extention! ';  
                        for($i = 0; $i < $aantal_extensies; $i++)
                            echo '<b>'.$possible_extensions[$i].'<b>&nbsp;&nbsp;';
                        echo '<br />';
                    }

                    else
                    {  
                        if(move_uploaded_file($plaatje, $map . $file_name . "." . $file_extension))
                        {

                            $file = $map;
                            $file.= $file_name.".";
                            $file.= $file_extension;
                            if($sql == 1)
                            {

                                mysql_query("UPDATE ".$tabel." SET avatar = '".$file."' WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'");
                                // @unlink($avatar_oud);
                                header("Location: ?p=avatar");
                            }

                            else
                                echo 'avatar has been uploaded!<br />';
                                echo 'watch it here: <a href="'.$map . $file_name . "." . $file_extension.'">avatar</a>';
                        }

                        else
                        {
                            echo 'error something went wrong';
                        }
                    }
                }
            }

?>


dit zijn de toegestaane extenties:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$extensie
= array ('jpg', 'jpeg', 'pjpg', 'gif', 'bmp', 'png', 'GIF');
?>


kan iemand mij misschien helpen
MvG joachim.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joachim vanthuyne
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 12:50:41
 
Joachim vanthuyne

joachim vanthuyne

22/08/2006 15:26:00
Quote Anchor link
iemand een oplossing?
 
Gerben G

Gerben G

22/08/2006 15:29:00
Quote Anchor link
zet het even tussen <?php en ?>
 
Joachim vanthuyne

joachim vanthuyne

22/08/2006 15:48:00
Quote Anchor link
done
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

22/08/2006 16:04:00
Quote Anchor link
op regel 12 ontbreekt een {

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
if(!eregi("^http://",$_POST['avatar']))
{
  echo '<b>error:</b> start with http:// !';
}


Op regel 27 ook
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn Dumoulin
 
- wes  -

- wes -

22/08/2006 16:05:00
Quote Anchor link
niet waar, tis 1 uitkomst, dan mag dat
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.