Back-end PHP-developer gezocht bij Modern fullservice internetbureau te Rotterdam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Jacco Visser

Jacco Visser

20/03/2012 16:07:26
Quote Anchor link
Het bedrijf is gevestigd op de 1e verdieping aan de Schiecentrale op een plek dat goed bereikbaar is met de auto en OV. Van binnen hangt er een rustige, relaxte sfeer en het is een open ruimte waar alle developers bij elkaar zitten.

Bedrijfsprofiel:

Het bedrijf zelf (sinds 2000) is een snelgroeiend internetbureau waar op dit moment ongeveer 30 man werkt. 10 back-end developers, 10 front-end developers en de rest overige functies. Zij ontwikkelen hier websites als slimme online software. Ze werken met SCRUM en beginnen de dag altijd met een SCRUM meeting.

Wat uniek is binnen dit bedrijf is het innovatieLAB. Binnen dit LAB mogen alle medewerkers 10% van hun tijd besteden aan innovatieve projecten en technologiën. Ideaal om jezelf te ontwikkelen.

Zij zijn op dit moment op zoek naar een gedreven persoon. Je bent slim en gaat volledig voor je vak als ontwikkelaar. Hierbij kijk je verder dan alleen sites (mobile applications hebben bijvoorbeeld ook jouw interesse). Je hebt geen zin om de hele dag alleen maar code te kloppen. Je wilt onderdeel uitmaken van een projectteam dat nauw samenwerkt met de klant (SCRUM). Je wilt graag werken binnen een goed georganiseerd bedrijf. Samenwerken met de beste projectmanagers en ontwerpers. Je gelooft in multidisciplinair werken en je weet je technische collega's het maximale uit zichzelf te halen. Met plezier hard werken.

Ze vragen van jou:

Je bent in staat om binnen een informele werkomgeving, in uiteenlopende projecten kwaliteit te leveren. Je laat je het best omschrijven als sterk analytisch, doelgericht, flexibel, initiatiefrijk en zelfstandig. Je kunt goed projectmatig en onder druk werken en weet ook je team te motiveren. Belangrijk voor kennis is:

Ervaring met relevante programmeertalen (OO, PHP, XSL)
Kan goed onder druk presteren, zowel zelfstandig als in teamverband
Je hebt oog voor detail, bent enthousiast, zelfstandig en toont graag initiatief
Afgeronde opleiding op HBO of WO-niveau
Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Zij bieden jou:

Goed salaris binnen een goed georganiseerd bedrijf
Inspirerende carrièrestap en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijke mentor
Inspirerende werkomgeving en professioneel kantoor
10% van je tijd beschikbaar binnen het InnovatieLAB
Een PC met dubbele schermen ;-)
..... en natuurlijk verschillende leuke borrels, uitstapjes etc.

Interesse?

Als je jezelf herkent in bovenstaande vacature nodigen we je uit om te solliciteren. Stuur per email je CV naar Jacco Visser - [email protected]. Voor vragen of meer informatie kun je ook kijken op onze website: www.php-professionals.nl of telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 020-8200 675.

Ik hoor graag van je!

Jacco Visser
Senior Recruitment Consultant
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.