Backlink controle verwijderen ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Simone Joosten

Simone Joosten

18/11/2014 13:02:16
Quote Anchor link
Hallo ik heb een backlink controle in mijn script zitten.
Nu is mijn vraag of het mogelijk is omdat dit er handmatig uit te halen ?

Dit is de code :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php

if($_POST['submit'])
{

    if ($_POST['link'])
    {

        if (@check_backlink($instellingen[0]['url_site'],$_POST['link']))
        {

            $melding = "Backlink gevonden.<BR><BR><a href='add2.php'>Klik hier</a> om de aanvraag definitief te verwerken. Uw ".$_SESSION['type']." zal direct zichtbaar zijn op de website.";
            $_SESSION['controle'] = '0';
        }

        else
        {
            $fout = '<P>Er is geen geldige backlink op uw website gevonden. Probeer het opnieuw.</P>';
            $fout .= '<P>Bent u het hier niet mee eens en staat volgens u wel een geldige backlink op uw website? U kunt de link dan alsnog toevoegen, maar voordat
            deze dan verschijnt op de website, wordt hij eerst handmatig gecontroleerd. Indien de backlink inderdaad wel geplaatst is en geldig is, zal uw link
            automatisch op de website verschijnen. <a href="add2.php">Klik hier</a> om die aanvraag te doen.</P>'
;
            $_SESSION['controle'] = '0';
        }
    }

    else
    {
        $melding = "Uw aanvraag is geldig. <BR><BR><a href='add2.php'>Klik hier om door te gaan</a>.";
        $_SESSION['controle'] = '0';
    }



    $_SESSION['naam'] = $_POST['naam'];
    $_SESSION['site'] = $_POST['site'];
    $_SESSION['link'] = $_POST['link'];
    $_SESSION['link_groep'] = $_POST['link_groep'];
    $_SESSION['banner'] = $_POST['banner'];
    
    $var = $_SESSION['type']."_bedrag";
    
    $_SESSION['bedrag'] = $instellingen[0][$var];
    
    if($fout)
    {

        echo $fout;
    }

    else
    {
        echo $melding;
    }
}

else
{
    $inleiding .= "<P>Hier kunt u uw eigen ".$_SESSION['type']." toevoegen aan onze website. <br>";
    $var = $_SESSION['type']."_bedrag";
    if($instellingen[0][$var]=='0.00')
    {

        $inleiding .= "Aangezien het plaatsen van een ".$_SESSION['type']." momenteel gratis is, is het verplicht een backlink (retourlink) te plaatsen. <br>Het systeem controleert ook direct of de backlink op uw website staat. Het  is  verboden om <em>rel=\"nofollow\"</em> op te nemen in uw link (hier wordt ook automatisch op gecontroleerd).<BR>";
    }

    else
    {
        $inleiding .= "Het plaatsen van een ".$_SESSION['type']." kost eenmalig &euro; ".$instellingen[0][$var]." en kunt u direct betalen via telefoon, SMS, Rabo, Hyves afrekenen.<BR> Uw ".$_SESSION['type']."  zal blijven staan tot 10 andere  ".$_SESSION['type']."  toegevoegd zijn (in de zelfde catagorie).";
    }

    echo $inleiding;
    ?>
</P>
    <div align="left">
    <table border="0" width="50%" height="166">
        <tr>
            <td width="50%" height="166"><form method="post" action="" onSubmit="return checkForm();" >
                <table width="499">
                  <tr>
              <td width="146"><div align="left">Titel van uw website </td>
            <td width="537"><div align="left"><input type="text" maxlength="30" name="naam"  >
                  <a href="javascript:showWindow()"><img src="images/vraagteken.gif" alt="Voorbeeld:  Mijn-domein.nl" width="13" height="14" border="0" /></a> </center>
                </td>
        </tr>
        <tr>


Met vriendelijke groet,

Simone.
- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 19/11/2014 15:20:17 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:53:20
 
Pipo Clown

Pipo Clown

18/11/2014 13:38:53
Quote Anchor link
Wanneer je het gehele PHP deel er uit haalt is je probleem volgens mij opgelost.
 
Simone Joosten

Simone Joosten

18/11/2014 15:22:52
Quote Anchor link
Als ik het hele stuk code weg haal, krijg ik een error in mijn website, dus dat werkt helaas niet :(
 
Eddy E

Eddy E

18/11/2014 19:21:43
Quote Anchor link
Verwijder regel 9 tm 20?
 
Simone Joosten

Simone Joosten

19/11/2014 14:51:50
Quote Anchor link
Bedankt allemaal het is inmiddels opgelost, door het betaald aan te bieden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.